Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

31 rande za 31 dní a výsledek? Na světě je hodně sympatických mužů

Iva Roze
4. června 2015 | 14:00

Ivě Roze je osmatřicet a rozhodla se najít si lásku dřív, než jí ujede vlak. A tak si Iva naplánovala jedenatřicet setkání za jeden měsíc. Stihla se zamilovat?

Proč jste se rozhodla výzvu 31 rande za 31 dní absolvovat?
Po dlouhé době jsem se ocitla ve stavu single, a tak jsem si říkala, že zkusím udělat něco neobvyklého a že půjdu takzvaně s kůží na trh. A upřímně, taky mě docela vyděsil můj kamarád Mark, který mi řekl, že už mi je 38 a že teď třeba ještě nemám o muže nouzi, ale že přijde doba, kdy ti muži na mě přestanou stát frontu. Prý mi "tenhle vlak" taky jednou přestane jezdit. Tak jsem se rozhodla, že si pro jistotu vypravím svůj vlastní vlak.

Podle čeho jste adepty vybírala?

Iva Roze
Autor: reflex

Nechala jsem si poradit od ostatních. Respektive jsem se rozhodla, že použiju starou dobrou metodu "dohazovačů", a požádala jsem své kamarády a kamarády kamarádů a kamarády kamarádů kamarádů, aby mi doporučili někoho, o kom si myslí, že by se ke mně hodil. Nechtěla jsem si dávat zbytečné parametry, co se týče požadavků na věk partnerů nebo jejich výšky, národnosti, vzdělání, rasy, počtu dětí a jiných "závaží" z ostatních vztahů a tak dále. Záleželo mi jen na tom, aby to nebyli muži ženatí nebo jinak zadaní a aby měli smysl pro humor a zvládli, že o nich budu psát, a aby celkově nebyli psychicky labilní.

Na co se vás seznamování chtiví pánové ptali nejčastěji?
Abych pravdu řekla, tak obecně se ti muži zas tak moc neptali. Spíš mluvili sami. Ale co je zajímalo nejvíc, bylo asi to, jaké to bylo s těmi ostatními muži. Chtěli vědět, kam mě pozvali na rande, a poté, co jsem jim to řekla, tak okamžitě prohlásili, že to teda bylo "strašlivě trapné". Ta mužská soutěživost a neustálé porovnávání se jsou vlastně docela roztomilé.

Jaké bylo nejkurióznější setkání?
Těch bylo víc, ale ten muž, který dorazil a prohlásil, že vlastně ještě neví, jestli je na holky, nebo na kluky, ten mně asi utkvěl v paměti nejvíc.

Čím vás muži opravdu překvapili?
Příjemně tím, že měli většinou opravdu výborný smysl pro humor a že byli vesměs milí a přátelští. Nepříjemně tím, jak mnoho z nich se bojí být romantičtí. Buď proto, aby se neztrapnili, nebo vůbec nevědí, jak na to. Nebo jsou prostě moc líní.

Zamilovala jste se nebo vás někdo alespoň trochu okouzlil?
Okouzlil. Ale víc zatím prozradit nemůžu.

Iva Roze
Autor: reflex
Naučila jste se během randění odhadnout rychleji charakter muže?
Myslím, že jsem vždycky uměla odhadnout charakter muže docela rychle. Ale rozhodně jsem se naučila mnohem víc ocenit muže, kteří mají schopnost naslouchat.

Nejvýraznější pocit po skončení výzvy...
Úleva z toho, že na světě vlastně existuje hodně sympatických mužů.

Máte náladu na další rande?
Ano, ale spíš než 31 a s 31 různými muži bych teď upřednostnila 31 rande s jedním mužem.

Velký článek o Ivě a jejích nápadnících si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Reflex.

Autor: MAJ