Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čím na MDŽ uděláte ženě největší radost? Uvařte oběd a užijte si sex

Ženy milují květiny, ale to není zdaleka všechno, čím jim uděláte radost.
20. února 2024 | 06:00

Mezinárodní den žen je svátkem, který by vlastně měl ženy těšit. Ale najde se jich docela dost, alespoň u nás v České republice, které k němu nemají žádný vztah. Na druhou stranu, květina potěší snad vždy. Stejně jako když pro nás někdo udělá nějaké pěkné gesto, drobnou službu nebo cokoli, co může udělat radost. 

Takže tady je pár tipů na věci, které rozhodně potěší každou ženu. Muži je mohou brát jako inspiraci a ženy nakonec taky – pokud někoho nenapadnou, klidně si o ně řekněte! 

Pohlídat děti a pustit do světa

Ženy matky jistě ocení,když jim někdo nabídne, že jim pohlídá děti, a ony si tak budou moci udělat den jen pro sebe. Zajít si na kosmetiku, do kina s kámoškou nebo na sklenku bublinek. Také rande s tatínkem by se jim mohlo líbit, bez asistence milovaných potomků. Romantika nerušená odbíháním k plačícím ratolestem nebo vášnivý, ničím nerušený sex.

Uvařit oběd

Sváteční oběd je ve většině rodin příležitostí, jak se sejít u jednoho stolu, pěkně pohromadě a nad pečínkou probrat všechno, co se za celý týden událo. Ten ovšem připravuje většinou žena, takže od rána se nezastaví a na jídlo u stolu už většinou nemá chuť, nadýchaná výparů při vaření. Pokud by ovšem přebral vaření na svá bedra muž, alespoň projednou na MDŽ (i když by se mohl přemoci víckrát než jen jeden den v roce), tak by jí tím určitě udělal ohromnou radost.


Vezměte ji nakupovat

Skvělý nápad zní: pošlete ženu, ať jde s kamarádkou nakupovat. Koupit si něco hezkého na sebe je občas lepší než deset psychoterapeutů. Je jedno, jestli to budou nové botičky, nebo jenom ponožky, mnoho žen si tím, že si něco koupí, dává odměnu a působí to blahodárně na jejich duševní stav. Jestliže je muž takový machr, že zvládne vyrazit se ženou, jenom lépe.

Sport nás baví

Mnoho žen si bez sportu nedokáže život představit, další velká skupina by se ráda přidala, ale nemohou se k němu dokopat. Nebo nemají čas, případně potřebují pozitivní motivaci. Pokud najdou parťáka, budou štěstím bez sebe. Výlet na kolech, bruslích nebo koloběžkách může být super dobrodružství, které navíc stmelí a utuží společný vztah. Jen musí mít muž na paměti, po čem touží jeho partnerka, co třeba kdy zmiňovala, a musí se vydat touto cestou, neplnit si vlastní sny a nesnažit se o rekordy, protože tenhle den by měl patřit ženám.

Lichocení a sex

K tomu, aby se žena cítila žensky, potřebuje také své obdivovatele. Lichotky nás těší a zvyšují nám sebevědomí. Když žena řekne „Ale prosím tě, ty lháři, to není pravda“ nebo „Ale nepovídej“ a u toho zčervená až za ušima, pozná každý, že je s lichotkami na dobré cestě. Není dobré to s nimi přehánět, aby nás to neotrávilo. Všeho s mírou. Lichotkami povzbuzená žena se bude mnohem snáz svádět a sex s orgasmem je další z nádherných zážitků, které si každá žena zaslouží.