Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 rad, jak poznáte, že chodíte s loserem

  • Vyžařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
    13. září 2014 | 06:00

    S loserem, česky budižkničemu, obvykle netouží spojit život žádná z nás. Jak ale v tom zamilovaném opojení rozpoznat, že se z něj časem vyklube vyžírka a ztroskotanec? Dejte si pozor na následující znamení!

  • Nemá práci, která by ho těšila, nebo nestuduje obor, který ho baví

    ...
    Autor: Profimedia
    Chlap, který nemá práci nebo nějaký cíl, je jako slepý. Takže, jestli ještě v pětadvaceti plánuje natočit demo a prorazit jako raper, možná by se měl chytit za hlavu. Z neúspěšných a nespokojených mužů bývají mrzouti, nemluvě o tom, že vás s nimi čeká spíše bída než blahobyt.

  • Nemá aktivní koníček


    Někteří synové se neradi zbavují matčiny péče.
    Autor: profimedia.cz
    Jestli je jeho jediným hobby pařit počítačové hry nebo fandit fotbalu, moc si toho spolu asi neužijete. Chlap, který se jen válí na kanapi nebo u televize, bude vždycky o krok pozadu za těmi, kteří se baví aktivně. Jestli u počítače hry nejen hraje, ale i vyvíjí nebo dělá kamarádům přebaly na CD a podobně, může být jednou jeho koníček i povoláním. Právě z aktivních zálib se stávají profese snů. Navíc při nich poznáváte nové lidi a často navazujete i pracovní vztahy.

  • Všechno jenom kritizuje


    Vztahy
    Autor: shutterstock
    Ať děláte, co děláte, nic mu není dost dobré. Rajská mohla být rajčatovější, knedlík knedlíkovitější a pivo studenější. Před jeho palbou kritiky neunikne nikdo a nic. Politici jsou zloději, bohatí lumpové, sousedi burani, šéf pitomec a váš pes imbecil, co neumí ani dát pac… Pokud se vám zdá taková koncentrace neschopných jedinců v okolí jediného nebohého chlápka nepravděpodobná, máte recht. Chyba bude asi někde jinde.

  • Má málo přátel


    ...
    Autor: Profimedia.cz
    S klukem, na jehož oslavu narozenin přijde jeho ségra a přitroublý kolega z práce, nebude něco v pořádku. Schopnost socializace je pro úspěch v práci i ve vztahu klíčová. A nenechte si namluvit, že Mark Zuckerberg (zakladatel Facebooku) je taky asociál bez kamarádů. Je, ale také je jeden z milionu.

  • Je mu zatěžko udělat něco pro druhé


    Přestěhovala jste se do nového bytu a sháníte vybavení? Není nic jednoduššího, než navštívit stránky prodam-koupim.blesk.cz, kde naleznete vše, co potřebujete.
    Autor: profimedia.cz
    Kamarádka se stěhuje a prosí vás, zda byste jí nepřišli pomoct, ale vaše drahá polovička nemá čas, protože musí jít fandit svému fotbalovému týmu? Kamarádovi kleklo v neděli večer auto, ale miláček už má domluvené pivko v hospodě, takže pro něj jedete 20 kilometrů za město vy? Až budete v nouzi vy, nebude se mu chtít z postele?

  • Je agresivní


    Týraných žen je mnoho
    Autor: Profimedia.cz
    Jakékoli projevy přehnané agresivity a násilí dělají z mužského slabocha a budižkničemu. Tedy pokud se neživí jako boxer nebo vyhazovač a dokáže striktně oddělit práci od soukromého života. Pokud tedy trpí nezvladatelnými výbuchy vzteku a má sklony demolovat své nejbližší okolí, prchejte.

  • Lže a vymlouvá se

    Lhář se prozradí sám mnoha různými gesty, pohyby a grimasamy, naučte se je poznávat!
    Autor: shutterstock
    Pokud se neumí postavit tváří v tvář pravdě, není chlap. A vy přece chlapa chcete, ne? Jestli lže šéfovi, že má chřipku, aby nemusel jít do práce, nebo učiteli, že nedostal včas zadání, protože mu blbne e-mailová schránka, o čem bude za čas lhát vám? Přistihnete-li kluka opakovaně při lži, s výjimkou té milosrdné, zvažte, zda vám za to stojí. Stejně tak výmluvy, proč něco neudělal, jak měl, muže nectí.

  • Na všechno má dost času


    Vyžařuje jeden z varovných signálů? Na nic nečekejte a balte kufry!
    Autor: shutterstock.com
    Kdykoli po něm něco chcete, jeho nejčastější odpovědí je: za chvíli, později, to má čas… Stejně tak má plno času na své povinnosti. Pravidelně tedy dělá všechno na tu nejposlednější chvíli, polovinu toho nestihne a platí samé upomínky a pokuty z prodlení. Obvykle bude mít hluboko do kapsy navždy.

  • Nestará se o své děti z předešlých vztahů


    Mít děti v mladším věku se prokázalo mít účinky nejen na zdraví, ale také na vzhled dětí
    Autor: shutterstock
    Neexistují-li objektivní důvody, např. hysterická ex, která mu je odmítá půjčovat, nebo nežijí-li na jiném kontinentu, si muž nestarající se o své děti z předešlých vztahů nezaslouží slitování. Pokud s ním i přesto chcete zůstat a založit rodinu, nepočítejte s tím, že by se k vám a vašim společným dětem v případě rozpadu vztahu zachoval jinak.

Diskuse ke článku
.