Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 tipů, jak poznat chlapa, který vám ze života neudělá peklo

  • 10 vlastností, které by měl mít ten pravý.
    12. dubna 2015 | 06:00

    My, které se už v lásce párkrát spletly, moc dobře víme, jak je těžké najít mužského, se kterým je život radost. A kterému se při první složitější situaci nerozklepou kolena a nevezme do zaječích. Jenže jak poznat toho, který přinese do našeho života potěšení a podrží nás, když to bude třeba? Na čele to napsané nenosí. Ale je pár znamení, podle kterých můžete celkem rychle zjistit, zda vůbec stojí za to o vztah s ním vůbec usilovat. Ostatně mohou se hodit i těm, které se v lásce zatím nezklamaly.

  • Hledejte někoho, kdo miluje život


    Muži dělají módní chyby, které jim kazí image.
    Autor: Shutterstock

    Vyhněte se věčným reptalům, pasivně agresivním kritikům a peciválům. Hledejte muže, který svou vášeň pro život nedokáže skrývat. Někoho, kdo má potřebu se vyvíjet, posouvat své limity a vstřebávat to nové kolem sebe. Někoho, koho těší jeho práce, koníčky, přátelé – zkrátka chlapa s jiskrou v oku.

  • Hledejte muže sebevědomého


    Některé věci jsou prostě nad mužské síly!
    Autor: Shutterstock

    Nemusí to být hned lev salonů, ale muž, který je si vědom své hodnoty a kvalit. Muž, který nemá zapotřebí se předvádět, dokazovat si, že je dost atraktivní, a vyvyšovat se nad ostatní.

  • Hledejte někoho, kdo je pro vás výzvou


    Autor: Shutterstock.com

    Je to tak, my ženy potřebujeme muže, ke kterému můžeme vzhlížet. Který je v něčem jedinečný a výjimečný, nejlépe v něčem, v čem my zrovna nevynikáme. Ostatně muži potřebují být obdivováni, a tak se rozhlížejte po těch obdivuhodných.

  • Hledejte muže, který se nebojí být odlišný

    Sons of anarchy jax
    Autor: Profimedia

    Život má mnoho podob. Nikdo neřekl, že musíte žít právě tak, jako žijí ostatní. Že musíte vše dělat jako vaši sousedé a přátelé. Nebojte se být sama sebou a hledejte muže, který má odvahu hledat nové cesty.

  • Hledejte muže, který má nějaké ambice a cíle

    muž
    Autor: Shutterstock

    "Žít bez cílů je jako jít na výlet, a nevědět kam," pravil americký spisovatel a guru osobního rozvoje Napoleon Hill a má pravdu. Toužíte-li po tom, aby váš život někam směřoval, vyberte si muže, kterému ke štěstí nestačí jen potloukat se od ničeho k ničemu. A nemusí jít o sny a cíle obrovské. Je jedno, zda je jeho snem dokončit školu, dostavět dům, rozjet firmu nebo vyrazit na dobrodružnou cestu kamkoli. Důležité je, že nějaké cíle má a že ty cíle konvenují těm vašim.

  • Hledejte někoho, kdo umí žít naplno


    muž, hlupák, provokatér
    Autor: Shutterstock

    Lidé, kteří stále čekají, až nastane ta vhodná příležitost, správná chvíle nebo životní zvrat, se obvykle nikdy nepohnou z místa. Hledejte někoho, kdo umí být spontánní, radovat se z každého dne a přijímat nové výzvy. Někoho, kdo prostě řekne: "Udělám to!" A taky to udělá! Jinak budete na jeho činy čekat po zbytek vašeho společného života s ním. A znáte někoho, koho činí čekání šťastným?

  • Smích je nejlepší lék


    žena, muž, senior
    Autor: Shutterstock

    Pokud vás mužský nedokáže rozesmát, je celkem nepravděpodobné, že byste o něm jako o životním partnerovi vůbec uvažovala. Ale dejte si pozor na to, aby se uměl zasmát i sám sobě a vlastním chybám. Protože až přijde na problémy, není lepšího léku než smíchu. Humor dokáže zažehnat kdejakou hádku a udělat i těžké životní situace snesitelnějšími.

  • Žijte jen s tím, kdo umí být váš nejlepší přítel



    Starší muž vás může obohatit, i co se týče kultury.
    Autor: Profimedia.cz

    Pokud s ním nemáte moc o čem mluvit už na začátku vztahu, měla byste vzít nohy na ramena. Láska a vášeň jsou jen částí fungujícího vztahu, jakkoli důležitou. Pokud máte pocit, že se svému partnerovi nemůžete svěřit se vším, proklábosit s ním dlouhou cestu autem, nebo naopak jen potichu ležet třeba v trávě a pozorovat mraky, není něco v pořádku. Na vztah musí být dva a ti dva pro sebe musí být těmi nejdůležitějšími lidmi na světě.

  • Vyberte si někoho, kdo si nepotrpí na dramata


    Autor: Shutterstock

    Život už je tak plný dramat, tak proč je přivolávat. Žít vedle mužského, který dělá z každé prkotiny velblouda, neustále se rozčiluje i kvůli tomu, že dneska zrovna nesvítí slunce, a má pořád podmračenou náladu, je pěkná otrava. Hledejte někoho, kdo se umí povznést a řeší jen to, co je opravdu důležité. A věřte mi nebo ne, nebude to vývoj letošní fotbalové ligy.

  • Milujte někoho, pro koho jste k nevydržení sexy – a on pro vás též


    Autor: Shutterstock.com

    Bez lásky a vášně žádný vztah dlouho nevydrží. Pokud bez sebe pomalu nemůžete vydržet, vy toužíte po každém jeho doteku a on vám dává totéž najevo, jste na správné cestě. Vězte, že počáteční problémy, obzvláště ty milostné a intimní, časem obvykle sílí, a když nesílí, tak rozhodně samy nevyšumí.


Diskuse ke článku
.