Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 signálů, podle kterých poznáte, že partnerovi lezete na nervy

  • Nechuť k sexu může být jedním ze signálů, že partnerovi už se vztah trochu zajídá
    26. srpna 2015 | 06:00

    Ještě nedávno jste spolu trávili téměř každou volnou chvilku. Dohromady jste se smáli, plánovali dovolenou a jezdili ven se společnými přáteli. Teď máte pocit, že to není úplně ono. Že se partner tak trochu stáhl. Podle čeho poznáte, že mu lezete na nervy? Čtěte a uvidíte.

  • Nekomunikuje

    Učitel předstoupil před žáky 1. stupně opilý
    Autor: Profimedia
    Napíšete mu za den několik zpráv, prozvoníte ho, a on stejně neodpoví. Když mu večer vyprávíte, co jste zažila, v lepším případě vám huhlavě a monotónně odpovídá, v tom horším už mu nestojíte ani za takové přitakání. Pokud z něj vyloudíte odpověď, bude pravděpodobně krátká a úsečná. Když ho ale vidíte mezi ostatními, zdá se, že s komunikací nemá problém. Jen s vámi.

  • Dívá se po ostatních

    ...
    Autor: Shutterstock
    Když se muž podívá za hezkou ženou, je to přirozené. Váš partner se ale po okolí dívá mnohem víc než na vás. Když jste spolu v restauraci, skenuje ostatní stoly. Jako by přes vaše rameno hledal cokoliv, čeho se může chytit, aby mohl odplout z nudných vod vaší úporné konverzace.
  • Nežertuje

    Co když se ze vztahu vytratí chuť zajímat se o toho druhého?
    Autor: shutterstock.com
    Byly chvíle, kdy jste se společně smáli – videím z YouTube, příhodám známých, historkám z práce. A zatímco mezi přáteli je váš protějšek stále zábavný a výřečný, doma se tahle jeho vlastnost zcela vytrácí. A když se ho zeptáte proč, řekne, že si vymýšlíte. Že se chová doma stejně jako s kamarády.
  • Je unavený

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Stále častěji od něj slyšíte, že je unavený. Je unavený na sex. Je unavený na vtipkování. Nezvládne návštěvu kina, hospody, je vyřízený a nemůže jet na víkend s kamarády. A přitom jste toho nedávno zvládali společně mnohem více a po nějaké únavě nebylo ani stopy.

  • Neplánuje budoucnost

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Nemusíte hned mluvit o svatbě, o hypotéce a o tom, jak se budou jmenovat vaše děti. Teď se nechce bavit ani o tom, kdy si naplánujete společnou dovolenou. Pokud neustále hledá výmluvy, aby nemusel slibovat účast na společných akcích, není to dobré znamení.
  • Tvrdí, že je všechno v pohodě

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Na otázku, co se děje, odpovídá zásadně jen: Nic. Nic mu není, nic neřeší, nic mu nevadí. Tohle je vždycky podezřelé. A přitom typické – může to znamenat, že se mu nechce stav vašeho vztahu rozebírat a říkat nepříjemné věci. 
  • Všechno kritizuje

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Sednete si vedle něj na kanape a on zaúpí bolestí, protože jste ho přimáčkla. Přinesete mu večeři – a on zrovna nemá hlad. Obléknete se do sexy prádélka, ale on by se pochopitelně chtěl dívat na televizi. Za chvíli to dopadne tak, že na vás bude špatné úplně všechno. Možná by bylo na čase popřemýšlet o tom, jak dlouho chcete ještě v takovém vztahu být.

Diskuse ke článku
.