Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

10 typů mužů, se kterými byste měla chodit, než se usadíte

  • Muži jsou různí, ale od každého se můžete něco naučit.
    25. února 2015 | 06:00

    Rozhodně vám nechceme tvrdit, že než najdete toho pravého, musíte nutně vystřídat deset různých mužských. Ale poznat trochu blíž, byť jen na jedno rande, všechny níže uvedené typy hodně pomůže udělat si jasno v tom, jaký by měl váš pan Božský být. A taky v tom, jak se vyhnout těm, kteří vám v životě nadělají jen nepříjemný zmatek.

  • Věčné dítě


    Ted, Mark Wahlberg
    Autor: Profimedia

    Miluje animované filmy, počítačové hry, zábavu a lenošení. Existuje i varianta aktivní, obvykle se zálibou ve skupinových sportech. Užijete si s ním spoustu zábavy a překvapení. Bohužel, ne vždy příjemných. Věční kluci bývají totiž obvykle nejen roztomile nedospělí, ale také trochu sobečtí, sebestřední a nepraktičtí. Po vztahu s takovým dětinou možná doceníte seriózního a dospělého chlapa, který sice pořád nevymýšlí šaškárny, ale zato se o něj můžete opřít.

  • Potetovaný drsňák


    Sons of anarchy jax
    Autor: Profimedia

    Máme z nich trochu strach a současně nás vzrušuje představa divokého muže, kterého zkrotí naše něha a láska. Potetovaní týpci, kteří jsou obvykle noční můrou našich rodičů, jsou totiž v našich očích dobráci od kosti a jejich poněkud extrovertní zevnějšek je jen maskováním něžné duše, kterou toužíme objevit. V praxi ale bývají tihle chlapci spíš rádoby drsňáci, a tak se nedivte, když omdlí při pohledu na krev. A pokud ten váš skutečně rád rozdává rány, buďte na pozoru, abyste nějakou nechytla.

  • Provokativní koloušek


    Unfaithful, Nevěrná, Olivier Martinez, Diane Lane
    Autor: Profimedia

    Možná za to mohou mateřské city, ale asi každá žena se alespoň jednou v životě zakoukala do o hodně mladšího muže. Podle mě je právě tento fakt důkazem, že tak trochu nevíme, co chceme. Sotva jsme totiž ze svých původně dětinských mužů vychovaly dospělé chlapy, necháme se okouzlit chlapci, kteří nás dostávají svou spontaneitou, hravostí a elánem. Přičemž to samé by nás u našich partnerů dohánělo k šílenství. A ačkoli šťastných párů s velkým věkovým rozdílem v neprospěch ženy mnoho není, krátký románek s mladším klukem může mít před tím, než najdete toho pravého, vysloveně preventivní účinky. Nebo skutečně najdete toho pravého v něm.

  • Nepolapitelný hajzlík


    Deník Bridget Jonesové
    Autor: Profimedia

    Víme, že nás jen využívá, je to děvkař, a navíc ani v nejmenším neplánuje budovat s námi společnou budoucnost. Ale stejně mu rády znovu a znovu podlehneme. Nemůžeme se ho totiž nabažit. Umí to s námi jako žádný jiný, je pro nás záhadný a při milování s ním míváme takový ten rajcovní pocit, že jsme výjimečné a hrozně zkažené holky. Jenže i když si namlouváme, že od vztahu s ním nic nečekáme, jde nám jen o jedno a vůbec nám na něm nezáleží, opak je obvykle pravdou. Ačkoli je často vykoupen potoky slz, takový poměr vás o vašem budoucím vztahu hodně naučí. Třeba to, že muži si myslí to, co dělají, ne to, co říkají. Příště už na sladké řečičky nenaletíte a mužům s tajemstvím se vyhnete obloukem. Řeči totiž nemají cenu.

  • Romantický cíťa


    Láska nebeská
    Autor: Profimedia

    Dokáže vás hodiny poslouchat, hovoří o svých pocitech, nosí květiny, miluje procházky, a i když jste právě na sídlišti, cítíte se s ním jako na romantické pláži. Prostě romantický hrdina se zasněným pohledem, který vás miluje celou svou duší. Možná že v něm objevíte toho pravého, ale pozor na realitu. Romantičtí hrdinové s ní mívají problémy. V realitě často trpí úzkostmi, depresemi a vůbec nedostatkem sebevědomí, který mívají tendenci utápět v alkoholu. Navíc mají tendence hodně mluvit o sobě a rozebírat každý detail vašeho soužití, takže po románku s ním budete opravdu vděčná za normálního málomluvného mužského, který se ve všem nepitvá.

