Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

11 znamení, jak poznat správného chlapa

  • Jak poznat správného chlapa? Sledujte tato znamení.
    8. ledna 2015 | 06:00

    Kam se poděli všichni opravdoví chlapi? Tuto otázku si klade stále více žen po celém světě. Jako by se mužnost z maskulinní populace postupně vytrácela. Popravdě to ale bude spíše tím, že dnešní muži nevědí, jak se chovat jako pravý gentleman, a za chlapácké mylně považují pokřikování sprosťáren na kolemjdoucí ženy nebo bojkotování domácích prací. Ale čas od času se nějaký takový najde. Pravděpodobně to není na první pohled vymazlený krasavec, ale zato je dospělý a každá, která ho získá, si může gratulovat. Pokud tedy chcete zvýšit šance na nalezení pana Božského, pátrejte u mužů po těchto vlastnostech.

  • Dbá o sebe s mírou

    Lumbersexuálové jsou teď in!
    Autor: Instagram.com/lumbersexual

    Dokonalý muž ví, k čemu slouží sprcha, pečuje o své nehty, chodidla a třeba i chlupy v nose, ale nemusí kvůli tomu chodit do kosmetického salonu. Zvládne to sám v soukromí koupelny, kterou po sobě následně uklidí.

  • Nevychloubá se svou fyziognomií


    muž
    Autor: Shutterstock

    Opravdový muž nenosí ultra upnutá trička a tílka, ze kterých přetékají v lepším případě bicepsy, v horším špeky. Má-li nadváhu, vyhýbá se i vyštíhleným italským košilím. V žádném případě si tričko ani košili nevyhrnuje, aby se pochlubil svým “pekáčem buchet”. Nenosí elastické ultra slim džíny a nikdy nepoukazuje na velikost svého přirození.

  • Dokáže si zorganizovat život


    Mariano Di Vaio je v současné době ztělesněním pravého italského gentlemana.
    Autor: instagram

    Zvládá v pohodě pracovní povinnosti, hobby i osobní život. Zkrátka si ho umí zorganizovat, a nemá tedy zapotřebí si neustále stěžovat, že nemá čas nebo nestíhá. Je to pro něj otázkou cti, dokázat skloubit povinnosti se zábavou a rodinou. A totéž očekává od své partnerky.

  • Dává přednost reálnému světu


    Rande
    Autor: Shutterstock

    Netráví zbůhdarma hodiny na Facebooku nebo jiných sociálních sítích, a to i v případě, že ho živí. Než by vám za den poslal kupu SMS, raději po práci zavolá nebo lépe: udělá si na vás čas a někam vás pozve.

  • Neváhá s pozváním


    muž
    Autor: Shutterstock

    Pokud má o vás zájem, nikdy nečeká tři dny od vašeho posledního setkání, aby vás někam pozval. Zkrátka vám zavolá hned a pozve vás na nezapomenutelné rande, které zorganizuje. Ví totiž, kde má zarezervovat stůl, jaké víno vybrat a že se musí postarat, abyste bezpečně dorazila domů.

  • Zavolá hned


    silvestr, party, žena, muž
    Autor: Shutterstock

    Pokud má o vás zájem, dá vám obratem vědět a někam vás pozve. A pokud ne, ozve se také, slušně vám poděkuje za společně strávený čas, ale už vás zkrátka nepozve na další schůzku. I on si totiž myslí, že není žádný rozumný důvod, proč byste měla být týden na jehlách, jestli se mu líbíte, nebo ne, a ztrácet čas přemýšlením o tom.

  • Své názory nikomu nevnucuje


    I muži mají svá tajemství.
    Autor: Shutterstock

    Pravý gentleman čte knihy, časopisy, sleduje společenské dění a má na svět a události kolem sebe svůj názor. To však neznamená, že ho všude a za každých okolností vytrubuje a považuje za jediný správný. Naopak, dokonce uvítá, když budete mít jiný názor. Alespoň máte téma ke vzrušující diskusi.

  • Galantnost nepovažuje za zbytečnost


    muž
    Autor: Shutterstock

    Umí vám otevřít dveře, pomoci do kabátu či odsunout židli v restauraci. A nedělá to proto, že to považuje za frajerské, ale protože vám tím dává najevo, že je pro něj důležité, abyste se v jeho společnosti cítila pohodlně a bezpečně.

  • Nechce být loven


    První rande po letech, někdy to pro ženu může znamenat hotový horor
    Autor: shutterstock

    Sice očekává, že mu svou případnou náklonnost dáte najevo, ale rozhodně chce hrát ve vašem počínajícím vztahu vedoucí úlohu. Není totiž slaboch, aby si potřeboval dokazovat svou atraktivitu tím, že bude dělat cavyky. Stejně tak ale spoléhá na to, že s ním takové hry nebudete koulet ani vy. Není totiž pejsek, aby za vámi běhal, kdykoli si vzpomenete.

  • Hledá partnera, ne podřízeného


    muž a žena
    Autor: Shutterstock

    Netouží vám dělat tatínka nebo poručníka. Hledá ženu, která mu bude partnerem, který se o sebe dokáže postarat i bez něj. Ženu, která ho nepotřebuje, ale touží po něm. A ne pro peníze, štěstí, dítě nebo bezpečí, ale pro to, jaký je.

  • Není to kluk, ale muž


    Jak poznat správného chlapa? Sledujte tato znamení.
    Autor: Shutterstock

    Není hodný chlapec ani zlobivý chlapec, je to muž, který je si sám sebou jist. A který nehledá hodnou holku ani zlobivou holku, ale dospělou ženu. Za takovou je připraven bojovat a chránit ji do skonání věků.

Diskuse ke článku
.