Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

5 věcí, za které bychom muže měly před Vánoci blahořečit

  • Nesnažte se před vánoci všechno stihnout sama. Většina mužů vám ráda pomůže!
    20. prosince 2015 | 06:00

    Máte pocit, že během adventu by bylo ideální muže odeslat na měsíc, aby nám nepřekáželi, neujídali rohlíčky a nevymýšleli si další úkoly, které na nás navalí? Pak patříte zřejmě do kategorie superžen, které se snaží všechno stihnout samy. Poradíme vám, jak mužské síly právě teď využít k vlastnímu prospěchu.

  • Využijte, že jsou ješitní

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Každý chlap má pocit, že je něco jako Herkules, který holýma rukama uškrtí divočáka. Dejte mu prostor ukázat se jako hrdina a nechte ho nosit těžké tašky s nákupem, odtáhnout (vámi vybraný) vánoční stromek od obchoďáku až na balkon, eventuálně přestěhovat v rámci předvánočního úklidu nábytek.
  • Umí si hrát

    Potěšte muže k Vánocům krásnou knihou!
    Autor: Shutterstock.com
    Každý sedmý muž má za to, že upevnit stromek do stojanu je projev kutilství. Alespoň to vyplynulo z průzkumu pro pivovar Velkopopovický kozel. Pokud dáte partnerovi stromek, pilku a stojan, máte na dvě až čtyři hodiny pokoj (podle zručnosti toho vašeho).

  • Jsou v klidu

    Vyzrajte tentokrát na předvánoční stres!
    Autor: Shutterstock.com
    Podle průzkumu internetových stránek Tokie.com si 81 % žen s předvánočním časem spojuje hlavně gruntování, stres, pečení, vaření, velká očekávání a vysoké náklady. Pánové se sice z 64 % také zapojují do úklidu, ale v mnohem menší míře, s menším nasazením a rozhodně bez stresu. Prostě si advent i svátky víc užívají. To bychom se od nich měly učit!

  • Mají nekonečný apetit

    Pozor na vánoční ujídání v klidu u televize.
    Autor: Shutterstock.com
    To, že vám ujídají rohlíčky, sní místu bramborového salátu a pět řízků je vlastně výhoda. Umíte si představit, jak byste vypadala, kdybyste všechno, co navaříte a napečete, musela sníst sama? Hubnout po Vánocích deset kilo je pekelnější, než se zbavovat tří.

  • Chtějí nám dělat radost

    Nesnažte se před vánoci všechno stihnout sama. Většina mužů vám ráda pomůže!
    Autor: profimedia.cz
    Ano, i ten nejmenší romantik na světě má kolem Vánoc potřebu udělat své milé radost. A když budete chytrá, nasměrujte ho správným směrem a konečně dostanete to, po čem už několik let toužíte. Jen je třeba nehrát si na náznaky, ale ideálně posílat linky na e-shopy s přesným popisem barvy, velikosti i kódu výrobku, který chcete.

Diskuse ke článku
.