Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milenky čtěte! 6 důvodů, proč nikdy neopustí manželku

  • Slovo milenka tak krásně zní, ale realita je úplně jiná
    21. října 2014 | 06:00

    Být milenkou může být vzrušující, ale většinou vás to bude bavit jen na začátku a brzy budete chtít více. Milenka je vždy na druhé koleji a s tím se na věky špatně smiřuje. Muži ovšem svoje manželky neopouštějí tak snadno, jak by se mohlo zdát. Existuje několik důvodů, proč neustále kotví v přístavišti, které jim dává jistotu a stabilitu a nehne s nimi ani sebevětší vášeň.

  • Pohodlnost


    Jste pro něj nová a neokoukaná, všechno je úžasné a dobrodružné. Sex opět dostal svůj smysl, skvěle si rozumíte, máte stejný smysl pro humor, shodnete se téměř na všem, ale přesto kvůli vám svou ženu není schopný opustit. Jediné vysvětlení hledejte v jeho pohodlnosti. Doma má totiž všechno už svůj řád, manželka naklidí, navaří a postará se o všechny jeho běžné potřeby. Má ji stále rád, jen vy jste pro něj teď mnohem zajímavější hračka. Jste tam, když on potřebuje a dáváte mu to, co mu doma chybí, spolu s manželkou tak tvoříte jeden super team.
    Autor: shutterstock

  • Děti


    Vlastní potomstvo je velice silné pouto, které nejen pro matky, ale také pro otce mnohdy bývá nepřekonatelným důvodem, proč zůstávají v manželství, které již nefunguje tak, jak by mělo. Pokud je ten váš zadaný milenec tento případ, je to jako boj s Titány. Jestliže navíc s manželkou vychází dobře nebo jeho zálety dokonce toleruje, tak tohle jablíčko vám rozhodně jen tak do klína nespadne.
    Autor: Shutterstock.com

  • Hrůza z rozvodu


    Rozvod je šílené slovo, které je spojováno s horory všedního dne. Jestliže jsou ve vztahu velké peníze nebo hmotné majetky, tak vás pověstná Válka Roseových čeká pravděpodobně i navzdory tomu, že jste si původně chtěli vyjít vstříc. Bitka o rodinnou vilu může být dokonce horší jak souboj o vlastní dceru. Strach ze soudních tahanic, tak může leckterého muže se slabší povahou a vysokým platem (nebo naopak s nízkým platem), nakonec donutit k tomu, že v manželství zůstane.
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Nemoc manželky


    Je vědecky dokázáno, že muži opouštějí ženy během dlouhodobých nemocí mnohem častěji, než ženy své muže. Je to ironie, když se ve slibu manželském slibují: nemoci i ve zdraví. I ti, co se svojí partnerkou zůstanou i ve chvíli, kdy jí kvůli chemoterapii vypadaly vlasy, se stávají snadnými kořistmi, protože ve všech možných ohledech vedle nemocné ženy strádají. Propadnout svodům je pak velice jednoduché. Na druhou stranu je užírá svědomí, protože se cítí zodpovědní postarat se o svou manželku, kterou v podstatě stále milují, jen je to teď trochu složité. I kdyby se vám ho podařilo odloudit, nikdy by si neodpustil, že ji nechal na holičkách. Možná byste z toho nebyla šťastná ani vy.
    Autor: shutterstock

  • Nechce nové závazky


    Jeho rejstřík milenek není zrovna zanedbatelný, ale přesto si nemůžete pomoci a stejně, jako mnoho dalších, propadnete jeho kouzlu. Sladké řeči, milióny slibů a všechny ty romantické večeře a útěky před realitou vás úplně omámily. Říkáte si, že je jedno kolik milenek měl před vámi, že vy jste ta pravá láska, kvůli které svou manželku jisto jistě opustí. Přestože vám kamarádky meldují pořád dokolečka, že byste se měla probrat, nedokážete se na věci podívat střízlivýma očima. Budete si na to muset nakonec stejně přijít sama a dopad na tvrdou zem bude bolet.
    Autor: shutterstock

  • Strach


    Když dojde na lámání chleba a jako milenka přitlačíte muže ke zdi a chcete, aby se konečně rozhodl, začne si muž v duchu psát list pro a proti. Manželka má v tomto bilancování navrch. Má za sebou léta společných zážitků a muž přeci jen ví, co od ní může čekat. Vy jste v podstatě velká neznámá. Ano, sice je do vás zamilovaný, ale až tenhle pocit ustoupí, a ono to jednou přijde, nebude to, co ho s vámi čeká stejný nebo nedej bože horší stereotyp? Tahle obava je bohužel občas tím důvodem, proč nakonec zvolí jistotu a se sklopenýma ušima se vrátí zpět k manželce.
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.