Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chytit a nepustit: Jak si svého vyvoleného omotat kolem prstu?

Naučte se jednoduché triky, díky kterým oslníte muže svých snů.
24. září 2013 | 06:00

I když nemáte velikost nula a blond lokny do půli zad, můžete vyzařovat zvláštní kouzlo, díky kterému budete naprosto neodolatelná. Tento magický způsob přitáhne vašeho vyvoleného jako magnet. Víte, jak na to?

Vzhled světové hvězdy není vždy tím nejdůležitější při lovení vysněného muže. Každá žena by měla vědět, po jakých zbraních sáhnout, aby mohla oslavit úspěch. Stačí si osvojit pár triků a nový vztah nebo vylepšení toho stávajícího je za dveřmi.

Buďte sebevědomá

Nic muže nepřitahuje tolik jako žena, která vejde do místnosti s vypnutým hrudníkem, hrdým výrazem a osobitým kouzlem. Ale, co dělat, když máte "prsa po dědečkovi", obyčejné džíny a sebevědomí na nule? Prostě se překonejte! Narovnejte se a hrdě projděte místností, potom se usaďte a věnujte vybranému muži několik letmých pohledů. Když z vás bude cítit jistotu a spokojenost s vlastním vzhledem, zaručeně vás pozve na drink.

...
Autor: Shutterstock

Svádějte ho

První rande nebo několikátá večeře, na tom nezáleží. Vždy s sebou nezapomeňte dostatečnou dávku odvahy a vše vyjde podle plánu. Většina mužů je paf z letmých dotyků, očního kontaktu a svůdného pohledu. Nevrhejte se na okaté svádění vystrčenými ňadry, dětinské chichotáním ani přílišné osaháváním. Akorát byste pokazila tu romantickou atmosféru s erotickým podtextem.

Staňte se součástí jeho života

Máte za sebou už pár schůzek a cítíte, že všechno klape? Musíte se pomalu dostávat do jeho života, ale pozor abyste se nepřisála jako pijavice, to by ho akorát odradilo. Čas od času proneste kompliment k jeho osobě, ale nepřehánějte to. Muži mají rádi, když ze začátku mají průběh a vývoj vztahu pod kontrolou. Schůzku od schůzky se mu otevírejte víc a víc, aby vás mohl poznat po všech stránkách. Také se zajímejte o jeho rodinu i jeho záliby.

...
Autor: Shutterstock

Nechte vztah kvést i po sexuální stránce

Když už je ten pravý čas přejít z romantických schůzek na "věc", je přirozené, že jste nervózní. Věřte, že je to oboustranné. A taky je to přirozený znak toho, že oběma aktérům na tom druhém záleží a nechtějí nic pokazit. Po samotném aktu mu jednou větou povězte, že milování bylo krásné. Upřímná pochvala mu zvedne sebevědomí a váš vztah posune zase o kousek dál.

Obnovte fungující vztah

Pokud se mezi 3. a 8. měsícem perfektně fungujícího vztahu z ničeho nic dostaví krize, nezoufejte. Je to velmi časté a nic ještě není ztraceno. Ukažte partnerovi, že jste soběstačná tím, že například vyrazíte ven se svými přáteli. Fakt, že se dokážete bavit i bez něj, ho donutí přemýšlet o vašem vztahu. Pak už si stačí jen upřímně promluvit a nechat věcem ještě nějaký čas volný průběh. A pokud se ani po čase nerozhoupe, navrhněte, že se přestanete vídat. Uvidíte, že se ještě s prosíkem vrátí.