Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milenka nebo manželka? Co dělat, abyste ho dostala?

Bývalá přítelkyně může být pěkný oříšek.
20. ledna 2014 | 13:00

Ach ta láska! Jenom nám všem komplikuje životy, ale co by to bylo za život bez lásky. Stává se, že se zakoukáte někde, kde už je obsazeno, tedy že se zamilujete do zadaného muže. Jak takový problém vyřešit:?


Je samozřejmě nutné podotknout, že cit musí být oboustranný, a ono nakonec ani přesto nebudete mít vyhráno. Muž, který je v dlouhodobém vztahu, který mu nevyhovuje, se začne po nějaké době poohlížet jinde a pokud na něj narazíte zrovna v takový moment, je možné že na chvilku ztratí hlavu.

Jenže co teď, poletuje mezi dvěma ženami a sám si neví rady. Partnerku, se kterou má již roky společných zážitků, má stále rád a nechtěl by jí ublížit. Také mohou mít společné závazky, hypotéku nebo dokonce děti, ty jsou většinou tím důvodem, proč se nakonec muž velice často rozhodne nepustit se do nového vztahu, ale zůstat s partnerkou a dětmi.

Láska bývá slepá. A zamilovaný člověk je schopný obětovat pro svůj protějšek prakticky cokoli.
Autor: Shutterstock.com

Pokud vám v cestě nestojí děti, není stále nikde dáno, že svou partnerku opustí. Muži jsou totiž strašně pohodlné a líné bytosti a měnit své zaběhnuté rituály je pro ně hodně těžké. Kde je totiž psáno, že s vámi to nakonec nedopadne ještě o něco hůř a v podstatě on zase není tak nespokojený. Mají strach, že třeba potom budou svého rozhodnutí litovat.

Samozřejmě nechcete trávit život vedle člověka, kterému bude neustále vrtat hlavou, jestli neměl dát tomu svému vztahu ještě jednu šanci. Ale zase na druhou stranu teď jste tu vy a jsou tu city, které k vám chová. Musíte si uvědomit, že ho k ničemu nemůžete nutit a to ani nechcete. Pokud s vámi nechce být, tak vám to zlomí srdce, ale ani pláč a ani hysterické výstupy, ho k vám nepřipoutají.

...
Autor: shutterstock.com

Jak to tedy provést, aby ji opustil a odešel s vámi ruku v ruce vstříc zapadajícímu slunci? Nijak, obrňte se trpělivostí, protože to může trvat. Pokud vám za to stojí a myslíte si, že máte šanci, tak vyčkávejte. Ale uvědomte si, že život je příliš krátký na to čekat na jednoho chlapa, který se nedokáže rozhodnout, jestli vás miluje dostatečně na to, aby ji opustil. Nečekáte od života víc?