Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podle tašky na nákup poznáte ženskou povahu!

  • Víte, že vaše nákupní taška toho o vás může hodně prozradit?
    6. června 2015 | 06:00

    Víte, že ženy se dají odhadnout podle toho, jakým nákupním taškám dávají přednost? Jestli nosí i těžší věci v kožené kabele, nebo jim stačí například tenká igelitka? Je to totiž jeden z detailů, které docela významně dokreslují jejich charakter.

  • Síťovka – sebevědomá s vlastním názorem


    Síťovka
    Autor: Shutterstock
    Ty z vás, které rády nakupují do síťových tašek (jsou zase v módě), o sobě prozrazují, že je jim úplně jedno, jestli někdo vidí, co si pořídily. Drahé jídlo z bioprodejny, nebo utopence ze supermarketu? Klidně vystaví na odiv cokoli a je jim lhostejný názor zvědavých lidí, kteří jim do tašky vidí jako do vlastního talíře. Je-li to váš případ, znamená to, že máte na věci v životě své názory a jen těžko se necháte snadno ovlivnit. Když si najdete kamarádky, je to na celý život.

  • Úpletové a lýkové tašky – váhavá intelektuálka


    Lýkový košík
    Autor: Shutterstock
    Úpletové nebo lýkové tašky z prodejen se zdravou výživou nebo z obchodů s indickým a podobným zbožím většinou používají ženy, které se déle rozmýšlejí, než vysloví svůj názor na cokoli. Bývají to vysokoškolačky a intelektuálky, které i obrázkovým motivem a barvou kabely vyjadřují svůj postoj k životu. Nechtějí jít s proudem, a když se s takovou chcete kamarádit, počítejte, že nepůjde o žádný divoký živel a s přátelstvím si dá na čas. O to bude zřejmě trvalejší a opravdovější.
  • Igeliťačky s logem obchodu – uspěchané a šetrné


    Igelitová taška
    Autor: Shutterstock
    Nejčastěji takové tašky používají paní a dívky, které chtějí mít nákup rychle za sebou a po uklizení nákupu igelitovou tašku spíše nevyhodí, ale použijí ji jako pytel na odpadky. Takže ji využijí vlastně dvakrát. Přemýšlejí o výdajích, jsou praktické a šetrné. Ve vztazích bývají pragmatické a jsou to velmi dobré a věrné kamarádky.
  • Papírové značkové tašky – marnivé, ale nejisté


    Vyražte do obchodů, víme, kde mají ty nejlepší podzimní kousky.
    Autor: shutterstock.com
    Líbivé papírové tašky z obchodů zvučnějších, až nejzvučnějších značek rády používají ženy, které chtějí svému okolí dokázat hned několik věcí: že na to mají, že sledují módní trendy, a jsou tedy in, ať jde o jídlo, ošacení či obutí, ale také říkají to – a to nevědomky – že si potřebují dokazovat svou – většinou jen pomyslnou – převahu. Občas tím zakrývají komplexy méněcennosti. Bývají to dobré kamarádky, ale věrnost a opravdovou loajalitu od nich moc nečekejte. Jsou často povrchnější, než by se vám líbilo.
  • Velké kožené kabely – roztržité a upřímné


    těžká kabelka
    Autor: Shutterstock.com
    Napěchovat všechno do jedné tašky, kterou nosí do práce i na nákup, to poukazuje nejčastěji na věčně uspěchané ženy, které nemají čas řešit a rozdělovat, do jaké kabely co naskládají. Ty movitější si jednou za čas koupí pořádnou pevnou tašku z kůže. Ty, které mají hlouběji do kapsy, střídají častěji ty koženkové. Mívají srdce na dlani, ale když s nimi kamarádíte, nejspíš si budete muset trochu zvyknout na to, že bývají nedochvilné, zmatkářské a věčně někde něco hledající. Oporou budete nejspíš vy jim.
  • Exkluzivní „nákupky“ – bez fantazie, soutěživé


    Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka. Ale víte, co je nejlepším přítelem ženy? Kabelka!
    Autor: Shutterstock.com
    Je hodně žen, které nemají dost fantazie na to, aby si svůj image vyladily i bez „nákupních“ kabel od slavných návrhářů. Nemají na to většinou ani dost vkusu, i když jim nechybějí peníze. Většinou se pohybují ve společenstvích podobných dam, mezi kterými je poměrně soutěživé ovzduší. Takže takovou kamarádku si hledejte jen tehdy, pokud jste stejná a i vám jde o to, předvést se a zasoutěžit si „kdo s koho“. O přátelství asi ale nepůjde nejspíš nikdy.

Diskuse ke článku
.