Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rande doma aneb romantické nápady pro každou místnost

  • Neházejte flintu do žita a zkuste si získat jeho srdce.
    26. ledna 2014 | 14:00

    Jen si představte, o co snadnější bude naplánovat si rande ve vašem vlastním domě nebo bytě než se stresovat s vymýšlením, kam sehnat rezervaci, jak to stihnout z práce domů ještě před schůzkou a podobně. Nehledě na to, že doma si můžete klidně udělat i nahaté rande, když se na to budete cítit! Další výhodou je, že vás to vyjde mnohem levněji a budete chtít tímhle způsobem randit mnohem častěji. K těmto účelům můžete využít jakoukoli místnost v domě a předem si ji k tomu připravit.

  • Kempování v obýváku


    Romantiku můžete zažít i v manželství.
    Autor: shutterstock.com
    Už to bude možná pár let, co po vás děti chtěly, abyste jim pomohla postavit pevnost z prostěradel, ale proč jim neukrást tuhle myšlenku a nepostavit si v obýváku pěkné hnízdečko lásky, které samo o sobě vás bude nabádat k rošťárnám v tom nejlepším slova smyslu. Použijte představivost a stavitelské dovednosti, určitě přijdete na to, jak si obývák pěkně vymazlit a vystlat a potom už bude stačit jen kouzlo okamžiku a nebudete se muset nikam přemisťovat, protože vše potřebné pro vaše intimní chvilky budete mít připravené.

  • Udělejte si snídaňové rande v ložnici


    Snídaně do postele může být váš nedělní rituál
    Autor: profimedia.cz
    Pokud máte malé děti a někoho, kdo by vám je pohlídal, potom nemeškejte a odvezte je k prarodičům. Než se vrátíte zpátky do postele, připravte si oblíbenou snídani a naservírujte mu ji společně s mimosou, což je pomerančový džus se šampaňským nebo s bloody marry. Užijte si ten společný čas v peřinách. Můžete si nahlas předčítat, relaxovat mazlit se. Muži jsou po ránu mnohem snáz vzrušeni, takže pokud si toužíte užít nějaké to rošambo, určitě tomu budou nakloněni!

  • Udělejte si piknik v jídelně


    ...
    Autor: Shutterstock
    Nejlepší věc na tom, mít rande venku je, že nemusíte vařit. Proč byste si ale jídlo nemohli objednat z vaší oblíbené restaurace domů. Nezapomeňte si objednat něco pálivého, protože chilli zahřeje vaše těla a tím vás připraví na pozdější horké momenty. Než vám doručí jídlo, pusťte si nějakou pěknou hudbu, zatančete si a až jídlo dorazí, odsuňte stůl, položte na zem deku a rozložte si piknik. A co se dezertu týče, po téhle smyslné předehře je jasné, co si budete vychutnávat.

  • Rozpuste stres v koupelně


    Pokud se n
    Romantika ve vaně plné pěny
    Autor: profimedia.cz
    cítíte na sex, ale máte chuť se jen tak mazlit, napusťte si horkou vanu, dejte do ní vonné olejíčky a navzájem se hlaďte a masírujte. Sedmdesát procent dvojic, které mají spokojený vztah, přiznává, že se navzájem pravidelně masírují. Romantika ve vaně, hlazení a dotyky vám nakonec tu chuť na sex určitě navodí.

  • Zavzpomínejte si na dovolenou v pokoji pro hosty


    Vzpomínky na letní dovolemou
    Autor: Shutterstock.com
    Na dovolené je člověk vždycky uvolněnější a šťastnější, zavzpomínejte si s manželem na tu krásnou letní dovolenou u moře. Navoďte si tu správnou atmosféru, vyskládejte si mušle a kamínky, které jste si dovezli, můžete se natřít opalovacím mlékem, protože ta vůně vám připomene moře a pláž. Pusťte si hudbu, kterou jste tam slyšeli a nezapomeňte si pod plážové šatičky obléknout sexy prádélko. V noci spěte nazí. Dvojice, které to tak dělají, mají více sexu, možná je na čase poslat na věčnou dovolenou vaše flanelové pyžamo!

Klíčová slova:  rande, nápady, romantika, láska a vztahy, sex
Diskuse ke článku
.