Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

15 věcí, které děláme, když jsme samy, a nikdy bychom to nepřiznaly

  • Výhodou toho být sama doma je, že můžete dělat cokoli nebo taky nic.
    19. listopadu 2014 | 06:00

    Jedna z nejlepších věcí na tom, že jste sama doma, je, že si můžete dělat, co chcete. Protože vás nikdo nevidí, můžete si dovolit dělat věci, na které byste si před svědky netroufla. Tady je pár věcí, které nejspíš děláte, když si myslíte, že vás nikdo nevidí. Ale jste si tím jistá?

  • Tančíte před zrcadlem

    Autor: Shutterstock
    Obzvláště když se vracíte po pár koktejlech z klubu nebo diskotéky, prostě vám to nedá a musíte si před zrcadlem zkusit pár tanečních pohybů, abyste se ujistila, že když je děláte, vypadáte tak sexy, jak si myslíte.

  • Jíte nutellu rovnou ze sklenice


    Autor: Shutterstock
    Nebo třeba med, javorový sirup, marmeládu, kompot či zmrzlinu. Prostě otevřete lednici a naberete si pořádnou lžíci té dobroty. A možná i dvě. Nebo tři? Vždyť vás nikdo nevidí, takže dieta počká do zítřka.

  • Kašlete na porce


    Dobře obložená pizza příjde k chuti.
    Autor: profimedia.cz

    Kdo by vám mohl vyčítat, že jste právě snědla celou mraženou pizzu nebo dojedla tři řízky, které zbyly od oběda, když vás nikdo nevidí. Vždyť je to tak dobré!

  • Mluvíte na filmové a televizní hrdiny


    Autor: Shutterstock
    „Rozejdi se s ní!“ „Polib ho!“ „Nedělej to!“ Někdy dokonce i křičíte, protože to se prostě nedá vydržet. Vy přece víte nejlíp, že když tu holku teď políbí, uvidí to její manžel, který je schovaný pod postelí, a vykecá to hrdinově manželce, která se otráví projímadlem.

  • Mluvíte s domácími mazlíčky


    Autor: Shutterstock
    Rozebíráte s nimi kde co. Šišláte na ně. Komolíte jim jména do nejrůznějších zdrobnělin a krmíte je dobrotami, které vlastně nesmí. Schválně, který majitel psa nebo kočky to nedělá?

  • Čicháte

    Autor: Shutterstock

    Očicháváte spodní prádlo, abyste se ujistila, že je čisté. Očicháváte svrchní oblečení, zda není moc zakouřené z té hospůdky, kde jste včera s kamarády poseděli. Kvůli tomu si očicháváte také vlasy a někdy dokonce i podpaží. Svět je plný smradlavých věcí a vy si prostě potřebujete být jistá, že nejste jednou z nich.

  • Pořád dokola se líčíte


    Pozor na rtěnku, pokud máte výrazné oči.
    Autor: Thinkstock.cz
    Ani nevím kolikrát jsem si pečlivě, přesně podle doporučení ženského časopisu, nalíčila rudé rty, abych je pak provinile utřela do ubrousku, než jsem sebrala konečně odvahu a vyšla s krvavě červenou pusou ven. Ostatně to nejnovější žlutofialové líčení, o kterém teď všude píšou, se taky musí vyzkoušet. Bohužel výsledek nikdy neodpovídá tomu, co jste viděla na fotkách.

  • Šmírujete ex na Facebooku


    Autor: Shutterstock

    Možná to ani nemusí být skutečný ex, prostě kluk, se kterým to vyšumělo po druhém rande. To vám ovšem nebrání nemrknout mu na Facebooku na fotky a statusy, abyste věděla, jak se mu daří, zda náhodou nechodí s nějakou hubenější ,než jste vy, a náhodou netrpí tím, že vás kdysi ztratil.

  • Telefonujete i na záchodě


    Autor: Shutterstock
    Prostě kecáte s kamarádkou a hrozně se vám chce, jenže zrovna probíráte toho jejího sexy kolegu, kterého jste nedávno potkaly v baru, a vy nutně potřebujete vědět, jestli je svobodný, zadaný, jak voní a všechny možné podrobnosti, které můžete z kámošky vytáhnout. „Tak co, spláchnu později,“ říkáte si. Bohužel na to obvykle zapomenete a automaticky spláchnete hned po vykonání potřeby, což je v telefonu dost slyšet. „Ty normálně kadíš, když se mnou mluvíš,“ ozve se z telefonu. Co říct? Zapírat, zapírat a zase zapírat. Vždyť vás nikdo nevidí.

  • Snažíte se narvat do oblečení, které je vám dávno malé


    Nasoukat se do kalhot o 2 čísla menších? Žádný problém!
    Autor: shutterstock.com
    Prostě ty oblíbené džíny, které vám dělají tak sexy zadeček, nevyhodíte. Co na tom, že naposledy jste se do nich vešla před pěti lety a dávno vlastně vyšly z módy. Čas od času je třeba zjistit, zda se vám záhadně sama od sebe nezmenšila velikost.

  • Flákáte se


    U vodních znamení se můžeme poměrně často setkat s tím, že si dají skleničku na zahnání smutku.
    Autor: profimedia.cz
    Popíjíte červené a jen tak bezcílně surfujete po internetu. Vlastně jste nelhala, když jste kamarádku odbyla s tím, že dneska už něco máte. Jen jste jí nezasvětila do detailu, že plán je nemít plán žádný.

  • Pláčete u smutných písniček


    Pláčeme někdy i bezdůvodně.
    Autor: profimedia.cz
    Obvykle poté, co zdoláte tu lahev červeného z předchozího příspěvku. Jste tak sama, plná citů a emocí, které musí ven. „I will always love yoooooooo!“

  • Selfie


    selfie
    Autor: Shutterstock

    Strávíte hodinu hledáním toho nejlepšího světla a pak správného úhlu, abyste si udělala novou profilovku na FB. Obvykle tomu předchází bod 7. Tedy make-up.

  • Osaháváte se


    Bradavkový orgasmus je fenomén, kterého mohou docílit ženy pouhou stimulací prsou.
    Autor: shutterstock
    Prostě si čas od času pohladíte prsa či bříško, jen abyste se ujistila, že jsou na omak pořád skvělé, a že až přijde ten pravý, bude z jejich hlazení úplně na větvi.

  • Škrábete se

    Autor: Shutterstock

    Nejen Ela Bundu to svědí na přirození. Přála bych chlapům zažít ta muka, když vám dorůstá oholení třísel. Takže, když se nikdo nedívá, můžeme se podrbat, kde chceme. 

    PS: Co děláte doma potají vy?

Klíčová slova:  sama doma, láska a vztahy, single
Diskuse ke článku
.