Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 nedostatků, které na nás chlapi zbožňují

25. srpna 2011 | 08:58

Máte velký zadek nebo malá prsa? Žena nemusí být absolutně dokonalá. Všechno, co považujete za vady na své kráse, může být na vás právě nejvíc sexy!

Muži mají rádi ženy, které zbytečně nic neřeší. Ani svá kila navíc či křivé zuby. Z nedostatku stačí udělat přednost a hlavně ji umět „nosit“!

515819:gallery:true:trueVelký nebo křivý nos

Možná nenávidíte svůj profil v zrcadle a jste přesvědčená, že právě váš nos je to první, co někdo zaznamená. Uvědomte si ovšem, že právě touto předností se pyšnily egyptské bohyně krásy a už tehdy byly proto zajímavé. Delší, či zahnutý nos muže v podstatě nikdy neodpuzoval. Mnozí je naopak berou jako známku osobitosti a inteligence.

Kdo se jím pyšní: Kredit velkým nosům dodala především Barbara Streisand a netají se jím ani půvabná slovenská moderátorka Adéla Banášová.

Kate Winslet
Autor: ČTK, Profimedia.cz
Větší oblé bříško

Hollywoodský diktát hvězdám nařizuje mít břicha plochá jako letiště a tak se i my trápíme tukovými polštářky, které se tvrdohlavě drží. Ovšem muži mají raději oblé ženy, než jen kosti a břicho tvrdé jako kámen. Věřte, že právě ty dvě tři kila navíc, kvůli kterým se trápíte, mají na vás nejraději. Ne nadarmo se říká, že ženu je třeba mít za co chytit! Pod to se podepíše většina mužů.

Kdo je sexy s oblými tvary: Viditelné bříško měla i legendární sexbomba Marilyn Monroe. Proslavila se jím třeba herečka Kate Winslet v proslulé nahé scéně v Titaniku.

Keira Knightley
Autor: profimedia.cz
Malá prsa

Jasně, že muži pokukují po bujných výstřizích. Tuto jejich touhu nebudeme popírat. Ovšem i malá prsa mohou být objektem touhy. Obzvlášť, když v letních dnech vyrazíte bez podprsenky. To si ženy s bujným poprsím dovolit nemohou. Pak jste to vy, kdo přiláká jejich pohled a muži ocení půvab malých, ale pevných prsou.

Kdo na malých prsou profituje: Vlastně většina modelek, v čele s Kate Moss. Nijak velkým poprsím se nechlubí ani herečka Gwyneth Paltrow, a jak je populární. A herečka Keira Knightley dokonce rázně zakročila, když jí na plakát k filmu Král Artuš graficky "přifoukli" její plochý hrudník.

Keiru na plakátech vylepšili...
Autor: alb

Větší pozadí

Často svůj zadeček zakrýváte volným oblečením a snažíte se předstírat, že vůbec neexistuje. Děláte velkou chybu! Pokud máte „vyšpulené pozadí“ máte ten nejlepší magnet na muže. Mluvíme samozřejmě o přirozeně větším zadečku, ne polštáři nabraném s přebytečnými kily.

Jihoameričanky, či černošky, kterým patří velký zadek k přirozené postavě, na něj nedají dopustit, protože právě to je jejich největší deviza krásy. A dokonce pro ty ženy, které se výrazným pozadím nemohou pyšnit, v Americe vymysleli kalhotky s vycpávkami. A věřte, že jdou na odbyt. Stejně tak jsou hitem implantáty pozadí od plastických chirurgů.

Kdo má výstavní pozadí: Jednoznačně Jennifer Lopez, která dokázala z většího zadečku udělat celosvětový hit a dokonce ho má pojištěný na 27 milionů dolarů. Následuje ji sexy pozadí Beyonce Knowles.

Jennifer Lopez
Autor: Profimedia.cz

Anna Paquin
Autor: profimedia.cz
Mezera mezi zuby

Máte nějaký ten zub nakřivo a navíc mezeru mezi předními zuby. Trápí vás to od dětství a tak uvažujete, že i když nejste dávno teenager, pořídíte si rovnátka. Zapomeňte na ně. Právě ta kýžená mezera přijde většině mužů na ženě velmi přitažlivá. Vlastně celý méně dokonalý úsměv muže baví víc, než hollywoodsky bílé perfektní (a mnohdy umělé) zuby. Jsou totiž přirozené a přirozenost na vás muži oceňují především. Hlavně se nezapomínejte často smát, to milují!

Kdo proslavil nedokonalý úsměv: Mezerou mezi zuby se pyšnila  třeba Madonna, která si ji ovšem před časem nechala srovnat. Nestydí se za ni ale okouzlující Francouzka a životní láska Johnnyho Deppa Vanessa Paradis, či americká herečka Anna Paquin.

Vanessa Paradis
Autor: profimedia.cz

Autor: lesk.sk, bak