Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpověď redakce: Jaké komplimenty nám pánové skládají

  • Jaké jsou nejlepší komplimenty? Přečtěte si naši redakční anketu.
    1. května 2014 | 06:00

    Říkají nám, že jsme krásné, máme krásně velký zadek, umíme se nádherně rozčilovat, a i když nejsme žádné „ranní rosy“, jsme prostě nejlepší. A pak že pánové neumí lichotit!

  • Andrea Zelníčková (redaktorka Bleskprozeny.cz)


    redakce
    Autor: archiv
    Mě vždycky nejvíc potěší, když mi přítel řekne, že mi to moc sluší. Paradoxně to nebývá po hodinové přípravě v koupelně a dlouhém dumání u šatníku, ale když natáhnu džíny, kecky a oči si namaluji jen řasenkou. Možná na tom přirozeném vzhledu přeci jen něco bude.
  • Alice Rossi (redaktorka Blesk pro ženy)


    Alice Rossi
    Autor: archiv Alice Rossi
    Nejúžasnější kompliment jsem dostala od svého partnera. Když mě, jak se říká "lovil", řekl mi, že jsem prostě dokonalá žena, a že by se mnou byl určitě šťastný až do konce života. Kompliment zafungoval, dali jsme se dohromady a já ho občas využívám ve chvílích, kdy mi vyčítá, že jsem třeba špatně zaparkovala, že si pořád na něco stěžuju nebo že neumím skládat nádobí do myčky. V takových chvílích se na něj s úsměvem podívám a řeknu: „A to už nejsem dokonalá žena?“ A on se pak taky usměje a odvětí: „Ale jo, vlastně jsi.“
    A nejzábavnější kompliment? Ten mi partner řekl, když jsem po počátečních neúspěších konečně začala kojit naši dceru. „To jsi úplná kráva!“ složil mi (teda spíš mému mléku) poklonu.
  • Majka Dvořáková (redaktorka Blesk pro ženy)


    Majka Dvořáková
    Autor: archiv redakce
    „Jsi nejkrásnější a nejúžasnější na světě, jsi moje osudová žena a vím, že spolu budeme šťastní do konce života,“ i můj naprosto neromantický manžel umí říkat takhle nádherné věci. Ale nejkrásnější lichotka, kterou mi kdy řekl, byla úplně nenápadná. Když jsem zhubla osmnáct kilo, vůbec si toho nevšiml. „Není možné, že jsi někdy vůbec přibrala. Mne připadáš krásná a štíhlá pořád,“ řekl mi tehdy a já věděla, že on mne tak opravdu vidí. Asi i proto je schopný mi po ránu říkat, že jsem fakt nádherná, a když se vztekám a nadávám, že jsem roztomilá
  • Michaela Čentešová (redaktorka Bleskprozeny.cz)


    Michaela Čentešová
    Autor: Vendula Fantová
    Můj muž mi skládá komplimenty často. Jasně vycítí, kdy potřebuju slyšet něco krásného, většinou když šílím, že nemám co na sebe, nemám hezké vlasy, ztloustla jsem a tak. Když jsem poprvé spala u svého manžela, tak jsem se ráno namazala indulonou, on se ke mně přitočil, políbil mě a pak mi řekl „"Miláčku, ty voníš jako kanady.“ Jindy mě zahrnoval krásnými slovy, říkal mi „Ty máš nejkrásnější oči na světě, miluji tvoji pusu a máš tak krásné rodící kyčle........“ Takhle pochválit zadek zkrátka umí jenom můj muž. A protože jsem teď těhotná, manželova nejčastější lichotka, kterou mi říká se zářícíma očima nad mým rostoucím břichem je: „Miláčku ty jsi krásná, celá taková buclatá.“ Mám zkrátka skvělého chlapa.
  • Gabriela Röhrichová (redaktorka Bleskprozeny.cz)


    Gábina Röhrichová
    Autor: archiv redakce
    Nejvíce komplimentů dostávám na své vlasy nebo účes. To mně kolikrát zastavují i lidé na ulici, dokonce i v cizině. Ovšem teď je otázkou, jestli je to kompliment, který si mohu vztahovat na sebe, nebo zda spíš nepatří mé kadeřnici.
    Jinak si vzpomínám na jeden kompliment, týkající se mojí pleti. Jeden chlapec mi kdysi říkal sameťáčku, protože mám prý tak krásně sametově hladkou pleť.
    Vzpomenout si na ten nejhorší kompliment také není těžké. Jednou brzy ráno na hudebním festivalu mi jistý mládenec řekl, že vypadám jako německá transka. Když viděl, že to špatně vyznělo, snažil se svůj výrok vylepšit a říká: "Myslím, v tom nejlepším slova smyslu." No nevím, já na tom nevidím žádný nejlepší slova smysl, v každém případě se tomu dodnes směji.
  • Dita Černá (redaktorka Blesk pro ženy)


    ...
    Autor: Alice Rossi
    „Už nejsi žádná ranní rosa.“ (bylo mi 24let!!!)
    „Jsi krásná. Doufám, že i já se ti líbím...“ (Tak tohle "zabilo" úplně všechno.)
    „Pořád tě mám před očima. Jsi žena moje života.“ (SMS vyznání od současného partnera)

Autor: MAJ
Klíčová slova:  láska, láska a vztahy, komplimenty
Diskuse ke článku
.