Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 flirtovacích triků, které na muže opravdu nezabírají!

  • Ráda flirtujete? Dejte si pozor na klišé, které na muže nepůsobí.
    28. března 2014 | 06:00

    Pokud patříte mezi ženy, které rády flirtují, měla byste vědět, co na muže zabírá a co je může naopak odradit. Mnoho signálů, o kterých si myslíme, že z nás dělají královny flirtu, muži totiž považují za absolutní klišé.

  • Noha přes nohu

    Řeč těla mnoho mužů nechápe. Takže rovnou zapomeňte na klasický trik, kdy si velmi těsně "nalepíte" nohu přes nohu. Dříve možná dostával muže do extáze, dnes si mohou myslet, že se vám chce čůrat nebo neumíte sedět.

    Tip: Zkuste se ho raději letmě dotknout například na rameni, když mu něco vyprávíte. To je jeden ze signálů, který jsou "samci" schopni rozluštit.

    Flirt
    Autor: Shutterstock
  • Kroucení pramínků

    Spousta žen si stále myslí, že roztomilé motání pramínků vlasů pomocí prstů je jedním z nejsvůdnějších flirtovacích triků. Omyl. Muži to většinou vůbec nevnímají jako nějaký signál značící sympatie, ale spíše jako znak toho, že vás nudí.

    Tip: Raději si na schůzku učešte nějaký zajímavý účes, jako třeba rybí cop nebo ledabylý drdol. To muže zaujme mnohem více.

    Flirt
    Autor: Shutterstock
  • Pravidelné úpravy

    Některé ženy mají pocit, že když si během schůzky několikrát odskočí na toaletu upravit make-up a účes, muž pozná, že o něj máme zájem. Není tomu tak. Naopak mohou nabýt dojmu, že nás příliš nenadchl a proto často mizíme na záchod, kde si smskou stěžujeme kamarádce nebo odpočítáváme minutu do odchodu.

    Tip: Na celkovém vzhledu zapracujte, než se s mužem setkáte. Během schůzky věnujte energii spíše rozhovoru s ním, než svému zevnějšku. Ocení to.

    Vaše tělo vám napoví, když s vámi není něco v pořádku.
    Autor: Shutterstock
  • Mrkací panenka

    Sedíte v baru a "svůdně" pomrkáváte na muže sedícího u protějšího stolu? Nedivte se, že se nejspíš na vaší flirtovací taktiku nechytne. Není na tom vůbec nic, co by muže zaujalo. Naopak mohou nabýt dojmu, že vás trápí tiky v obličeji.

    Tipy: Raději muže přímo oslovte a během konverzace se mu dlouze zadívejte do očí. To ho dostane do kolen.

    Flirt
    Autor: Shutterstock
  • Smích

    Máte dojem, že když se hlasitě zasmějete všemu, co řekne, vycítí, že o něj stojíte? Mýlíte se, spíše se za vás bude stydět a už se neozve.

    Tip: Místo hlasitého smíchu a vystrkování zubů se mile usmívejte. Když vyvrcholí něco super vtipného, klidně se upřímně zasmějte. Nic ale nehrajte a nepřehánějte.

    Flirt
    Autor: Shutterstock
  • Žárlení

    Pokud je vašim nejoblíbenějším trikem donutit muže, aby žárlil, nečekejte velké úspěchy. Chlap na schůzce opravdu není zvědavý na to, kolik jste měla sexuálních partnerů, že vám neustále volá váš bývalý, ani že okatě pokukujete po muži sedícím za ním.

    Tip: Raději se skromně pochlubte pracovními úspěchy nebo tím, že jste skvělá kuchařka. To ho rozhodně zaujme víc, než když se budete prezentovat jako "holka do větru".

    Rande
    Autor: Shutterstock
  • Jedna poklona za druhou

    Pokud do vaší flirtovací taktiky patří především nekonečné skládání komplimentů, měla byste zařadit zpátečku. Muže opravdu nikterak neuchvátí, když mu několikrát za sebou zopakujete, jak mu perfektně ladí barva košile k očím, a jak má super trendy tenisky.

    Tip: Při příchodu mu klidně řekněte, že mu to moc sluší. Další lichotky si si nechte na příště.

    Odhadněte už na schůzce jaký bude milenec.
    Autor: shutterstock.com
  • Balení po Facebooku

    V dnešní moderní době sází spousta dívek a žen na flirtování skrze sociální sítě. Buďte v tomto opatrná, protože krásný neznámý nemusí mít tento typ komunikace zrovna v lásce a zaškatulkuje vás jako puberťačku nebo stalkera.

    Tip: Pokud na sociální síti narazíte na někoho, kdo se vám líbí, zkuste se k němu dostat díky společným přátelům. Když se "nenápadně" vtlačíte na jejich společnou akci, máte mnohem větší šanci.

    Flirt
    Autor: Shutterstock
  • Zběsilé žvýkání

    Pokud jste zvyklá často žvýkat žvýkačku, věřte, že na schůzku s mužem se to opravdu nehodí. Není to sexy, ani cool, spíš nevhodné.

    Tip: Kvůli čerstvému dechu dožvýkejte těsně předtím, než se s panem vyvoleným sejdete.

    žvýkačka
    Autor: Shutterstock.com
  • Texty na dobrou noc

    Po dokonalé schůzce s mužem vašich snů můžete mít pocit, že bez něj už nechcete být ani vteřinu. Pokud si myslíte, že díky sms zprávě plné eufemismů, kterou mu pošlete před spaním, se do vás zamiluje, jste na omylu.

    Tip: Domluvte si s ním další schůzku, ať se máte na co těšit. Konkrétní datum i hodina vám zabrání v bombardování sms zprávami.

    ...
    Autor: Shutterstock

Diskuse ke článku
.