Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex ve městě: Co nás Carrie naučila o lásce

  • Carrie Bradshaw se stala ikonou, a to nejen v módě ale i v lásce.
    5. března 2014 | 11:00

    Kultovní seriál Sex ve městě nikdy nevyjde z módy a to i přesto, že jeho první díl byl natočen před 16ti lety. Díky čtyřem kamarádkám se nespočet žen naučila nejen oblékat a chodit na nedělní snídaně, ale také spoustu důležitých věcí o lásce. A co nás vlastně hlavní představitelka Carrie Bradshaw naučila?

  • Když není připraven se usadit, nic to nezmění


    Carrie jako redaktorku už známe, nový seriál nám ji představí jako náctiletou dívku
    Autor: Profimedia.cz
    Carrie jednou řekla „Nemůžeš změnit člověka a rozhodně nemůžeš změnit muže. Nelze na něj spěchat, musí na všechno přijít sám,“ a my jí dáváme za pravdu. Pokud muž není připraven na trvalý vztah, nic ho v něm neudrží a vy můžete buď brečet do polštáře, a nebo ho pustit. Je možné, že stejně jako Pan Božský přijde na to, že vy jste ta jedna jediná. Jen to může trvat pár týdnů, měsíců nebo let a vy se mezi tím nesmíte trápit.
  • Nemůžete čekat na lásku


    Všechny čtyři hlavní hrdinky pokračování Sexu ve městě si mezi sebe rozdělily cenu o nejhorší filmový výkon v ženské hlavní roli
    Autor: profimedia.cz
    Všimly jste si, že Carrie nikdy neseděla doma a nečekala, až jí zazvoní telefon a v něm se ozve Pan Božský? Ať už měla jakkoli zlomené srdce, vždycky se snažila nějak zabavit a stejně tak byste to měla dělat i vy. Nečekejte, až se ozve ten, na kterého si myslíte, ale naopak jděte ven, bavte se a možná potkáte někoho úplně jiného, a třeba to nakonec bude ten pravý.
  • Když vás nechce, nesnažte se změnit


    Sarah Jessica Parker (Sex ve městě).
    Autor: TV Prima
    V životě se stane, že vás muž opustí kvůli mladší nebo štíhlejší ženě, stejně jako Carrie se ale nikdy nesnažte jí vyrovnat nebo se v ní změnit jen proto, abyste ho dostala zpátky. Věřte, že by to byla marná snaha. Možná nejste dokonalá právě pro tohoto muže, ale třeba jste dokonalá a žádoucí pro jiného. Hlavní je, jak se cítíte vy sama, protože právě vy, jste si tím nejbližším člověkem.
  • Milujte sama sebe


    Sarah Jessica Parker jako představitelka Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě
    Autor: Profimedia.cz
    Vybavujete si monolog Carrie na závěr seriálu o tom, že vztahy jsou různé, ale ten nejtěžší a nejvýznamnější je ten, který máme sami se sebou? Jestli ne, pěkně si to poslechněte a hned několikrát. Pokud totiž milujete sami sebe, může vás milovat i někdo jiný.

Diskuse ke článku
.