Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak to vidí muži: Chtějí malá prsa, nebo velké silikony?

2. října 2011 | 00:33

„Dvěma mléčnými žlázami si podrobím celou planetu,“ něco v tom smyslu pohrdavě podotkla herečka Lara Flynn Boyle jako mimozemšťanka Sarleena ve filmu Muži v černém II. Kde je pravda?

Dopis čtenářky:

Můj přítel mě už pár let nutí, abych si nechala udělat nová silikonová prsa, dokonce by mi je i zaplatil. Já se ale bojím zákroku, a navíc si myslím, že na tom nejsem tak špatně. Na jednu stranu mám strach, že mě opustí, na druhou si říkám, že jestli mě chce jen kvůli pěkným ňadrům, asi mě moc nemiluje. Často se hádáme i kvůli jiným věcem, nevím, co s tím…
Jana

Otázky na tělo pro muže:

1. Nakolik je při výběru partnerky pro vás důležitá velikost jejího poprsí?
2. Vadí/nevadí vám silikonová ňadra?
3. Co byste poradil čtenářce, která nám napsala?

1030295:gallery:true:truePetr Jákl (38), herec a producent

1. Poprsí při výběru partnerky pro mě nebylo nikdy to nejdůležitější, ale je fakt, že hezká ňadra jsou vždy plus. Nevadila mi nikdy ani malá prsa, ale „žádná“ přece jen trochu ano. Vždy ale záleží na tom, jestli je žena se svými proporcemi sama spokojená.

2. Silikony mi nevadí, pokud to ženu opravdu vylepší k její spokojenosti. Myslím, že všechny plastiky jsou v pořádku, jsou-li přirozené a zvednou ženám sebevědomí. Vždyť si běžně upravují vlasy, lakují nehty, líčí se a jinak vylepšují, aby se líbily. Pokud to je k dobru, dělají to pro sebe a nikdo je k tomu nenutí, je vše v pořádku.

3. Jestliže ji někdo nutí, pak záleží, zda bude spokojená, že to kvůli příteli podstoupila, splnila jeho přání, a tak to udělalo radost i jí. Když by to ale pro ni měl být problém, neměla by se svým tělem dělat nic, když s tím není smířená. A jestli se taková, jaká je, partnerovi nelíbí, měla by mu rázně doporučit, ať se poohlédne po jiné slečně, která jeho představy bude splňovat.

1030298:gallery:true:truePavel Procházka (52), novinář

1. Vůbec ne. Jak se říká, jsou chlapci horňáci a dolňáci. Já jsem typický dolňák. Zbožňuji spíš menší, nebo dokonce malá prsa. Ta totiž většinou drží hezký tvar i v pozdějším věku. Ženy by se možná divily, kolik nás, dolňáků, je. Víc, než si myslí. Z obřích ňader máme spíše strach. Mindráky stranou, jsou zbytečné!

2. Vadí. A velmi. Jak na pohled, tak na omak. Je to velmi nepřirozené. Navíc mě to vůbec nevzrušuje, jednou jsem si to zkusil – jako by se člověk dotýkal kamenů nebo nezralých broskví.

3. To je jednoduché, buď vás má rád takovou, jaká jste, nebo ať nechá být. Máte úplnou pravdu, jestli vás chce jen kvůli prsům, tak vás opravdu moc nemiluje. Nebo mu zkuste říct, ať jde se svou chloubou také na operaci (obřízku, prodloužení, zkrácení, podle situace). Myslím, že budete mít hned pokoj.

Po takovém poprsí touží snad každá žena
Autor: Foto Blesk

Jak to mají slavní

Na premiéře filmu Cowboys & Aliens se ukázal herec Harrison Ford i se svou křehkou a stále mladistvě vypadající manželkou Calistou Flockhart.
Autor: Profimedia.cz
Indiana Jones miluje „plochou“ Calistu (47)

Seriálová Ally McBealová, herečka Calista Flockhart má proporce desetileté dívky, přesto uchvátila jednoho z největších hereckých sympaťáků Harrisona Forda (69). Malá ňadra ale kráse, sex-appealu nebo úspěchu mnohým ženám rozhodně neubrala: třeba modelce Kate Moss (36), zpěvačce Gwen Stefani (41) nebo herečce Gwyneth Paltrow (39).

Archív
Autor: Archív
Ideál pro muže i ženy

Nejlepší je mít přirozená ňadra – hezká, pevná a sexy nepřehlédnutelná. Nejkrásnějšími v Hollywoodu se pyšní zpěvačka Jennifer Lopez (42), ale i herečky Salma Hayek (45) a Scarlett Johansson (27).

1998 - Victoria měla velikost 34 DD
Autor: profimedia.cz
„Silikoza“ Victoria

Fotbalistovi Davidu Beckhamovi (36) umělé míče nevadí na trávníku ani doma. Na vychrtlé postavě jeho ženy Victorie Beckham (37) ale působí opravdu hodně nepřirozeně. Po několika operacích snad čtyřnásobná máma našla rozumou míru. Silikonová ňadra však mají i herečky, do kterých byste to neřekla: třeba herečky Sharon Stone (53) nebo Demi Moore (48).

Výzva:

Řešíte problém ve vztahu? Chcete od můžů poradit s nějakou jinou záležitostí? Pište na mail: bleskprozeny@ringieraxelspringer.cz

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.

Autor: oli, Kbak