Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 nejhorších tajemství, která ženy skrývají před partnerem

  • Ne vše dokážeme muži říci.
    6. dubna 2015 | 06:00

    Máte se svým protějškem tak upřímný vztah, že mezi vámi neexistuje žádné tajemství? Tak to patříte k velkým výjimkám. Je nás totiž jen málo takových, které by neměly žádná svá temná  či tajemná zákoutí. Někdy hodně nepříjemná.

  • Naše dítě není jeho

    Není důležité, že se s jeho otcem nemilujeme, ale že milujeme jeho.
    Autor: Shutterstock

    Když se stane, že s partnerem vychováváte společně dítě a on ani netuší, na rozdíl od vás, že ho máte s někým jiným, je to velká zátěž především pro vás samotnou. Říct pravdu je totiž velmi těžké a nesmírně riskantní v případě, že se svým mužem chcete i nadále žít. Může to přijmout celkem snadno a bez větších otřesů, ale zároveň hrozí riziko, že od vás navždy odejde. Ne každý muž takovou nálož unese…

  • Jsem zamilovaná do jeho kamaráda

    Zkoušet nové polohy je zábava.
    Autor: shutterstock

    Takové situace nastávají častěji, než by se na první pohled zdálo. Nemusí jít o vaši fyzickou nevěru. Trápí a užírá vás hlavně to, že milujete někoho jiného, než s kým žijete, a navíc člověka, kterému váš partner zřejmě důvěřuje. I takové tajemství je dusivé a – popravdě řečeno – nevyplácí se ho svěřit ani nejlepší kamarádce.

  • Po sexu s ním musím masturbovat

    Ženské tělo skrývá mnohá tajemství.
    Autor: profimedia.cz

    Můžete svého muže či partnera milovat či mít ráda, ale sex s ním vás nebaví. Buď proto, že jste ten typ, který jeden muž po určité době prostě přestane bavit a který pak pocítí potřebu změny, nebo proto, že je v posteli vážně nemehlo. Abyste mu vyhověla a doma byl klid, styk s ním neomezujete, ale pro skutečné uvolnění sexuálního napětí se musíte uspokojovat sama. A autoerotika nepatří mezi věci, se kterými se ženy svým protějškům rády svěřují. A to ani v situaci, kdy většinu mužů představa ženy, která masturbuje, vzrušuje a zřejmě by jí to neměli za zlé.

  • Kradu v obchodech

    žena, krádež, kradení v obchode, kleptomanie
    Autor: Shutterstock

    Mnoho žen, a to i takových, které mají dost peněz, nemůže odolat vzrušení z krádeže oblečení, parfému nebo čehokoli jiného v obchodě. Jestli patříte mezi ně, na sto procent to nesdělujete svému partnerovi, viďte? Nikdy si totiž nemůžete být jistá, že se ke zlodějce neotočí s pohrdáním a hnusem okamžitě zády.

  • Měla jsem pohlavní nemoc

    Chlamydie nejsou jen nemocí nevěrníků. Nakazit se můžete i v sauně, na toaletě nebo v bazénu.
    Autor: Shutterstock.com

    Na to už musí být velká odvaha, aby žena přiznala, že v minulosti překonala například syfilis, kapavku nebo jinou pohlavní nemoc. Zažila jste něco takového? Dovedete si představit, jak by váš partner reagoval? Zřejmě ne. A právě proto si podobně jako drtivá většina žen ve stejné situaci necháte své tajemství pro sebe. Vždyť už jste zdravá, ohrozit ho nemůžete. Tak proč by měl o vás vědět zrovna tohle??

  • Místo jsem získala přes postel

    Dříve než zavoláte rozvodového právníka, můžete se pokusit dát vašemu vztahu ještě šanci!
    Autor: Shutterstock

    Některá tak získá místo, jiná dobrou známku na vysoké škole. To nejsou řečičky z filmů, ale realita. Jestli jste se i vy vyšplhala na svou pracovní pozici přes stažené kalhoty svého nadřízeného nebo jiného vlivného mužského, který vám pak pomohl ke kariéře, svému nynějšímu to těžko vykládáte. Asi se (možná i oprávněně) obáváte, že by vás měl za vypočítavou potvoru, která „dá“ z kalkulu, ne z lásky.



Autor: Silvie Risová
Diskuse ke článku
.