Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proč ženy milují bídáky? 5 typů mužů, do kterých se zamilujeme, i když víme, že nesmíme

  • Nezávislost, sebejistota. Co dál přitahuje ženy na "špatných klucích"?
    5. července 2015 | 06:00

    Od začátku je nám jasné, že to bude malér. Zase jsme se nechaly unést vášní, zase jsme se nechaly okouzlit bídákem. Cítíme, jak se to vymyká kontrole, i když moc dobře víme, že to nedopadne dobře. Proč ženy přitahují opakovaně špatné typy chlapů? A které jsou ty nejhorší?

  • Proutník

    Nevěrníci se jen těžko napraví
    Autor: profimedia.cz
    Typický bídák. Každému je od začátku jasné, jak to dopadne a kam to směřuje. Každému – kromě vás. I když ho znáte a víte, co je zač, nedokážete odolat. On totiž přesně ví, kdy co říct, kdy vás uhánět a kdy si vás nevšímat. Vaše touha roste a je úplně jedno, s kolika podobnými týpky jste se spálila už dřív.

    Co nás k němu přitahuje?

    Myslíme si, že my budeme TOU, KTERÁ HO ZMĚNÍ. Ta jediná, důležitá, ta, která mu odhalí kouzlo monogamie. No... Asi vám nemusíme říkat, jak je tato představa naivní. Víte to totiž nejlépe sama.

  • Rebel

    Autor: Shutterstock.com
    Nepřehlédnutelný. Obdivovaný pro své originální názory, které je s to hájit proti všem. I když ví, že ho to přivede do průšvihu. Ale jeho nezávislost, odvaha a sebejistota nám podlamují kolena. Umí dát najevo, že on je pánem situace, zdvořile i tvrdě.

    Co nás k němu přitahuje?

    Já budu ta, která s ním vydrží a bude ho následovat v dobrém i ve zlém, říká si mnohá, ale po čase zjišťuje, že je to trochu náročnější. Rebel se neváže. Nenechá se zkrotit. Rozhodně se s ním nenudíte. Rebel vám připraví neuvěřitelné množství dobrodružných situací bez ohledu na to, jestli je zvládnete. Je to tvoje volba, bejby. Já jsem už takový, ber, nebo nech bejt.

  • Věčný kluk a snílek

    Snílek
    Autor: Shutterstock.com
    Když se takový muž objeví ve vašem životě, máte občas pocit, že spadl z nebe a chce vás tam vzít zpátky s sebou. Okamžitě vám vylíčí vaši budoucnost a pozve vás do míst, kde jste se rozhodně nikdy neviděla. Udělá kariéru jako jazzový hráč v newyorském klubu a vy budete nakupovat na 5. Avenue. Pojedete do Nepálu zachraňovat opuštěné děti. Právě kupuje farmu a počítá, že s ním brzy začnete dělat kozí sýry.

    Co nás k němu přitahuje?

    Je kouzelný a má pocit, že nic není nemožné. Vy budete jediná žena, která ho pochopí a nebude ho omezovat. Mohlo by to fungovat, snílek ale většinou neovládá umění dotahovat věci do konce. Dost možná, že se budete snažit mu v tom nejdřív pomáhat. Za pár měsíců vás ale přestane bavit dělat mu učitelku, matku, daňovou poradkyni a milenku v jednom.

  • Trpitel

    Umělec
    Autor: Shutterstock.com
    Tohoto muže najdeme velice často mezi umělci nebo věčně začínajícími podnikavci nejrůznějšího druhu. Bývá rozervaný, nepochopený, obětí okolností, se skvělými nápady, ale špatnými lidmi okolo sebe. Zpravidla ho zastihnete jen krůček před vytvořením "něčeho zásadního". Vidíte v něm obrovský potenciál a díky tomu jste ochotna do něj hodně investovat – jak peníze, tak energii.

    Co nás k němu přitahuje?

    Bavíme se svou představou, že jedině my mu pomůžeme. Budeme mu múzou, inspirací i praktickou ženou. Naučíme ho platit pojištění, hospodařit s penězi, vytáhneme ho z bláta a všichni budou zírat. Takové jsou představy. Mnohem pravděpodobněji ale v tom blátě skončíme s ním.

  • Boss

    Boss
    Autor: Shutterstock.com
    Muž, jemuž moc a touha ovládat kapou z každé kapsy jeho skvěle padnoucího obleku. Okamžitě po vstupu do místnosti je jasné, kdo je tady alfa samec. A pokud si očima vybere za samici hodnou jeho zájmu právě vás, nic nebrání tomu, totálně se mu poddat.

    Co nás k němu přitahuje?

    Jeho sebevědomí a jeho peníze. My budeme tou, která mu udělá skvělé zázemí, a ještě ho zvládneme patřičně reprezentovat. Budeme jeho nejlepším doplňkem a zároveň manažerkou života. Tohle může fungovat, ovšem většinou na dobu určitou. Časem totiž vaše půvaby zevšední, lehce uvadnou, a pokud k tomu začínáte přibírat na váze, ztrácíte na ceně. A je jen otázkou, jak rychle si boss najde náhradnici.

Autor: is
Klíčová slova:  láska, sex, vztahy, muž, žena, proutník, nevěrník, rebel, umělec, boss
Diskuse ke článku
.