Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tlusťoška a hubeňour: Milují se, ale okolí je šikanuje

20. června 2013 | 12:30

Lásce se nedá poručit, to je známé pořekadlo. A tak se do sebe zamilovali macatá Američanka Gloria Shuri Nava (25) a hubený Ali (22), který pochází ze Skotska. Tahle dvojice ale pro svou nesourodost stala terčem šikany. Věří ale, že jejich láska všechno překoná a lidé pochopí, že se opravdu milují.

Američanka Gloria Shuri Nava (25) je hvězdou internetu, její blog, na kterém zkouší různé kosmetické produkty a vtipně je komentuje, je velice oblíbený a sleduje jej na 250 tisíc fanoušků. Přesto, když začala tahle malá baculka chodit s vysokým a hubeným Alim, strhla se mezi jejími fanoušky vlna nevole. „Můj přítel je hubený a určitě byste vedle něj čekali štíhlou dívku a ne obézní, jako jsem já.“

Gloria Shuri Nava je terčem šikany za to, že chodí s hubeným přítelem
Autor: Facebook.com
Šikana kvůli váze

„Jsme spolu 18 měsíců a když spolu někam jdeme, lidé se otáčejí a říkají si, jak se mnou může být.“ Vypráví své dojmy Gloria a dodává, že podle okolí by spolu asi měli chodit jen lidé váhově si podobní, tedy tlustí s tlustými a hubení s hubenými.

„Někdy lidé dokonce mluví nahlas a já slyší, jak říkají „Je snad slepý? Nebo potřebuje zelenou kartu?“ Jindy mi zase na blogu vyskočí komentář „Ona má kluka?“ nebo „Ti dva spolu mají sex? Ach bože, proč?“. Někteří dokonce dojdou tak daleko, že se mě ptají, jak spolu vlastně máme sex.“ Vypráví posmutněle Gloria.

"Moji ex se za mě styděli"

Pětadvacetiletá dívka, která odmítá přiznat svojí skutečnou váhu měla s nadváhou problémy už od dětství a přiznává, že má ráda jídlo. I přes své míry ale několik partnerů měla, bohužel ale žádný vztah nevyšel. „Jeden bývalý řekl své matce, že jí nemůže ukázat můj aktuální snímek, protože jsem ošklivě tlustá. Další mi zase řekl, že i kdybych zhubla, nebudu se jeho rodičům líbit a tak mě opouští.“

Gloria Shuri Nava je terčem šikany za to, že chodí s hubeným přítelem
Autor: Facebook.com
Láska přes internet

Se svým současným přítelem, který žije ve Skotsku, se seznámila v roce 2009. Tehdy viděl její video na youtube a sám ji zkontaktoval. Dva roky si pak spolu psali, skypovali a poznávali jeden druhého. „ Mluvili jsme spolu i několik hodin denně úplně o všem a Ali mi pak řekl, že nemůže začít den, aniž by se mnou nemluvil přes skype. Věděl jak vypadám a nevadilo mu to, protože i jeho ex partnerky byli baculaté.

V prosinci 2011, když jsme spolu mluvili, jsem najdenou vyhrkla, že ho mám ráda. Bála jsem se co mi řekne, ale jen zvedl oči a řekl, že on mě taky.“ Popisuje jejich vztah na dálku Gloria. Netrvalo dlouho a setkali se naživo, když Ali uletěl 5000 mil, aby mohl být s ní.

Z lásky hubne

Mladá bloggerka se s přítelem cítí natolik dobře, že si nehodlá nechat vztah zkazit ostatními lidmi. Dokonce začala dělat něco pro své zdraví. „Zeptala jsem se, proč se mnou je a on mi odpověděl, že proto, že jsem krásná. Moc mě to povzbudilo a začala jsem se o sebe víc starat. Poznal mě, když jsem měla nejtlustší období, teď jsem zhubla skoro 19 kilo. Dala jsem si za cíl zhubnout 36 kilo.“