Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

6 důvodů, proč všechny ženy milují Jaromíra Jágra!

  • Je tam! Jaromír Jágr za zády s Michalem Jordánem slaví svůj gól na 4:3 proti Finsku
    7. května 2015 | 06:00

    Každý rok se ženy na více než dva týdny rozdělí na dvě skupiny. Ty, které hokejové mistrovství vůbec nezajímá, a ty, které ho vášnivě prožívají a fandí jako o život. Jedno však mají snad všechny ženy společné: ať už je hokej zajímá, nebo je jim ukradený, milují Jaromíra Jágra. Po jeho excelentím výkonu v boji proti Finsku jsme se rozhodly dát dohromady důvody, proč je vlastně Jarda u žen všech věkových kategorií tak moc oblíbený.

  • Zraje jako víno

     

    Jaromír Jágr
    Autor: Facebook.com
    Žen, které zbožňují Jaromíra Jágra, v průběhu let značně přibývá. A není se čemu divit. Hokejová 68 zraje jako víno. V 90. letech to byl bezesporu taky fešák, ale image pana Dokonalého mu značně kazila takzvaná "deka", jinak řečeno účes, který zepředu vypadal celkem normálně, ale vzadu zakrýval celý krk hustý pruh vlasů. Dnes sází slavný hokejista na klasický krátký sestřih, který z něj společně s opálenou pokožkou a mužně širokými rameny dělá idol všech žen.

    Jaromír je zkrátka stejný případ jako třeba moderátor Leoš Mareš, bývalý fotbalista David Beckham nebo herec George Clooney. Ani ti v mládí nepatřili mezi dokonalé krasavce, ale čím jsou starší, tím více z nich vyzařuje šarm a sex-appeal.

  • Je singl

     

    Jaromír Jágr začíná svoji další hokejovou misi na Floridě.
    Autor: ČTK

     

    Jaromír Jágr podle všech informací nemá v současné době přítelkyni, a to samozřejmě nám v redakci i všem ostatním fanynkám hraje do karet. Takže pokud má některá z vás bujné poprsí jako Iva Kubelková, dokonalé tělo jako Andrea Verešová nebo roztomilý kukuč jako Inna Puhajková (vše bývalé přítelkyně), máte velkou šanci!

  • Není nafoukaný a má srdce na dlani

     

    Jaromír Jágr navštívil v nemocnici svého velkého fanouška.
    Autor: Facebook

     

    Na rozdíl od jiných sportovců a slavných osobností nestoupla Jaromíru Jágrovi sláva do hlavy. Přestože ho zná celý svět a patří mezi nejlepší hokejisty vůbec, nedělá mu problém komunikovat se svými fanoušky skrze sociální sítě a podělit se s nimi o své soukromí. Navíc má srdce na pravém místě, což dokazuje i to, že zhruba před dvěma lety okamžitě reagoval na dopis od zoufalé matky postiženého Martina, kterému v nemocnici právě amputovali nohu. Jágr neváhal a svého velkého fanouška v nemocnici navštívil, aby mu udělal radost a dodal odvahu v dalších životních bojích.

  • Žije sportem

     

    Jaromír Jágr si převléká dres na svém prvním tréninku s reprezentací.
    Autor: Michal Beránek (Sport)

     

    Přestože je jedním z nejstarších vrcholových sportovců, stále se snaží ze sebe vydat maximum. Oproti svým výrazně mladším sportovním kolegům, kteří si velmi často stěžují na únavu, přerušují sezonu a dávají si dlouhé kariérní pauzy, Jarda Jágr lítá po ledě jako ve dvaceti. "Budu hrát, dokud budu moct chodit," prohlásil, když si letos po téměř 80 odehraných zápasech v NHL dobrovolně prodloužil sezonu účastí na mistrovství světa. A tady předvádí neuvěřitelné výkony, díky kterým se český hokejový tým dostal až do semifinále.

     

     

    Kromě svých perfektních výkonů se "veterán" Jágr vžil i do role tahouna celého nároďáku. Při přesilovkách se tlačí před branku, během zápasu se přetlačuje s ramenatými protivníky u mantinelů a na střídačce se snaží svým spoluhráčům radit, a ještě vyhecovat diváky k většímu fandění. Je prostě nenahraditelný! Ne nadarmo převzal v roce 2010 medaili Za zásluhy o stát v oblasti sportu.

     

  • Zná ho celý svět

     

    Jaromír Jágr bude bojovat v dresu New Jersey.
    Autor: sport
     

     

    Karel Gott, Petr Čech a Jaromír Jágr – v současné době nejznámější české celebrity ve světě, které dělají zemi opravdu dobré jméno. Naši hokejovou legendu zná opravdu každý a celý svět ho uznává. Díky svému působení v Omsku je dokonce velmi oblíbený i v Rusku. Stejně tak ho uznávají i čeští a zahraniční sportovci, pro které je jeho odhodlání a nadšení pro sport inspirující.

  • Žije na Floridě

    Jaromír Jágr na pláži na Floridě
    Autor: Facebook.com/68Jagr

    Palmy, nekonečné pláže, azurově modré nebe a klid. Ruku na srdce, kdo o tom někdy nesnil. A Jaromír Jágr to má každý den. Žije totiž na prosluněné Floridě. Zavřete na chvilku oči a představte si, jak se spolu procházíte po pláži, písek vás příjemně hřeje do chodidel a za západu slunce si společně zaplavete v blankytně modrém Atlantiku. Už jenom díky samotné představě milujeme Jardu zase o kousek víc!

Diskuse ke článku
.