Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Randíte s prevítem? Poradíme vám, jak ho odhalit!

Nevnímá vás přítel a nediskutuje s vámi o ničem? Pak je čas ho opustit.
10. července 2014 | 06:00

Každá žena má někdy pochybnosti o tom, jestli je její muž ten pravý. Často jde ale o drobnosti, které se objevují v každém vztahu a lze je překonat. Pokud jste se ale někdy zamyslela minimálně nad jednou z následujících otázek, pravděpodobně jste potkala pana Špatného. V tu chvíli dejte raději ruce pryč a hledejte štěstí jinde! 

1. Svět se točí pouze kolem něj

Nejvíce ho zajímá, jak zapadáte do jeho dokonalého života, a nemyslí na vaše potřeby, pravděpodobně jste narazila na špatného muže. Vaše schůzky se odehrávají vždy podle jeho scénářů, ve kterých ještě navíc hrajete vedlejší roli.

2. Stále se snažíte na něj udělat dojem

Nikdy si před mužem nenasazujte masku, buďte svá!
Autor: Shutterstock.com

Jestliže máte pocit, že na rande chodíte s nasazenou maskou, snažíte se svého vyvoleného oslnit, ale nejste to vy sama, nemá cenu si další schůzku vůbec plánovat. Uvědomte si svoji jedinečnost, pro kterou vás musí milovat. A jestli ne…?

3. Přátelé a rodina ho zatím neviděli

Trávíte spolu dost času, ale zatím ho ještě neviděla vaše rodina ani kamarádi? Zeptala jste se někdy sama sebe proč? Bojíte se, že by si s vašimi blízkými nerozuměl, stydíte se za něj, nebo nechcete narušit své pohodlí mezi blízkými? Pak je otázkou, zda má cenu si takového muže držet u těla.

4. Nevnímá, co říkáte

Pokud máte pocit, že vás partner nevnímá, pak je čas přesedlat na jiného. Vy se mu svěřujete se svými trápeními, smutky a potížemi a on vám začne vyprávět o nové přítelkyni jeho kamaráda, bez jakýchkoliv souvislostí. Pokud má ale on trápení, vyžaduje od vás nonstop pozornost dvacet čtyři hodin denně. Věřte mi, to nemá smysl. Najdete lepšího.

Umí vám partner naslouchat?
Autor: Shutterstock.com
5. Nedovedete si představit budoucnost

Teď se zamyslete a buďte k sobě upřímná. Dovedete si s tímto mužem představit budoucnost? Nejen následujících pár měsíců, ale třeba i let. Společná domácnost, rodina, problémy… Máte pocit, že toto vše chcete sdílet s ním? Jestli bez váhání řeknete ano, není nad čím přemýšlet. Pokud se ale na chvíli zaseknete či odpovíte ne, sbalte si svých pět švestek a rychle vypadněte.

6. Nejste s ním šťastná

Dalším varovným signálem může být i to, že když jste s partnerem, necítíte se úplně komfortně. Místo, abyste byla šťastná a vznášela se na obláčku a na svět pohlížela skrze růžové brýle, cítíte se nervózní a nesvá. Nemá smysl šlapat si dál na štěstí. Raději si najděte muže, jež bude dělat vše proto, aby viděl každý den váš kouzelný úsměv.

.
Autor: isifa.com
7. Nemá žádné koníčky

Jeho jediným koníčkem je váš vztah, jinak se plácá od ničeho k ničemu. V takovém případě dost možná randíte s panem Špatným. Pokud v životě nemá žádná hobby, co by ho těšila, dělala mu radost a obohacovala ho, pak nejspíš nebude schopen udělat radost a obohatit ani váš život.

8. Těžká konverzace

Páčíte z něj každé slovo, většina smysluplných hovorů končí jeho výbuchem a následným rozčílením. A je jedno, jestli řešíte politickou situaci nebo to, kolik dětí byste si přála mít. Komunikace je jednou ze stěžejních pilířů vztahu, bez něhož se ale vše hroutí.

 

Autor: maš