Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Orgasmem ke zdraví! Zvýší imunitu, zbaví vás bolestí i nespavosti

Orgasmus otevírá bránu do světa zdraví. Promilujte se k imunitě z oceli!
19. října 2012 | 09:02

Skvělá zpráva! Sex prý zvyšuje obranyschopnost organismu! Pravidelný výbuchy rozkoše vás nebudou zásobovat jen dobrou náladou, ale také účinně  posílí váš i partnerův imunitní systém! Jak je to možné?

Přírodní  kosmetika

Při sexu ženské tělo produkuje dvojnásobek hormonů estrogenů, které pomáhají lesklé vlasy a jemnější pokožku.

Požírač kalorií

Velice známá skutečnost: Při jednom sexuálním čísle lze spálit až 200 kalorií. Ty odpovídají třeba patnáctiminutovému běhu, nebo třicetiminutové jízdě na rotopedu.

Konec s bolestí

Trpíte častou bolestí hlavy, nebo artritidou? Těsně před orgasmem vzroste hladina oxytocinu v organismu až pětkrát a předurčuje masivní uvolnění endorfinů. Ty dokonale tiší bolest.

Zazpívá ukolébavku

Orgasmus otevírá brány do světa zdraví. Promilujte se k imunitě z oceli!
Autor: Shutterstock.com

Trpíte nespavostí? Milujte se častěji!  Mohou za to opět hormony, které se při vyvrcholení  vyloučí do těla. Organismus je příjemně unaven a spánek přichází bez větších problémů.

Milovaní zdraví muži

Vysoká frekvence ejakulace a sexuální aktivity snižuje riziko onemocnění rakovinou prostaty ve vyšším věku. Při více jak dvaceti ejakulacích měsíčně se riziko sníží o více jak 30 %!

Prevence inkontinence

Při orgasmu dochází u žen  k mohutnému stahování svalů pánevního dna, které ovládají průtok moči. Jejich posilování není na škodu. Předejdete tak nepříjemnému problému, který v pokročilém věku čeká téměř každého z nás.

Má jenom výhody

Pravidelný orgasmus vám zaručí duševní pohodu. Sexuální půst totiž působí často úzkosti, paranoiu a deprese. Pokud člověk trpí "jen" lehkými depresemi, může být sex výborným lékem. Uvolňují se při něm do těla endorfiny, které snižují stres a vyvolávají pocit euforie.

Znáte nejčastější sexuální mýty o mužích? Které jsou pravdivé a které úplně nesmyslné?
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema