Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

7 chyb ve vztahu, které se vám vyplatí!

  • Každý vztah potřebuje sem tam vyčistit, podobně jak obloha. Kumuluje se ve vás napětí a nespokojenost? Klidně vybouchněte.
    20. října 2014 | 06:00

    Říká se, že každá špatná zkušenost nás posílí, přinese něco lepšího. Minimálně poučení, čeho se do příště vyvarovat. Nebo poznání toho, jaký ten druhý skutečně je. Jaké vztahové přešlapy ale můžete nakonec ocenit?

  • Setkat se panem příšerným

    Autor: Profimedia.cz
    Myslíte si, že je to láska jako trám? Máte na očích růžové brýle a omlouváte každou chybu? Ale co když nakonec dojdete k názoru, že váš milý je „mamánek“, který nedokáže bez své matky udělat ani krok? Nebo naopak sebestředný egoista, jenž vás pouze vysává, či vypočítavý „lehkoživka“, který promyšleně odčerpává vaše finanční prostředky? Buďte ráda, že jste na to přišla včas. Do příště už budete vědět, na co si rozhodně dát pozor.
  • Občas být nemožná

    Autor: Shutterstock.com
    Nepovedla se vám večeře? Něco jste pokazila? Nevadí! Netrapte se tím, že jste neschopná. Ukázat slabost nás polidšťuje, navíc to i vašeho muže nakonec může motivovat k tomu, že vám propříště pomůže. A třeba jednou uvaří sám.
  • Aspoň jednou něco rozbít


    Bez několika hrnečků kávy si mnozí vůbec nedokáží představit svůj den. Češi prostě kávě propadli.
    Autor: profimedia.cz
    Samozřejmě vás nenabádám, abyste záměrně ničila vybavení bytu. Stačí, když jednou nechtěně upustíte jeho hrneček. Řve jako pominutý? To je varovné znamení! S extrémním cholerikem a člověkem nezdravě zaměřeným na vlastní majetek, se také žít nedá.
  • Pohádat se

    Autor: Profimedia.cz
    Každý vztah potřebuje sem tam vyčistit, podobně jak obloha. Kumuluje se ve vás napětí a nespokojenost? Klidně vybouchněte. Co na tom, že na sebe budete chvíli iracionálně ječet? Uvidíte, jak se vám uleví. Jen to nedělejte moc často! A zásadně ne před dětmi!
  • Zažárlit si

    Autor: shutterstock.com
    Že se to viditelně dělat nemá? Ale co když opravdu nemůžete vystát, jak objímá vaši kamarádku kolem ramen? Až budete sami, klidně mu to vyčtěte. Třeba si ani neuvědomuje,že práh vaší tolerance je trochu nižší a že určité věci nesnesete. Nebojte se říct, co se vám příčí.
  • Utrácet přes míru

    Autor: Shutterstock
    Nevyšla jste jeden měsíc s výplatou, protože jste nedokázala odolat krásnému módnímu „kousku“? Správný chlap to skousne a přijme vaši slabost s pousmáním, pokud ale nezadlužujete každý měsíc celou domácnost. Nesprávný protějšek ovšem pravděpodobně vybouchne a nechá vás v tom pěkně „vykoupat“. I když vám nezbude ani na autobus.
  • Občas se někde zapomenout

    Autor: Shutterstock.com
    Zdržela jste se na skleničce vína s kamarádkou a nedala mu vědět? Nepanikařte. Třeba bude trochu „prskat“, ale uvidíte, jak svým prohřeškem nakonec stoupnete v ceně. Znáte to, trocha pochybností z mužovy strany zvyšuje vaši atraktivitu. Muži mají rádi ženy, které lehce unikají a které nemají úplně jisté.

Autor: duš
Klíčová slova:  láska a vztahy, chyby
Diskuse ke článku
.