Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

8 důvodů, proč jsou vousáči lepší než holobrádci

  • Vousatí muži mají pro ženy obrovské kouzlo.
    9. ledna 2015 | 06:00

    Touhou všech žen je mužný vous – to už se zpívalo v sedmdesátých letech. Je to tak? Trendy se mění ve všem, ale vousy coby móda se objevují znovu a znovu. Právě teď prožívají opět zlatou éru, což mnoho žen kvituje s povděkem. Schválně si vzpomeňte, kolikrát se vám stalo, že jste potkala muže s hladce oholenou tváří, který vypadal dobře, ale něco tomu chybělo? Až když upustil od každodenního holení a narostlo mu strniště, dostal správný šmrnc a sex-appeal. Teď vám ještě navrch přidáme pár důkazů, proč jsou muži s vousy ti nejlepší.

  • Mají rádi dobrodružství


    Víte, jak se pozná jejich dobrodružná povaha? Dá se na ni usoudit už podle toho, že se rozhodli riskovat a nechali si narůst vousy. Vždyť nechat půlku obličeje zarůst porostem vousů – to je odvaha.
    Autor: shutterstock

  • Jsou trpěliví


    Je to stejné, jako když se rozhodneme, že si necháme narůst vlasy. Musíme překonávat různá stadia, během nichž je těžké vytrvat, protože rostou hrozně pomalu, nerovnoměrně, vypadáme jako blázni. Někdy nejsme dostatečně vytrvalé, abychom pokračovaly v projektu. Raději se necháme ostříhat. Stejně tak to mají muži s růstem vousů, proto ti, kteří vydrží, mají extra bod za trpělivost. 
    Autor: shutterstock

  • Vousy jsou příjemné na dotyk


    Ženy, které mají rády vousy, se jich také rády dotýkají, a to nejen rukama. Příjemné je také si o vousáče třít obličej a příst jako malé kotě. Je to plyšák, mazlík, domácí zvířátko.
    Autor: shutterstock

  • Líbání může být mnohem příjemnější


    Když má muž strniště, stává se líbání trochu nebezpečnou činností. Stoupá totiž riziko toho, že pokud se vášnivě a delší dobu líbáte s takovým mužem, neobejde se to bez líbacího lišeje. Většinou to odnesou nos a brada. Ovšem muži s odrostlými vousy, ti jsou už heboučcí a příjemní, takže líbání je prostě zážitek!
    Autor: shutterstock

  • Všichni správní chlapi mají vousy


    Rumcajs, Krakonoš, Děda Mráz, to jsou všechno správní chlapíci. Vousy vzbuzují důvěru, proto se ženám také líbí vousatí chlapi. Důvěryhodnost je totiž sexy.
    Autor: shutterstock

  • Rozhodně budí dojem


    Vousatí muži často vypadají na první pohled hrozně chytře. Nakonec se může z každého vousáče vyklubat pěkný holomek s IQ sýrového toastu, ale když zamyšleně sedí a přitom si hladí vous, vypadají vousáči vesměs tak inteligentně!
    Autor: shutterstock

  • Ani nemusí umět hrát na kytaru


    Ženy milují chlapy, kteří umějí hrát na kytaru. Je to takový symbol citlivosti a taky touha po tom, aby o nás zpíval. Už před dávnými roky chodili muži zpívat ženám pod balkon serenády, aby dobyli jejich srdce. Máme to zabudované v genech. Ovšem pokud máte plnovous, stačí, když tu kytaru budete jen držet, ani nemusíte hrát, a ženy budou omdlévat.
    Autor: shutterstock

  • Čistá koupelna jako bonus navíc


    Díky tomu, že si muž nechává vousy růst, odpadá každodenní holení a s ním i nepořádek v koupelně. Protože ať se po sobě snaží uklidit sebevíc, což se většinou nesnaží, nakonec vždycky musíte ten binec uklízet vy.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  vousy, bradka, knírek, muž, atraktivní, láska a vztahy
Diskuse ke článku
.