Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Podle čeho si muži vybírají milenky? Podívejte se, proti komu nemáte šanci!

Víte, podle čeho si hledá muž milenku? My vám to povíme!
10. srpna 2014 | 06:00

Stačí, aby si partner na sociální síti přidal do přátel nějakou kočku, a nám se hned v hlavě rozsvítí kontrolka „Pozor, konkurence!“. Hned sjíždíme její profil a přemýšlíme, v čem je lepší než my. Nejspíš v ničem a je to jen jeho kolegyně. Pokud si ale muž najde milenku, pravděpodobně bude patřit do jedné ze čtyř skupin. Ty jsou Hezčí, Chytřejší, Nadrženější, a ta nejhorší, Dokonalé.

Začneme tou nejhorší, poslední skupinou. Dokonalé. S těmi nemá cenu pouštět se do jakéhokoli boje. Zkrátka nemají chybu. Vynikají prostě ve všem… Je to typ perfektních žen, které zvládají levou zadní vše, na co sáhnou. Jsou přirozeně krásné, na všechno umí říct něco vtipného, mají v hlavě srovnané.

Proč se na některé věci u žen neustále hledí skrz prsty a mužům jsou tolerovány?
Autor: shutterstock

A i když jsou to defacto vaše sokyně, něčím vám budou blízké a tak trochu chápete, proč pro ně ten Vás ztratil hlavu i srdce. Jejich největší nevýhodou je to, že jejich dokonalosti (kterou vy vidíte) si málokterý muž všimne. A pokud ano, jsou pro něj většinou zkrátka až příliš dokonalé. A netroufnou si.

Další skupinou jsou Chytřejší. Ty, které mají vždycky navrch. Jsou vzdělanější, sečtělejší, rozumnější, jsou opravdu inteligentní. Dokážou mluvit erudovaně, a to jak o politice, tak o posledních technických vymoženostech. Vedle nich si připadáte jak hloupoučká pasačka hus. Ale! Víceméně Chytřejší nejsou moc sexy (pokud tedy muže nefascinuje mozek jako Petru Paroubkovou). Takže takových se bát příliš nemusíte.

Nadržená milenka? Žádný strach

Nadrženější skupinka milenek už je nebezpečnější. Tam je celkem jisté, že dojde na sex. A ne jen tak ledajaký. Divoký, vášnivý, hlasitý. Venku, na pánských záchodcích, v autě… Kdekoli je přepadne chuť. A že je obrovská a neukojitelná! Jsou to ty ženy, které milují sex a potřebují ho častěji, mnohem častěji než vy. Které jsou živočišné a podléhají návalům vášně. A takovému se jen těžko dá odolat. Snad jen, když to nadrženější milenka nechce příliš často. On totiž sex na veřejných záchodcích není tak komfortní, jako v čerstvě ustlané poseli.

Statistiky dokázaly, že jsme nejnáchylnější k podvádění přesně uprostřed týdne
Autor: shutterstock

Poslední skupinou milenek jsou ty Hezčí. Na první pohled ne příliš silná skupina. Kromě hezké tvářičky je v nich většinou prázdno. Žádná moudra, žádný sex-appeal. Ale z nějakého záhadného důvodu jsou právě takové ženy pro muže nejpřitažlivější. Jsou to nejběžnější kandidátky na post milenky.

Znamená to tedy, že muži potřebují ozdobu? Že hledají něco, u čeho nemusí myslet? Že chtějí vyřešit problém se svou chloubou tam dole a nic víc je nezajímá? Proč tedy nehledají ve skupince: "Nadrženější"? Protože hezčí jsou lacinější kořist? Protože před hezčí nemusí být za každou cenu super samcem? Protože s Hezčí nemusí řešit politickou situaci, víru, přesvědčení, sny a cíle? A je to opravdu s hezčí Hezčí?…. A opravdu s takovou chcete bojovat?

 

Autor: Alice Rossi