Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Senzační zpráva! "Bod G" opravdu existuje

Stimulací bodu G lze podle mnohých odborníků i samotných žen dosáhnout u něžného pohlaví velkého sexuálního vzrušení.
8. listopadu 2012 | 08:07

Nejste si jistá, jestli ho máte? Hledala jste, ale nic? Nezoufejte! Američtí vědci pro vás mají dobrou zprávu: bod G prý opravdu existuje! Vědci ho našli v těle třiaosmdesátileté ženy.

Erotogenní zóna, která je po desítky let obestřená řadou otazníků, se tak nyní – zdá se – stává anatomickou skutečností. A jeho dráždění přivádí prý řadu žen do extáze…

Ale jestli nemůžete G-bod přes veškerou snahu najít, pak možná bude něco pravdy na tom, s čím nedávno přišli britští. Podle nich totiž některé ženy tento bod vůbec nemají!  Výsledky britského týmu ale za pár týdnů zpochybnili Francouzi.

Ti tvrdí, že tato nesmírně citlivá zóna existuje, problém je v tom, že Britové ji neumějí najít. U minimálně 60 % žen je prý množné tento bod objevit a zapojit do milostných radovánek. Je k tomu ale potřeba šikovný, zkušený a citlivý milenec. Jak to skutečně je, nikdo přesně neví. Řada žen ovšem svorně tvrdí, že tento bod mají, a díky němu prožívají bouřlivé orgasmy!

A na závěr to nejdůležitější: kde „ho“ hledat? Podle některých gynekologů se nachází asi 5 cm od poševního vchodu. Leží v okolí močové trubice, na přední straně pochvy za stydkou kostí.

 

Autor: sil