Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejhorší rande všech dob: Ženy se svěřily se svými zážitky

  • 3. srpna 2018 | 06:00

    Rande, které nedopadlo, zažila zřejmě každá z nás. To, že byl váš partner nudný nebo se opil, ale není nic proti historkám, které nám svěřily tyto ženy. Pokud máte pocit, že všichni muži jsou stejní a že nestojí za nic, pomůžeme vám vrátit víru v toto pohlaví. Ve srovnání s těmito podivíny jsou ti kolem vás zlatí!

  • Jana, 35: Ufňukánek

    Autor: shutterstock.com

    Radka jsem poznala přes seznamovací aplikaci a asi po týdnu milého každodenního povídání jsem svolila ke schůzce. Jaké bylo moje překvapení, když na rande přišel muž, který vypadal jako ošklivější a starší bratr toho, se kterým jsem si psala. No, vyloženě škaredý nebyl a měli jsme si co říct, takže jsem jen pokrčila rameny. Radek ale naznal, že jeden šok mi nestačí, a jen co jsme usedli do restaurace, začal mi vyprávět o tom, že ví, že je strašně ošklivý, jak ho kvůli tomu všechny ženy odmítají a že je celý život nešťastný. Pak dokonce přistoupil k otázkám, jestli i mně připadá ošklivý a zda mu taky ublížím. Nemusím dodávat, že rande jsem ukončila brzy a nabídku na druhé s díky odmítla. O to větší byl můj šok, když mi po 14 dnech neozývání se beze slova do e-mailu poslal fotku svého penisu.

  • Alena, 28: Nezdvořák

    Autor: shutterstock.com

    S Davidem jsem se potkala na pracovní večeři a padli jsme si do oka, takže jsme se hned následující den domluvili na večeři. Vyzvedl mě doma, a jen co jsem dosedla do jeho auta, navrhl, jestli bychom nemohli jít na večeři jinam, než navrhoval, protože ta restaurace je dost daleko od místa, kde bydlím, a jemu se nebude chtít jezdit přes celé město jen kvůli tomu, aby mě odvezl domů. V restauraci si dal steak, já salát a při placení suverénně oznámil, že platíme napůl. Nakonec když mě šel doprovodit domů, podotkl, že vždy když pije nealko pivo, chce se mu strašně čurat, a odběhl si ulevit k nejbližšímu stromu. Jeho číslo jsem smazala hned, jakmile za mnou zaklaply dveře od bytu.

  • Jitka, 41: Zoufalec

    Autor: shutterstock.com

    Kolegyně mi dohodila schůzku se svým rozvedeným kamarádem, který je podle jejích slov "dlouho osamělý, protože je až moc hodný". Šli jsme na procházku do Stromovky a potom jsme měli v plánu brunch. Na ten ale nedošlo, protože během procházky se mi ten hodný kluk svěřil, že nemá chuť na sex, protože je na antidepresivech, tak ať od něj v tomto směru nic nečekám. A také řekl, jestli bych ten brunch mohla tentokrát zaplatit já, jelikož on na tom není zrovna moc dobře. Že by ten důvod, proč je tak dlouho sám, byl nakonec v něčem jiném?

  • Martina, 28: Prasák

    Autor: shutterstock.com

    Rande s Jirkou, se kterým jsem se seznámila přes sociální sítě, nezačalo zrovna dobře. Deset minut poté, co jsme se měli potkat v restauraci, mi napsal, že bude mít asi hodinu zpoždění a jestli bych na něj mohla počkat, že mi to potom vysvětlí. No, dnes si říkám, že jsem raději čekat neměla. Po hodině dorazil a své zpoždění omluvil tím, že masturboval a poté bohužel usnul. Po nepříliš zábavném večeru, během kterého jsem poslouchala prakticky jen jeho sebechválu, došlo na loučení a jeho pozvání k sobě domů. Když jsem odmítla, ohradil se, že večeře a víno ho stály přes tisícovku a že si zaslouží aspoň orální sex. Beze slova jsem odešla a na všech sociálních sítích ho zablokovala.

  • Táňa, 39: Lhář

    Autor: shutterstock.com

    Petr byl můj spolužák ze střední, a když jsme se potkali po 20 letech na třídním srazu a já zjistila, že je rozvedený, bez váhání jsem přijala pozvánku na rande. Už první večer jsme skončili u mě doma a v randění pokračovali ještě měsíc. Přesně do té doby, než mě před dveřmi od domu zastavila žena v sedmém měsíci těhotenství a křičela na mě, ať nechám jejího muže na pokoji. No, někdy zkrátka "rozvedený" ve skutečnosti znamená "čekám se svou ženou třetí dítě a jsem tak trochu hajzl".

Autor: red