Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 zapomenutých erotogenních zón. Objevte je!

26. října 2012 | 19:41

Milí muži! Chtěli byste být lepší v posteli? Je na čase začít se věnovat partiím, na které jste už dávno zapomněli! Ženy nemají rády klasiku! Vy byste snad chtěli mít k večeři každý den to samé?

My ženy, máme i v sexu a milování rády pokaždé něco jiného. Česká klasika nám nestačí. Prahneme po věcech, o kterých možná nemáte ani tušení, nebo jste na ně už dávno zapomněli. Osvěžte si je v paměti!

1. PODBŘIŠEK

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz

Ano. Přesně to místo pod pupíkem, kde nám pomalu, ale jistě začíná růst ochlupení. Jemné doteky v této oblasti jsou velmi vzrušující, hlavně v případě, kdy je zahrnete do sexuální předehry. Aby byl požitek ještě intenzivnější, zkuste zapojit do hry masážní erotické, nebo vonné oleje. Vzrušováním na místech blízko genitálií vás neuvěřitelně nažhaví!

2. PODKOLENNÍ JAMKY
Vítěz o nejvíce ignorované erotogenní místo? Podkolenní jamka! Je pravda, že je to často i místo, kde býváme nejvíce lechtivé. Když se nás ovšem milenec dokáže dotýkat správně, úspěch je zaručen. Mnoho žen toto místečko lásky objevuje především při sprchování. A nezapomeňte ani na kolena! Poproste partnera, aby vás jemně „okusoval“ okolo čéšky! Pravda, zní to divně, ale funguje to!

3. RTY

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz

Chcete mít dnes večer vášnivý sex? Pak se zkuste alespoň pět minut líbat. Rty jsou jedny z nejvíce erotogenních zón ženského těla vůbec a my máme návod, jak to v posteli rozjet. Volte si sílu a intenzitu polibků! Líbí se vám, když ve filmech muži ženám přejíždí palcem po rtech? Není to jen smyslné, ale i velmi vzrušující!

4. HLAVA
Milujete, když vám kadeřnice myje vlasy a ráda si připlatíte i za masáž hlavy? Tak zapojte i vašeho muže. A my vám hned dáme důvod, proč. Naše vlasová pokožka je pokryta nervovými zakončeními, které jsou doopravdy super citlivé na dotek. Vědci říkají, že dobrá masáž hlavy může nejen uvolnit napětí, ale zvyšuje také průtok krve a tím pádem zaplavuje naše tělo hormony „lásky“, serotoninem a dopaminem.

5. CHODIDLA

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz

Co může být víc uvolňující a příjemnější, než masáž chodidel po náročném dni? Starověká reflexologie ukazuje, že určité tlaky na některá místech na nohou mohou v lidech vzbuzovat sexuální vzrušení.  Jestli to fungovalo jen za doby kamenné, nebo to funguje dodnes, není důležité. Prostě to zkuste!

6. KRK
Krk je velmi smyslná a sexy součást našeho těla. Nic totiž nechceme líbat víc, než naši draháou polovičku stojící zezadu! Ano, vzrušuje nás právě ta jemná, smyslná linie táhnoucí se od zad nahoru k hlavě. Máme tu domácí úkol pro vaše muže, dámy: Oznámkujte ho v líbání za uchem, na šíji, nebo pod bradou! Cítit horké rty a představovat si, kde všude nás mohou ještě laskat… No nevzrušuje vás to?

Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema