Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tři typy milenek: Která ho nakonec uloví?

  • Podle psycholožky Laury Janáčkové existují tři druhy milenek, ale jeden typ má šanci na úspěch.
    22. března 2015 | 06:00

    Není to od nás hezké, ale nemůžeme si pomoct. Občas zalovíme i ve vodách, které už jsou obsazené. Některé z nás doufají, že časem milence urvou samy pro sebe, on opustí ženu i děti a bude jen jejich. Málokterá žena, která si začne se ženáčem, si od začátku představuje, že mu převrátí život naruby. Většina si to chce jen užít. Jenže pak se zamiluje a je konec. Najednou je manželka soupeřka a nezávazný vztah nestačí. Podle psycholožky Laury Janáčkové existují tři druhy milenek, ale jeden typ má šanci na úspěch.

  • Čekatelka

    Milenka
    Autor: shutterstock

    „Jsou to ženy, které věří, že se muž rozvede, neboť je s manželkou nešťastný. Také s ní v žádném případě nespí, a kdyby nebylo dětí, už by byl pryč,“ popisuje psycholožka první model. Prostě klasická naivka, která uvěřila, že ona je pro něho ta jediná, on nikoho jiného nemiluje a je jen otázka času, než spolu budou žít navěky věků. A tak čeká a čeká a čeká. Problém je, že její milý je s manželkou vlastně docela spokojený, sice s ní spí jen dvakrát týdně, ale je to fajn, zažívají super výlety s dětmi a milenka je pro něj jen nepodstatné odskočení si od rutiny. Čekatelka tak ztratí klidně deset let života, a většinou se potom dočká jen zklamání a rozčarování.

  • Uživatelka

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Je vdaná nebo zadaná a v mileneckém vztahu nehledá nic jiného než povyražení. Prostě si chce užít. Nic víc, nic míň. „Být milenkou jí vyhovuje, zvedá jí to sebevědomí a sex se jí líbí. Taková milenka bývá diskrétní, taktní a nemluví o partnerovi,“ vysvětluje Laura Janáčková. Stejně tak nemá potřebu někoho ulovit pro sebe. Doma totiž mívá manžela nebo stálého partnera.

  • Potvora

    Muži mají se svou nahotou mnohem menší problém než ženy, ale přesto je dobré je občas pochválit
    Autor: shutterstock

    Nejrafinovanější ze všech typů milenek se tváří, že od muže nic nechce, ale nabízí mu super servis, úžasný sex a spoustu pohody. Je chytrá, krásná, rafinovaná, má svůj život, tváří se nezávisle, nic neřeší a jen si užívá. Ale jen naoko. Milence-potvoře je totiž jasné, že když nabídne muži všechno, po čem touží, nebude na něj tlačit a zároveň mu snese modré z nebe, je největší šance, že on se do ní zamiluje a ženu i děti nakonec opravdu opustí.

Autor: MAJ
Klíčová slova:  milenky, milenka, manželství nevěra
Diskuse ke článku
.