Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 věcí, které muže při sexu s vámi vůbec nezajímají

  • Věříte si v oblasti ložnicových hrátek, nebo je vaše postelové sebevědomí pod bodem mrazu?
    4. února 2024 | 06:00

    Těšila jste se na to celý den a ještě víc celý večer. A když konečně spočinete s milovaným v milostném objetí, začnou vám hlavou projíždět divné myšlenky. Že ty vlasy jste si ráno přece jen měla umýt, v účesu ještě nevypadaly tak mastně, ale když vám je teď ON rozhodil, tak je na nich vidět a určitě i cítit to, že nejsou úplně v pořádku. Pochyby naskakují a kvůli tomu si pořádně neužijete to, na co jste se celou dobu těšila. Máme pro vás dobrou zprávu. Jak vypadají vaše vlasy, je v tuhle chvíli mužům úplně jedno. Jaké další věci vůbec neřeší?

  • Jak se u toho tváříte

    Orgasmus
    Autor: shutterstock
    Občas přemýšlíte nad tím, jestli vypadáte v posteli jako herečka Charlotte Gainsbourg vyfocená při orgasmu pro plakát k filmu Nymfomanka. Jelikož jí to tam hodně sluší a jelikož máte obavu, že vám to během chvil rozkoše tak nesluší. No, možná ano, možná ne. Každopádně vašemu protějšku je to úplně fuk. Sledovat váš obličej možná ještě zvládne, ale řešit, jestli mu esteticky vyhovuje nebo ne, to skoro nezvládá ani ve chvílích, kdy nemá tolik důležitého na práci.

  • Jak vypadáte tam dole

    Vagína
    Autor: shutterstock
    Byla jste minule dokonale hladká, a dnes nejste? To, že jste neviděla žiletku pár dní, rozhodně není na překážku tomu, abyste si užila dobrý sex. Navíc většina mužů dává přednost variantě alespoň částečného – nebo symbolického – porostu. A i když ubývá procentuální zastoupení mužů, kteří preferují zcela přírodní (ne)úpravu klína, většina se shodne na tom, že nedokonalost je rozhodně neodradí. 

  • Jak voníte tam dole

    sex na pláži
    Autor: shutterstock
    Některé ženy si nedovedou představit intimní chvíle bez toho, že by se předtím pořádně vykoupaly a navoněly. A to je škoda, protože přirozená zdravá vůně vašeho lůna většině mužů voní mnohem víc než nějaké umělé parfémy z kosmetických přípravků. Takže pokud dodržujete základní hygienické návyky a nemáte nějaký zánět, můžete být klidná.

  • Jaké zvuky vydáváte tam dole

    ..
    Autor: shutterstock
    Někdy vás vyruší až příliš hlasité zvuky, které doprovázejí vaše tělesné splynutí. Mohou se linout z intimních míst, mohou vás zaskočit ve chvíli, kdy měníte polohu a partner se od vás jaksi "odlepí". A jelikož mezi vašimi těly vznikl podtlak, vzduch se tam dostane zpět za hlasitého zvuku připomínajícího úlevu při nadýmání. I takové věci k sexu patří, i když je při erotických scénách ve filmech zas tak často nevídáme. Vezměte si příklad z partnera: ten se tím rozhodně nenechá rozhodit.

  • Jaké zvuky vydáváte tam nahoře

    Sex
    Autor: shutterstock
    Podobně jako neřeší zvuky "tam dole", neřeší většinou ani zvuky "tam nahoře". Takže je zbytečné přemýšlet, jak moc a jak často vzdychat a jestli "to není trapný". Jestli se zavřenou nebo s otevřenou pusou, za doprovodu povzbuzujících milých nebo hrubějších slov. Pokud mu nepraskají ušní bubínky nebo nemá nějaké specifické potřeby, co chce slyšet, většinou vaše audio nehodnotí. Vždycky to přebije zážitek jako celek.

Autor: is
Diskuse ke článku
.