Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč jsme nevěrné aneb Intimní zpověď dvou žen

Ilustrační foto
3. dubna 2010 | 05:00

Ženská nevěra je prý fenomén dnešní doby. Jsme samostatné, sebevědomé, schopné, tak proč ne nevěrné? Zjišťovaly jsme, jak to, že se ocitáme v náruči jiných mužů, než těch, kteří na nás čekají doma v obýváku.

Daniela (35): Skončila jsem v posteli s tchánem

Ilsutrační foto
Autor: profimedia.cz

„Vdávala jsem se v osmnácti letech a nejsem právě ukázkový typ věrné ženy, ale své drobné aférky se mi vždycky dařilo utajit,“ přiznává Daniela, která skončila v posteli s kolegou z práce, manželovým kamarádem i neznámým mladíkem z diskotéky. Vnímala to jako úlety a drobná povyražení, která nestojí ani za řeč, a její muž se nikdy nic nedozvěděl. Životem jí zacloumala až zkušenost, kterou by nikdy nečekala.

„Můj tchán byl ten typ muže, který se líbí mladým holkám. Chlap jak hora, prošedivělé vlasy, vtipný a úspěšný. Sem tam mě napadlo, že by stál za hřích, ale hned jsem hloupou myšlenku odehnala. Nejsem přece blázen, abych myslela sexuálně na otce svého muže!“ Jenže život dělá kotrmelce, které jsme si rozhodně neplánovaly. „Měli jsme odjet na víkend na chalupu v Krkonoších. Já, děti, manžel, tchyně i tchán. Jenže tchyně dostala chřipku a můj muž musel nečekaně na víkendovou šichtu. Bylo mi líto přijít o výlet, na který jsem se těšila celý měsíc, a můj muž říkal, ať klidně jedeme s tchánem sami, že za námi dorazí v sobotu večer,“ vzpomíná Daniela.

Mohl to být víkend jako každý jiný, ze kterého by zůstala jen příjemná vzpomínka na lyžování, sáňkování a koulování, kdyby... „Bylo mi s ním nádherně. Hrál si s dětmi, pomáhal mi vařit, řádil na sněhu a já si užívala hor, sluníčka i jeho příjemné společnosti. Když jsme večer uložili děti, zatopil v krbu a nalil nám skleničku vína. Dlouho jsme si povídali a jak stoupal alkohol v mé krvi, byla jsem čím dál uvolněnější. Nevím, co mě to napadlo, ale najednou jsem měla strašnou potřebu ho políbit. Když jsem to udělala, strhla se smršť. Milovali jsme se celou noc a já věděla, že tuhle nevěru jen tak neutajím, protože jsem se do něj zamilovala jako nikdy v životě. Chvíli jsme dělali, jako by se nic nestalo, ale po dvou měsících tajných schůzek jsme se přiznali. Nikomu nepřeju zažít tu hrůzu, když se na nás vrhl můj muž a tchyně. Ale ustáli jsme to a dnes jsem rozvedená, žiji se svým bývalým tchánem a jsem moc šťastná,“ uzavírá svůj příběh Daniela.

Leona (45): Svedl mě švagr

Ilustrační foto
Autor: profimedia.cz

„Můj příběh se stal před deseti lety. Bydleli jsme s mužem v domku hned vedle jeho sestry. Rozuměli jsme si a scházeli se v týdnu na karty a o víkendu jsme společně grilovali nebo jezdili na výlety. Kamarádili se spolu i naše děti a všechno vypadalo jako velká rodinná idylka,“ vzpomíná Leona na harmonické období, které vydrželo několik měsíců.

„Na jedněch kartách mi ale Standa – můj švagr – sáhl pod stolem na nohu. Vytřeštila jsem oči, ale trapnou situaci obrátila v legraci. Smála jsem se s tím, že nerozezná nohu své ženy od mojí. I on se tvářil, že to bylo nedopatření. Jenže nebylo. Při dalším zahradním posezení u ohně mi zašeptal, že to nebyl omyl, a že ho vzrušuji. Pokládala jsem to za hloupý vtip a odbyla ho, jestli se nezbláznil, že je přece můj švagr,“ říká Leona, která nad vyznáním přiopilého příbuzného mávla rukou. Jenže narážek i doteků přibývalo, až neodolala pokušení.

„Nechtěla jsem být nevěrná, ale on byl opravdu vytrvalý. Nakonec jsme se jednou potkali v garážích a začali se vášnivě líbat. Věděla jsem, že je to strašné riziko, ale scházeli jsme se, když byli oba naši partneři v práci. Jednou jsme se dokonce pomilovali po společném večírku, když můj muž a jeho žena usnuli. Musel mi držet ruku na puse, aby mé sténání někoho neprobudilo. Bylo to vášnivé, divoké a neuvěřitelně vzrušující,“ přiznává Leona. A jak její románek dopadl? Tak, jako většina podobných dobrodružství. Standa se rozvedl, odstěhoval od ženy a spolu s příležitostí zmizelo i erotické jiskření. „Naštěstí se nikdy nikdo nic nedozvěděl. Tohle by nám asi neodpustili!“

Máte i vy svůj "nevěrný" příběh?
Dámy, zaujaly vás tyto příběhy? Máte také nějaký, o který se chcete podělit? Ozvěte se nám na 724014586 a nebo na online@blesk.cz
Autor: Majka Vinická