Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Narovnejte se, vypněte prsa! Americký kouč ví, co na muže opravdu zabírá

  • 21. srpna 2016 | 06:00

    Nebudeme vám říkat, jak máte mít upravené vlasy, jestli radši výstřih nebo mini ani kolik make-upu je ideální. To totiž pro muže nakonec není až tak důležité. Co hraje roli?

  • Hrajte hry

    Autor: shutterstock.com

    Americký kouč Alex Carter tvrdí, že nejdůležitější věc, kterou musíte udělat, abyste muže zaujala, je zařídit to tak, aby se při setkání s vámi cítil příjemně nebo aby to zkrátka byl vždycky zajímavý zážitek. Můžete být milá, tajemná, záhadná, vzbudit v něm zvědavost. Prostě buďte hravá. Hlavně aby se nenudil. V tom případě totiž zapne muž radary a řekne si: Ha, zajímavá žena, tu bych mohl získat. A začne „lovit“.

  • Vyvolávejte emoce

    Autor: shutterstock.com

    I když to někdy vypadá, že pánové chtějí jet po klidné vlně a jediné, co cítí, je nutkavá chuť na pivo, není to pravda. I oni všechny své zážitky vnímají přes emoce. A to, že jste si kvůli němu vzala šaty s výstřihem a uvařila mu super večeři, klidně přehlédne, pokud to v něm nevyvolá nějaké pocity. Okouzlíte ho, až když u něj nastartujete emoce.

  • Uvědomte si svou cenu

    Autor: shutterstock.com

    Narovnejte se, vypněte prsa a usmějte se. Shrbená a zakomplexovaná chudinka muže nezaujme ani tehdy, kdyby o ni zakopl. Základem je být spokojená sama se sebou. Když nebudete znát svou cenu vy sama, jak by ji mohl znát jakýkoli muž? A pánové prostě vycítí, když si věříte, a je to pro ně zatraceně sexy.

  • Nehrajte šéfa

    Autor: shutterstock.com

    Jasně že jste emancipovaná a samostatná a kolo u auta vyměníte dvakrát rychleji než kdejaký muž, ale nedávejte mu to najevo. Nechte si otevřít dveře, přisunout židli, pomoct do kabátu… I když mají pánové tendenci na nás házet spoustu povinností (některé ochotně přebíráme samy), ve chvíli, kdy jim ukážeme, že zvládneme všechno, ztratí zájem. Nechtějí totiž vedle sebe dalšího chlapa a už vůbec ne šéfa, hledají křehkou a zranitelnou ženu. A nakonec – alespoň kousek jí v sobě má každá z nás. Tak ji nechte promluvit.

  • Okouzlete jeho kamarády

    Autor: shutterstock.com

    Odborník na seznamování Alex Carter tvrdí, že žena, která zapadne do pánské společnosti a dokáže se bavit s kamarády partnera, je jeho splněný sen. Navíc má taková žena šanci trochu víc poznat a pochopit mužský svět a natrénovat si komunikaci a flirtování. A to se vždycky hodí.

  • Dělejte pravý opak

    Autor: shutterstock.com

    Pokud patříte mezi úzkostlivé ženy, které pro partnera dělají první poslední (od teplé večeře přes psaní milostných esemesek po masírování nohou u televize), budete muset změnit taktiku. Příliš pečující ženy totiž muže dusí a zahánějí do kouta, takže místo pozornosti se dočkají jen nezájmu a odcizení. Jestliže máte pocit, že jste pro partnera něco jako kredenc v kuchyni, začněte dělat opak toho, co dělat chcete. Místo teplé večeře jděte s kamarádkou na víno a místo psaní milostných esemesek si skočte na manikúru. Ve chvíli, kdy jeden přestane investovat, druhý začne. A pokud se ani tak nechytne, nestojí vůbec za pozornost.

  • Žijte si svůj život

    Autor: shutterstock.com

    Pro spoustu z nás v zamilovanosti skončí běžný život a zůstane jen ON – pan Božský. Jenže všeho moc škodí, pánové potřebují volnost a zároveň je láká pocit, že vás nemají jistou a musí o vás alespoň trochu bojovat. Jenže to ve chvíli, kdy se stanete oddanou a poddanou ženou, opravdu nemusí. Váš úkol je nebýt oddaný psík nešťastně hledající svého pána.

  • Starejte se o své blaho

    Autor: shutterstock.com

    Nakonec za svůj život i emoce jste zodpovědná hlavně vy sama, takže máte možnost zařídit si život tak, abyste byla šťastná nebo alespoň hodně spokojená. A pamatujte si, že každého muže přitahuje především šťastná žena. Když jste věčně naštvaná a nespokojená, bere to partner jako svou chybu.

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.