Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Manuál dokonalé milenky ženatého muže

26. října 2011 | 12:42

Milenkám ženatých mužů vůbec nevadí, že je jejich milý zaháčkovaný jinde, právě naopak. Je už usazený a zaopatřený, ale ji tím nijak neobtěžuje.

Možná to bude vypadat jako návod vystřižený z letáku pro profesionální společnice. Ale co jsou vlastně věčné milenky?

Pokud se vám tedy tyto dvě kategorie podezřele míchají, vůbec, ale vůbec v tom nejste sami.

Milenky se totiž liší snad jen v tom, že si za svou „společnost“ nenechávají platit předem určené sumy. Už víte, proč si je muži vydržují?

Bohyně, ne domácí puťka

Ať vás ani nenapadne dělat před ním domácí práce. Jste tu pro něj na vzrůšo a napětí. A k tomu patří i známá hra – máš něco v ledničce nebo jako obvykle? Večeři přeci vždy platí on!

Dobrá milenka proto doma nevystavuje košík s jehlicemi a rozštrikovanými ponožkami ani bazalku v květináči na okně. V chladničce může mít maximálně hrozny, sýr, šlehačku a občas i jahody a šampaňské. V mrazničce pak zmrzlinu, tedy přesně ty drobnosti, které můžete využít na večerní paranormální aktivity.

Zásadně se vyhněte tomu, aby si zvykl, že mu navaříte! Už by vás nikdy nevzal večer ven a nadobro byste trávili večery u vás na gauči.

Svést muže není vůbec těžké.
Autor: profimedia.cz

Chcete být princezna? Musíte tak vypadat!

Aby vás hýčkal jako svou princeznu, je třeba se tak i chovat. Každý vlásek ať je na svém místě a zásuvky ať se hemží rafinovaným kousky, které sestávají ze tří šňůrek a trojúhelníčku (kalhotky) nebo dvou tkaniček a dvou trojúhelníčků (podprsenka).

A nezapomeňte se tvářit spokojeně, aby nezapochyboval, že je to pohodlné jako vaše druhá kůže.

Případně se objednejte na kurz thajské masáže. Nejde o erotickou hru, ale udržování kouzla vašich večerů.

Ovšem, když už se vám ucpe záchod, poraďte si s tím sama! Není namístě volat svému ženáči do práce, ať spěchá a něco s tím udělá, ale obrátit se na profesionálního instalatéra. Pro „něj“ musíte zůstat éterická!

Zůstaňte jen milenka!

Při tanci snadno podlehnete svodům
Autor: profimedia.cz

Hlavně mu hned na začátku důrazně řekněte, že pokud kvůli vám opustí manželku, dáte mu rychle sbohem. Ať se chlapec snaží, abyste byly šťastné obě.

Chápejte ho. Mít milenku je finančně vyčerpávající. Ani ne tak pro tu orchidej, kterou vám minule přinesl. Skutečná pálka je rekonstrukce koupelny a terasy, které musí zacvakat doma, aby si utišil svědomí.

Neplánujete společnou pouť životem, jde jen o krátký chodníček, kterým náhodou procházíte spolu. Aféry se ženáči bývají časově omezené. Jakmile se začnete cítit jako jeho paralelní manželka, sestra či dokonce matka, bez milosti to ihned utněte.

Nemusíte být věrná

Ženatý muž, který si najde milenku, je vlastně bezcharakterní hovado, takže jakou mu chcete sama dávat exkluzivitu? A pokud si chce stěžovat na svou manželku, tak určitě ne vám.

Také mu nikdy nevysvětlujte důvod, proč jste nemohla dorazit na schůzku, stačí jen oznámit, že prostě nepřijdete. A nestěžujte si, jestliže na schůzku nemůže přijít on. Vám nic vysvětlovat nemusí, na to má přeci manželku.

Autor: lesk.sk, Kbak