Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podlé mužské taktiky při flirtování: Jaké hry s námi hrají?

Znáte mužské triky, kterými se snaží svádět ženy?
25. září 2013 | 13:00

Muži nás často obviňují z toho, že při flirtování se předvádíme a hrajeme falešné hry. I kdyby to byla pravda, zrovna oni nám nemají co vyčítat. Muži totiž mají své taktiky, které vždy nejsou úplně košer.

Představte si situaci v baru, kde si muž vyhlídne svůj objekt, chvíli ho pozoruje a pak vyrazí na lov. Po pár prohozených slovech s krásnou ženou se rozhodne, která z jeho taktik bude nejvhodnější.

Moje žena mi nerozumí

Oblíbená taktika "ženáčů", kteří mají při flirtování snížené šance na úspěch. Většinou na vás vyrukují s historkou, která by obměkčila i kámen. Jeho manželka je podle jeho slov zlá, křičí na něj, žárlí a nemá ho ráda. Výčet těch nejhorších manželčiných vlastností většinou zakončí větou: "Škoda, že jsem vás nepotkal před ní, vy jste určitě úplně jiná."

Na tyhle "ženáče" si dejte pozor! Většinou mají doma perfektně fungující rodinu a vás budou jen tahat za nos. Pokud takovému muži podlehnete, připravte se na to, že budete vždy hrát druhé housle.

...
Autor: Shutterstock

Mám peníze a moc

Pokud si k vám přisedl muž, který vám nápadně často dává na odiv svou peněženku naditou kreditními kartami, zkouší na vás taktiku zbohatlíka. Takový muž vám nebude lichotit, protože je přesvědčen o tom, že jeho bohatství má mnohem větší moc.

Připravte se na to, že když se začnete objevovat po jeho boku, budete označována za zlatokopku. A i když se váš vztah nakonec vyklube v opravdovou lásku, věřit vám to bude jen málokdo.

Všechno můžu zařídit

Při použití této taktiky vám muž nekonečně dlouho vypráví, kde všude byl, co všechno zná a jak se pohybuje ve filmovém, hudebním a kdovíjakém průmyslu. Bude se vás snažit nalákat na to, že se perfektně hodíte do filmu, který právě shodou okolností natáčí jeho nejlepší kamarád. Zkrátka cokoli si budete přát, není problém.

Po společně strávené noci se vám buď neozve, nebo zavolá, že role ve filmu nevyšla. Cílem těchto mužů jsou naivní dívky a nezkušené mladé ženy, které mu na jeho smyšlené sliby skočí.

Jsem na všechno sám

Muž, který začne hned při prvních slovech hrát na city, si vybírá plaché a citlivé ženy, které jeho nářky vyslechnou. Začne vám vyprávět, jak je na všechno sám, jak mu blízcí zemřeli a pravidelně večeří suchý chleba nebo objednanou pizzu. Dojemným vyprávěním vám vsugeruje pocit, že byste se o něj měla začít láskyplně starat.

...
Autor: Shutterstock

Já jsem gentleman, kdo je víc?

Když je muž pravá gentleman, otevře vám dveře, vstane, když přijdete do místnosti a ve všech směrech se chová galantně. Okouzlí vás svým šarmem, suchým humorem, vzhledem hollywoodského herce a tlumených hlasem. Musíte se ovšem připravit na to, že takto se chová nejen k vám, ale i ke všem ostatním ženám.

Hra na intelektuála

Takový muž si k vám přisedne a v první minutě vám odrecituje báseň a poreferuje o životě jejího autora. S radostí se s vámi pobaví o kultuře v rozvojových zemích, Freudovi i 2. světové válce. Pokud je opravdu intelektuál tělem i duší a vy nerozumíte každému druhému slovu, které řekne, vzdejte to. Tito muži totiž hledají vyvolenou se stejnými znalostmi a očekávají pravidelné vzájemné diskutování.

V případě, že si na vzdělance jen hraje, chce vás tím oslnit, Což se mu možná  daří do doby, než zjistíte, že je ubohý pozér.

Zdroj inspirace: Luckystar