Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co jsme se naučily o chlapech: Máme návod, jak s nimi žít!

  • Co jsme se v redakci naučily od mužů.
    8. prosince 2014 | 09:23

    Pánové tvrdí, že žít s nimi je brnkačka. Chtějí po nás jen klid, obdiv a trochu té péče. Jenže pro nás je soužití s muži vyšší dívčí. Co nás naučil život? Naše redaktorky se svěřily, jak s tím bojují ony.

  • Majka Dvořáková (redaktorka Blesk pro ženy)

    Majka Dvořáková
    Autor: archiv redakce
    Dávat mu najevo, že jsem s ním šťastná a on je naprosto úžasný. Jakmile totiž začnu hledat chyby, zasekne se a nemá chuť vůbec nic dělat. Mlčet o něco víc, než bych si přála, a nechat ho dýchat. Sem tam se ptát na věci, které ho baví (politická situace, moderní poezie…), a hlavně nemyslet si, že partner je něco jako nejlepší kamarádka. To fakt není. Je to chlap, který si občas potřebuje dát pivo a krafat v hospodě o nesmyslech. Jen doufám, že mě za to všechno bude nosit na rukou.
  • Blanka Kubíčková (redaktorka Blesk pro ženy)

    Blanka Kubíčková
    Autor: archiv
    Jsou to muži! A tak je potřeba k nim přistupovat. Hodně chválit, málo mluvit a dopřát jim pocit, že se bez nich neobejdeme. A za sebe musím říct, že to tak je. Jsou pro mě mým zrcadlem, partnerem se vším všudy, také zdrojem informací a srandy. Baví mě! Tedy ti, kteří mi dokážou dopřát pocitu, že jsem žena – milovaná, chtěná, opečovávaná...
  • Brigita Zemen (redaktorka bleskprozeny.cz)

    Brigita Zemen
    Autor: archiv redaktorky
    Až manželství a rodičovství mě naučilo, že když si chlap "zaleze do jeskyně", je dobré ho tam nechat, dokud zase nezatouží po teplém slunečném počasí milované ženy a nevyleze ven. Když jsem se ho z ní totiž dřív snažila tahat, změnil se v naštvaného pračlověka a doma pak bylo ještě daleko větší a delší dusno. Ale někdy je pořádná fuška to vydržet.
  • Simona Škodáková (redaktorka Blesk pro ženy)

    Simona Škodáková
    Autor: Archiv online Blesk pro ženy
    Teoreticky mám chlapy docela zmáknuté, ovšem praxe je odlišná. Ne každá metoda dokonalého vztahu je totiž aplikovatelná na všechny povahy. Ona stálá přetvářka a hraní divadýlka, které vám není vlastní, jsou dlouhodobě neudržitelné. Ale jedno nutkání jsem v sobě opravdu lety dokázala potlačit, a to věřit všemu, co řeknou, a pak se divit, že kde nic tu nic. A taky už zdaleka nekomentuju všechny jejich podivnosti a takticky mlčím. A už umím říct "miluju tě", aniž by se mi zježily všechny chlupy na těle, a dokonce se snažím i chválit. Ale trvalo to! 

     

Autor: Majka Dvořáková
Diskuse ke článku
.