Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 důvodů, proč je lepší randit se starším mužem než s vrstevníkem

  • Randit se starším mužem má spousty výhod. Může vás v mnohém obohatit.
    13. března 2015 | 06:00

    Není to kvůli tučnému kontu, protože vyšší věk ještě neznamená naditou peněženku. Není to ani kvůli komplexu z dětství, kdy holčičce chyběla otcovská láska, tak ji v dospělém věku hledá v náruči staršího muže. Ne všechny ženy prahnoucí po starších partnerech měly divný vztah s tátou. Důvody, pro které si některé z nás vybírají muže třeba i o generaci starší, jsou mnohem prostší. Vztah s lehce prošedivělým fešákem má totiž spousty dalších výhod než jen to, že za vás zaplatí večeři. Nezlobte se, pánové, ale s věkem prostě zrajete jako víno, a tak není od věci občas zabrouzdat v hlubších vodách.

  • Smím prosit?

    Je to gentleman! A to je prostě nejvíc. Samozřejmě nechci a nebudu házet všechny do jednoho pytle, ale galantních gest se pětadvacetiletá žena dočká spíše od staršího muže než od svého vrstevníka. Ve většině případů jde o takové drobnosti a pro muže samozřejmosti, jako jsou otevření dveří, pomoc s těžkou taškou nebo podání ruky při zdolávání náročnějšího terénu. Ale právě tyto drobnosti dávají dohromady podstatný celek, kterého si my, ženy, tolik ceníme a který obdivujeme.
    Starší muž má ke gentlemanství často blíže než ten mladý.
    Autor: Shutterstock.com
  • Síla ženskosti

    Co si budeme povídat... To, že má muž vedle sebe ženu třeba o deset patnáct let mladší, do značné míry dává jeho egu pořádně růst. A aby učinil své ješitnosti zadost, bude se snažit si vás co nejdéle udržet. Takže si vás bude opečovávat, hýčkat vás jako v bavlnce a bude probouzet tu ženskost uvnitř, kvůli které si vás vybral. Navíc se mu budete líbit skutečně taková, jaká jste, bez jakýchkoliv úprav a přikrášlení. Věřte, že už po ránu viděl kdeco. A mladá holka je ta lepší možnost.
    Proč je lepší mít staršího chlapa?
    Autor: Shutterstock.com
  • Jeho vlastní království

    Když randíte se starším chlapem, má to své výhody i co do jistoty soukromí. Pouze ve výjimečných případech hrozí, že má ještě pořád u rodičů v bytě dětský pokojíček nebo sdílí staromládenecký byt se dvěma svými nejlepšími kamarády. Nemusíte se tedy bát, že když vás pozve k sobě, budete muset absolvovat pohovor s maminkou nebo poslouchat rádoby vtipné narážky od jeho kámošů. Jen si dejte pozor, abyste nezjistily, že své obydlí sdílí třeba s manželkou... To pak zlatá matka nebo spolubydlící!
    U staršího muže lze předpokládat, že bydlí sám.
    Autor: Profimedia.cz
  • Všeobecný rozhled

    Starší muž vás může obohatit, i co se týče kultury.
    Autor: Profimedia.cz

    Všeobecný rozhled může mít i dvacetiletý člověk, ale muž o generaci starší má náskok dvaceti let na to, aby si své obzory rozšířil. Proto může být obohacující trávit svůj čas se starším chlapem. Za svůj život toho přečetl pravděpodobně mnohem více než vy, a tak vám určitě rád poradí, po jaké knize sáhnout, aniž by to byla encyklopedie nejlepších gólů v Lize mistrů nebo manuál k počítači. Není to samozřejmě pouze o literatuře, ale i o dalších kulturních odvětvích.

  • Není kam spěchat

    Ve svém věku už má něco za sebou, dost možná třeba i nepovedené manželství. Své kroky tedy činí rozvážně a nehrne se do ničeho po hlavě. To se na první pohled může zdát jako nevýhoda. Jenže z druhé strany – vše, co udělá, bude promyšlené, tedy s větší zárukou toho, že by to mohlo vyjít. Chcete se sestěhovat? Neskočí do toho jen proto, aby ušetřil na nájmu, i když třeba o vztahu s vámi není bytostně přesvědčen. Raději si to déle promyslí, aby neudělal ukvapený závěr, který by ve výsledku mohl bolet vás i jeho. Čímž vás bude držet stále trochu při zemi a mírnit vaše touhy, které mohou být někdy nereálné.
    Muž v letech nebude dělat tak ukvapená rozhodnutí.
    Autor: Shutterstock.com
  • Vzhlížím k tobě

    Snad každá žena potřebuje ke svému muži vzhlížet. Postavit si ho na pomyslný piedestal a hltat každé jeho slovo. Jenže toho se jí často u vrstevníků nedostává. Není tedy divu, že se holka zakouká do staršího muže právě proto, že má pocit, že on něco ve svém životě dokázal, a proto ho může obdivovat. A když nic nedokázal? Toho si často nevšimneme... Už totiž samotný fakt, že je starší, je důvod, proč k němu vzhlížet.
    Autor: Shutterstock.com
  • Nauč mě to

    Se starším mužem máte jistotu, že už mu postelí pár žen prošlo, takže bude pravděpodobně vědět, co dělat. A navíc to bude dělat tak, aby se to vám líbilo. O své zkušenosti se s vámi bude chtít podělit. Při sexu nebude myslet primárně na své vlastní uspokojení, ale na to, abyste se vy cítila komfortně a co nejlépe.
    Chcete ho rozpálit? Stačí najít ta správná místa!
    Autor: Shutterstock
  • Zklidní vás

    Jasně, není důvod, proč v pětadvaceti letech neobrážet každý víkend mejdany a nevracet se z nich až těžce nad ránem. K tomu se často přidá nějaká ta mladistvá nerozvážnost, která je sice super základ pro historku, ale s postupem času se vlastně není čím chlubit. Pokud máte pocit, že je nejvyšší čas se trochu zklidnit, pak si pořiďte staršího partnera. I on s vámi bude sice obrážet mejdany a pařit do rána, ale v jeho přítomnosti se budete snažit se trochu krotit a nebudete mít potřebu vyhrát Miss nejvíce vypitých panáků za večer.
    opilé dívky, kamarádky
    Autor: Shutterstock
  • Postarám se o tebe

    A když už se zase po nějaké době utrhnete ze řetězu, váš milý se o vás postará. Ve svém věku už něco zažil, a tak ví, že noční ulice města jsou plné potenciálních úchylů a zlodějů, takže udělá vše pro to, abyste se co nejbezpečněji dopravila domů. Takže pro vás pošle taxi, sám pro vás přijede nebo alespoň po celou dobu vašeho nočního návratu bude s vámi viset na telefonu a mapovat každý váš krok, aby měl jistotu, že se dostanete domů v pořádku. Tohle mladším klukům občas prostě nedochází.
    Když si přivoláte taxi přes dispečink, můžete být o ceně předem informováni – ne když jen mávnete na řidiče venku na ulici.
    Autor: profimedia.cz
  • Ukaž mi svět!

    Co si budeme povídat, starší muž už prochodil několikery boty, takže i vám může ukázat, jak v tom pořádně chodit. Ve věku, kdy se žena ještě stále trochu hledá a neví, co pořádně chce, jí právě on může ukázat tu správnou cestu a posunout ji o kus dál. Hlavně žena vedle něj nebude chtít cítit se méněcenná, a tak se mu v mnoha ohledech bude snažit vyrovnat.
    Miluji kamaráda mých rodičů. A přes všechny neshody jsme spolu šťastni.
    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.