Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 typů mužů, za které se nevdávejte! Pozor, když je to věčný kluk nebo ředitel zeměkoule

  • Které vlastnosti jsou s manželstvím těžko slučitelné?
    30. srpna 2015 | 06:00

    On se změní, říká si mnohý zamilovaný partner na začátku vztahu ve chvíli, kdy se objeví první zádrhel. "To není zas tak strašný," přesvědčujete sama sebe ve chvíli, kdy zjistíte, že ON se zase tak nemění. "Jak se vůbec s tímle dá žít?" říká si pak mnohá ve chvíli, kdy je vdaná a "s tímhle" má dvě děti. Pravidlo číslo jedna: lidi se nemění. Pravidlo číslo dvě: s některými mužovými povahovými rysy bude manželství pravděpodobně peklo. Kteří muži jsou tedy do manželství naprosto nevhodní?

  • Ředitel zeměkoule

    Boss
    Autor: Shutterstock.com
    Rozhodný, energický, vždycky si ví rady. Potřebuje mít všechno pod kontrolou. Vzbuzuje dojem, že s ním budete vždycky v bezpečí a že se na něj budete moci kdykoliv spolehnout. To všechno je pravda. Má to jen jediný zádrhel: váš názor pro něj absolutně nic neznamená. A to ani ohledně věcí, které se týkají jen a jen vás. On ví, co vám nejlíp sluší a v čem byste se měla cítit dobře. On ví, s kým byste se měla kamarádit a také to, jestli náhodou netrávíte moc času s vlastní rodinou. On naplánuje všechno. Prověřte na začátku vztahu všechny varovné signály, a jakmile uvidíte, že pán ví všechno nejlépe, zbystřete!

     

     

  • Závislák

     

    Když chcete pracovat doma, potřebujete pracovní místo, kde bude mít vše potřebné své místo. Jinak pro samé hledání nic neuděláte.
    Autor: Shutterstock.com
    Je úplně jedno, na čem je závislý – ať je to jeho auto, práce, alkohol nebo mobilní telefon. Výsledek je vždycky stejný: tenhle muž dá vždycky přednost objektu své touhy. Zvláštní odrůdu této skupiny mužů tvoří mamánci. S počítačem nebo s prací můžete soupeřit, případně můžete poukazovat na nezdravost takového vztahu. Pakliže ho ale obviníte z příliš těsného vztahu s matkou, budete vypadat jako sobecká a bezcitná mrcha. Výhrou není ani to, když se objektem jeho závislosti stanete vy sama. Věřte, že za několik měsíců vám to začne lézt neskutečně na nervy.

     

  • Věčný kluk

    Snílek
    Autor: Shutterstock.com
    Tihle muži bývají zábavní a inspirativní. Mnohá z nás vedle nich žasne, jak moc se s nimi člověk v životě nenudí. To je pravda, také se s nimi ale žádná moc neusadí. Pokud pomýšlíte na založení rodiny, počítejte s tím, že tento veselý impulzivní jinoch nebude zrovna jásat. A pokud by mu to náhodou přišlo aktuálně jako bezva nápad, počítejte s tím, že za chvíli ho chytne touha česat víno ve Francii. Většinou po čase zjistíte, že místo dvou vlastních dětí máte na krku ještě jejich tátu.

  • Ten, který nemá rád vaši rodinu

     

    Na svém otci si můžete vyzkoušet komunikaci s ostatními muži.
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud s rodinou vycházíte dobře, ale on ne, může to být varovné znamení. A pokud rovnou vyhlásí, že s vaší matkou se nedá vydržet, že vaše sestra u vás nesmí být tak často na návštěvě a Vánoce rozhodně nebude trávit návštěvami staroušků, pořádně si to rozmyslete. Tuhle bitvu totiž nelze vyhrát: buď se s rodinou vídat budete, ovšem zároveň budete muset snést i jeho totálně znechucený obličej a jízlivé poznámky, nebo se s rodinou vídat přestanete, pak ovšem sledujte, jestli se znechucený obličej a jízlivost neobjevují na vaší straně.
  • Narcis

     

    muž, odpočinek
    Autor: Shutterstock
    Nemusí to nutně být nažehlený metrosexuál, který bez kapesního zrcátka nejde ani na houby. Může to být člověk, který s nadšením vypráví o vlastní zajímavé práci, o svém životě a o svých snech. Což je zajímavé přesně do té doby, než zjistíte, že zatímco vy znáte jeho pocity od dětství do současnosti, on ani neví, že jste změnila práci. Narcisové a egocentrici nemusí být nutně přesvědčeni o vlastní dokonalosti. Naopak, někdy jsou si moc dobře vědomi svých slabostí, všechno ovšem zvládnou vyřešit větou: "To víš, já jsem prostě už takovej." Tak ať je. Ale jinde než po vašem boku.

Autor: is
Diskuse ke článku
.