  • Nespoutaný bohém


    3 sezóny v pekle
    Autor: archiv

    Má v sobě obvykle něco z drsňáka, neboť je rebel, ale i romantika, protože je neustále zmítán emocemi. K tomu navíc trochu intelektuál či umělec a také cynik. Pro řadu žen nestoudně lákavá směs vlastností. Obzvláště v mládí nám vzpoura proti systému, společnosti a rodičům připadá nesmírně sexy. Pokud je pro vás ten pravý on, musíte se smířit s tím, že na vás bude většina praktických starostí a vaše místo v jeho stínu. A nakonec, když půjdete dále, naučíte se vedle něj mnoho praktických a pro život užitečných věcí od péče o domácnost po starost o rodinné finance. To jde totiž obvykle zcela mimo něj.

  • Bezohledný pracháč


    50 odstínů šedi
    Autor: Profimedia

    Asi všechny bychom rády prožily romanci o prosté chudé dívce, která okouzlila urostlého boháče, který ji od té doby na rukou nosí, a pokud neumřeli, žijí šťastně dodnes. Pokud nejste profesionální zlatokopka, nepocházíte z vyšších majetných kruhů či nepracujete v showbyznysu, není moc pravděpodobné, že se někdy s nějakým opravdu hodně bohatým mužem potkáte. Ale kdyby, tak pamatujte, že zlatá kreditka není zadarmo. Možná bude mít jen divné choutky, jako Christian Grey v 50 odstínech šedi. Pravděpodobnější však je, že na vás nebude mít čas, ale současně se bude snažit ovládat vše, co děláte. Bohatí muži totiž mívají rádi moc, a to i ve vztazích. Takže pokud pro vás není hlavním konverzačním tématem byznys a finance, asi brzy zjistíte, že zlatá kreditka není všechno a novodobí princové jsou taky jen smrtelníci se svými chybami.

  • Podivín, nerd, geek


    Big Bang Theory
    Autor: Profimedia

    Tato stále rozšířenější kategorie mužských se už dávno nevyznačuje umaštěnými vlasy a nemožným oblečením. Dává přednost funkčnímu a praktickému, potrpí si na hi-tech materiály a v mnoha případech na nich ani nešetří. Ony totiž kecky, které nosil jejich idol Steve Jobs, přijdou na více než 3000 Kč! Navíc přibývá žen, které profesionální zálibu ve výpočetní technice, počítačových hrách a sci-fi filmech sdílejí s nimi. Pokud jste tedy fanda Hvězdných válek, Futuramy a Teorie velkého třesku, může být takový nerd vaším vysněným princem. Pokud ale z počítačových her znáte tak akorát Solitaire, pravděpodobně s ním budete jen těžko hledat společné téma hovoru. Ale neházejte flintu do žita. Můžete se od něj hodně přiučit, především o počítačích, sociálních sítích a internetové reklamě. A to se vám může v budoucnu hodit, i přes to, že před budoucím majitelem něčeho, jako je Facebook, dáte přednost muži s jinými zájmy.

  • Zkušený muž



    Catherine Zeta-Jones, Sean Connery
    Autor: Profimedia

    Pokud jste blázen do George Clooneyho, sotva se objevil v seriálu Pohotovost, nejspíš podvědomě toužíte po románku se starším mužem. Někým, kdo vypadá jako Sean Connery. Mužem, který má dostatek zkušeností, aby v posteli nespěchal a věděl, co na vás platí. Muže, který už má rád svůj klid a nebude vás trápit žárlivými scénami. Muže, který má zajištěnou existenci, takže když vás pozve na večeři, nebude počítat drobné na párek v rohlíku. Ok, nenechte se odradit šedinami. Ale má to jeden háček. Věk bohužel není vždy zárukou výše uvedeného, tak buďte připravená na to, že váš “starší pán” může mít vlastnosti nedospělého kluka a nemít ani vindru.

  • Celebrita


    Celebrity, Leonardo DiCaprio, Woody Allen
    Autor: Profimedia

    Která z nás by si nepřála randit se svým filmovým idolem? Jen si umět vybrat, se kterým. Ale i když je vám jasné, že s Bradem Pittem se asi nikdy nepotkáte, možná sníte o nějakém jiném muži ve vašem okolí, který vám připadá nedosažitelný, tudíž je pro vás pomyslnou celebritou. Pokud se vám přihodí, že s takovým nakonec přece jen randit začnete, pamatujte, že o něm pravděpodobně máte velice zidealizovanou představu a také naprosto nereálná očekávání. Nejspíš pak budete zklamaná, že má Brad Pitt nebo kapitán vašeho fotbalového mužstva na střední všechny nectnosti průměrných mužů, a dokonce i nějaké navíc. Hvězdy totiž bývají zvyklé, že většina pozornosti je soustředěna na ně, a obtížně se o ni dělí.                          





Klíčová slova:  láska, vztahy, muži, tetování
Diskuse ke článku
.