Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Umění potěšit muže aneb Co jsem se naučila na víkendovém kurzu sexu

  • Opravdu si myslíte, že o sexu víte úplně vše?
    20. dubna 2016 | 06:00

    Zahnat nudu v sexu. Získat chuť na milování. Naučit se nové triky. Pochopit, jak funguje chlap. Udržet si manžela… Důvody, proč ženy chodí na víkendový kurz s názvem Umění potěšit muže, jsou různé. Já na víkendový seminář sexkoučky Julie Poupětové šla napůl z toho důvodu, abych zjistila, jestli jsem dobrá milenka a v čem se můžu zlepšit, a napůl ze zvědavosti.

  • Bude to trapné?

    žena, muž, rande, láska, zamilovanost, radost
    Autor: Shutterstock
    Hlavou se mi honily otázky typu: Dá se sex vůbec učit? Co když už ve svém věku o něm vím všechno? Bude to trapné? Nebudu na semináři nejstarší? Na první otázku jsem si už po pár minutách odpověděla ano a na ostatní ne. Nestyděla jsem se, nebylo to trapné, nebyla jsem nejstarší (a vlastně mi to bylo jedno) a naučila jsem se spoustu věcí. O některé z nich se s vámi podělím.

  • Vzruší vás kytky i nákupy

    qq
    Autor: shutterstock.com
    Za vším hledej hormony. I tak by se dala popsat cesta k chuti na milování. „U mužů funguje jako startér touhy testosteron. Aby měly i ženy náladu na milování, potřebují oxytocin,“ vysvětluje Julie. Problém je, že dlouhodobý stres produkci hormonu lásky spolehlivě ničí. Čím se dá jeho hladina zvýšit? Fungují tak obyčejné věci, jako jsou čerstvé květiny ve váze, nákup oblečení, horká vana, masáž, hlazení, povídání si… Prostě všechny naše milované ženské zábavy. A samozřejmě milostná předehra. Zkuste vysvětlit partnerovi, že mazlení není váš rozmar, ale cesta, jak se uvolnit a mít chuť se milovat. S ním.

  • Dejte jí i jemu jméno

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Jeden z domácích úkolů, které jsme na semináři dostaly, byl trochu kuriózní. Měly jsme doma s partnerem vymyslet jméno pro penis a vaginu. „Chuck Norris, Terminátor, Borec, Divoký býk a třeba Mušlička, Božská zahrada, Kouzelnice,“ nahazovala některá ze jmen Julie. Musím přiznat, že plnění tohoto úkolu byla velká legrace. Na tom jsme se shodly všechny a každá z nás se s partnerem nakonec k nějakému pojmenování dobrala. Máte svá jména i vy?

  • Stále je co se učit

    Vášeň
    Autor: shutterstock
    Když nám během víkendu Julie ukazovala asi třicet „tahů“ pro masáž penisu, vysvětlovala, jak je důležité vytvářet erotické prostředí, ve kterém se budeme oba cítit bezpečně, popisovala, že se dá milostný večer strávit při svíčkách, s ohřátým olejem a půlhodinovým masírováním erotických míst, říkala jsem si pořád dokola: proč mě do toho někdo nezasvětil už dávno?! „To je jednoduché. V naší kultuře je obrovská míra studu a není zvykem předávat si zkušenosti dál,“ vysvětluje sexkoučka. Navíc většina lidí má pocit, že sex se učit nemusí, že si vystačí s jedním pohybem, sem tam změní pozici a víc není potřeba. Jenže pak většina párů narazí na nekonečnou nudu a jeden nebo druhý na milence nebo milenku, kteří jim přinesou do stereotypního života i sexu o něco víc toho vzrušení.

  • Udržujte oční kontakt

    ..
    Autor: shutterstock
    „Muž je vizuálně vzrušivý, a když s ním během orálního sexu nebo masáže budete udržovat oční kontakt, míra jeho vzrušení i uspokojení bude vyšší,“ prozrazuje jednoduchý trik Julie.
    Je to jedna z mála věcí, které se od pornohereček můžeme učit. Všimněte si, že ony se filmovému partnerovi dívají do očí neustále.

  • Zapojte všechny smysly

    Vášeň
    Autor: shutterstock

    A druhá základní a geniální rada je, abyste do milování zapojila všechny smysly. Při sexu jsou důležité teplo, zvuky, které ho doprovázejí, útulno, doteky (i kousků oblečení), vůně a nakonec i právě výše zmíněný zrak. A že váš partner na to není a vystačí si s tmou a rychlovkou před spaním? Vsadím se, že když vymyslíte rafinovanější milování, bude nadšený on i vy. Schválně…

Autor: Marie Dvořáková
Klíčová slova:  láska a sex, radost, milování, tipy a triky
Diskuse ke článku
.