Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

8 věcí, které se zdají mužům snadnější, než je rozepínání podprsenky

  • Ačkoliv se to na první pohled nemusí tak zdát, rozepínání podprsenky dělá mužům problémy.
    13. října 2014 | 11:39

    Vždy jsem si myslela, že neexistuje nic, co by páni tvorstva nezvládli... Opraví auto, uvaří guláš, vyřeší nerešitelné. Nedávno mne jeden můj známý ale vyvedl z omylu, když se mi svěřil, že pokud je něco, s čím má skutečně problém, je to rozepínání podprsenek. Ačkoliv je v tomto směru poměrně kovaný, s tímto si neumí poradit a místo, aby svoji partnerku svlékl stejně svůdně, jako je to ve filmech, pere se s tím se svými nešikovnými prsty. Zamyslela jsem se nad tím a uvědomila si, že ani moji partneři nebyli žádnými přeborníky. Zeptaly jsem se tedy pár mužů, jak jsou na tom s rozepínáním podprsenek oni...

  • Martin, 35

    Při pouhém pomyšlení na tu situaci, kdy jde při milostných hrátkách do tuhého a chci vysvobodit ňadra mé drahé z podprsenky, se mi orosí čelo. Mnohem menší problém pro mě představuje návštěva u tchýně, která jak kolovrátek už půl roku opakuje, kdy se konečně bude moct začít těšit na to, že se z ní stane babička. Moje odpověď, že kdyby to bylo tak jednoduché, jak se zdá, vysvětluje i problém s rozepínáním podprsenky, myslím.
    Rodinný oběd u tchýně.
    Autor: Profimedia.cz
  • Lukáš, 28

    Kdybych si měl vybrat, tak raději uběhnu maratón, než abych rozepínal své přítelkyni podprsenku. A to nejsem žádný extra běžec. Po deseti kilometrech mám dost. Ale myslím, že spíš bych zvládl zdolat čtyřicet dva kilometrů, než tři blbé háčky u podprsenky. Nedovedu pochopit, kde je zakopaný pes. Dělal jsem to už nejméně stokrát a stále mi to nejde tak hladce, jak to vypadá ve filmech.
    ....
    Autor: Profimedia.cz
  • René, 30

    Zpívám akorát v hospodě po několika panácích a před stejně opilým publikem, ale co se trémy týče, raději bych předstoupil před porotu pěvecké soutěže, než před rozepínání podprsenky. Když jsem s nějakou holkou poprvé, vždy se děsím té chvíle, kdy budu muset hrát ostříleného frajera, co už jich nespočet rozepnul. Co když mi to nepůjde a budu za blbce? Přitom vždyť to vlastně není nic těžkého! 
    ....
    Autor: Profimedia.cz
  • Ondřej, 30

    Dovedu si představit, že bych se spíš s naším okresním fotbalovým týmem dostal do Ligy mistrů, než že bych jednou rukou a poslepu rozepl mé přítelkyni podprsenku. Ve fotbalových utkání vidím totiž logiku a smysl, vše je promyšlené a víte, že prostě do toho míče musíte kopnout z určitého úhlu, aby letěl tam, kam chcete. U rozepínání poprsenky bych si mohl prsty ukroutit a stejně to prostě na první dobrou nedám.
    ....
    Autor: Profimedia.cz
  • Alex, 36

    Za svůj život jsem dosud nepříšel na záhadu rozepínání ženské podprsenky. Zato jsem ale odhlalil tajemství ženského klína, proto spíš než abych se zabýval horní částí, raději se zaměřím na to, abych ji uspokojil. Naštěstí s mojí partnerkou jsme už tak sehraní, že zatímco já jí sundavám kalhotky, ona si už sama rozepíná podprsenku, abych se s tím nemusel mordovat sám.
    Smyslné polohy, které přivedou každou ženy do sedmého nebe
    Autor: shutterstock
  • Vlastimil, 29

    Podle mě je to něco podobného, jako záhada, jak byl postaven Stonhenge. Rozepnout podprsenku snadně a jednoduše, jak to zvládáte vy, prostě asi nikdy nedokážu. Kdybych si mohl vybrat, asi bych si klidně povídal s celou noc s manželkou o jejích pocitech, o mých pocitech, o tom, jak se strašně milujeme a dokonce snad i o jejích kolegyních v práci. Je to mnohem jednodušší. Bohužel ona bych nejraději oboje, jak podprdu dolů, tak abych si s ní povídal. To už je na mě moc. 
    Užívejte si sex, prodloužíte si život!
    Autor: profimedia.cz
  • Jakub, 33

    Rozepínání podprsenky? Asi bych jednodušeji vystudoval Školu čar a kouzel v Bradavicích a následně se utkal s Voldemortem, než abych se naučil, jak si jednoduše poradit s těmi pár háčky na podprsence. Vidíte, to je dost dobrý důvod, proč chodit bez ní, ušetřily byste nám nervy a čas. Akorát si pak přijdu jako blbec, když se s tím peru tak dlouho, že mi partnerka nakonec musí pomoc. 
    Voldemort
    Autor: Profimedia.cz
  • Oldřich, 34

    Abych pravdu řekl, menší problém než podprsenku rozepnout, mi dělá ji zapnout. Nevysvětlím vám proč, ale prostě to tak je. Paradoxní, že? Mělo by to být spíš naopak. Holt zapínání mi dává tak nějak větší smysl, co do maunální činnosti. I když z druhé strany je rozhodně příjemnější ji rozepínat.
    Mužům dělá svlékání podprsenek problémy.
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse ke článku
.