Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

7 důvodů, proč ženy podvádějí ve vztazích. Jaké typy nevěry jsou nejčastější?

  • Po dlouhé době se najde někdo, kdo ve vás vidí nejen matku, ale i sexy ženskou
    22. listopadu 2015 | 06:00

    Nevěra není přisuzována jen mužům. Ačkoliv ji pánové v různých průzkumech a statistikách uvádějí stále častěji než ženy, jejich polovičky je v posledních letech začínají poměrně rychle dohánět. Je ženská nevěra stejná jako ta mužská? A proč se ženy nejčastěji ženou do mimomanželských dobrodružství?

  • Samozřejmě emoce

    Sex
    Autor: shutterstock
    Ačkoliv přibývá žen, které dokážou oddělit city od tělesných prožitků, jsou to právě emoce, co rozlišuje "pánskou" a "dámskou" nevěru. Většina mužů, kteří přiznají zálety, je podle průzkumů v manželství spokojená. U žen je to přesně naopak – nevěrné ženy jsou doma nespokojené. A tak není divu, že většina žen k milenci má nějakou citovou vazbu. Milenky mají smůlu: jen třetina mužů uvádí, že k nim něco jako lásku cítí. Co konkrétně uvádějí ženy, že byl důvod jejich nevěry?
  • Zájem o její osobu

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jedním z nejčastějších důvodů, proč ženy hledají vztah mimo své manželství, je to, že jim někdo věnuje pozornost. Že jim naslouchá, zajímá se o ně a obdivuje je. "Když můj muž si se mnou doma vůbec nepovídá, a s NÍM můžu mluvit celou noc úplně o všem" – takhle to dost často začíná.

  • Osamělost

    orgasmus
    Autor: shutterstock
    Některým ženám se sice pozornosti dostává, ale ne tak často. "Dokázali jsme si s manželem sednout u lahve vína a popovídat si. Problém byl v tom, že mně to jednou za tři měsíce nestačilo. Pořád jsem poslouchala, že pracuje a je unavenej, že si musí ještě něco připravit na zítra," popisuje paní Jitka, proč si začala psát přes Facebook se svým bývalým spolužákem za základky – a nakonec se začali i scházet.
  • Sexuální přitažlivost

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    "S kolegou z práce jsem si nezačala proto, že by byl tak strašně sexy," říká osmatřicetiletá Michaela, "ale protože jsem si vedle něj připadala strašně sexy já." Některé ženy se v manželství stanou hospodyněmi, matkami, chůvami a snachami. A jejich muži to přijmou. A pak – obzvlášť v období po návratu do práce z mateřské – v nich najednou někdo vidí sexy ženskou. Mocné afrodiziakum!

  • Užívají si romantiku

    Rande
    Autor: shutterstock
    Počátky vztahu bývají vždycky emocionální koktejl. Pípnutí SMS vám zvedne tep a srdce vám buší i v hlavě. Po dvaceti letech manželství vám telefonní hovor od manžela bude připadat rozhodně všednější. S milencem se člověk vrací na začátek, do doby, kdy byl kvůli tomu druhému ochoten učit se zpaměti básně nebo soupisku Slávie. Jenže bohužel ani s milencem tato romantika netrvá věčně.

  • Užívají si drama

    sex
    Autor: shutterstock
    Někdy je doma prostě všechno tak v pořádku a v pohodě, že to začíná být trochu nuda. Manžel ženu nebije, chodí z práce domů, nosí peníze a žena dokáže spolehlivě říct, co se stane v pátek, o víkendu, za měsíc... A tak trocha dramatu v podobě utajovaných schůzek a ukradených intimních chvil pořádně rozčeří život. Pravda je, že většinou až moc.

  • Touží po sexu

    ...
    Autor: shutterstock
    Ne každá žena dokáže doma mluvit o tom, co by chtěla po intimní stránce změnit nebo co by chtěla vyzkoušet. Ale může se stát, že s nabídkou těchto neotřelých zážitků přijde někdo jiný. Ženské časopisy jsou plné toho, co všechno se dá zažívat. A tak zvědavost a touha naplnit i tyto ambice jsou stále častějším důvodem, proč mají neinovativní manželé doma záletné ženy.

  • Touží po pomstě

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Vyrovnat se s partnerovou nevěrou není snadné. Jednou z metod je udělat mu to také, a tak existuje i nevěra jako pomsta. Nemusíme dvakrát říkat, že většinou je to chabá náplast, která přinese spíš další škodu než užitek.

     

Autor: is
Diskuse ke článku
.