Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozhovor s gigolem: Žiju dvojí život, ale stojí to za to!

Gigolo musí být šikovný v posteli a musí s ním být legrace - ilustrační foto
26. září 2011 | 06:12

David (40) je muž, který spojil příjemné s užitečným. Ženám za peníze poskytuje rozkoš a něhu. Po jeho boku jsou spokojené, zažijí pocit, že o ně někdo stojí, prožívají s ním orgasmy. Doma pak má manželku, které musí lhát. David žije dvojí život, půlku času jako pracující otec, druhou půlku jako vtipný gigolo.

Když se s nějakou ženou sejdete, jak to probíhá?

"Většinou to trvá tak 2 hodiny. Ženy jsou velké romantičky. Takže jdeme nejprve na skleničku, nebo do vířivky. Prostě je rozmazluju. Dělám takové ty věci, co chlap normálně udělá jednou dvakrát za život. Chtějí si povídat, chtějí se mazlit. Když jde za prostitutkou chlap, tak je to jiné. Tam jde o orgasmus a tím to hasne. Žena chce prožít něco víc."

Jak vypadá vaše zákaznice? Je to žena, co se nudí? Je zoufalá?

"To je různé, ale většinou jsou to ženy, které jsou sice vdané, ale pořád jsou samy. Ráno manžel odjede do práce, ony si skočí nakoupit, na solárko, je poledne a neví, co s časem."

Máte stálou klientelu? Nebo to jsou jednorázové záležitosti?

"Víc než dvě třetiny žen, se kterými se stýkám, jsou stálé zákaznice. Je jich 45, vědí toho o mně tolik, že kdyby chtěly, tak mě potopí."

Jak to myslíte?

"Vědí, že mám manželku, že mám děti, vědí toho hodně."

A manželka netuší vůbec nic, že?

"Ne, byl byl to obrovský průšvih, kdyby se to provalilo. Ji sice také sex baví, ale znáte to - zakázané ovoce nejlíp chutná."

Jak vás to vůbec napadlo, že budete pracovat jako gigolo?

"Ze začátku to byla taková sranda, dal jsem si inzerát a nečekal, že se někdo ozve. Jenže se začalo ozývat mraky žen. Já to nehrotím, mám dobrou práci ve státní správě, nepotřebuji se honit za každou korunou. Když chuť nemám, tak si vypnu číslo a nikdo mě nesežene."

Kolik vyděláte jako společník za měsíc?

"Beru 1500 korun na hodinu. Za měsíc mám tak 20 tisíc, ale jak říkám, nehrotím to."

Co říká manželka na to, že se na účtě každý měsíc objevují peníze záhadného původu?

"Mám dvě konta a dvě SIMkarty. Žiju v podstatě dvojí život, pod obrovským tlakem. Na jedné straně mám výčitky, co to dělám, a na druhé straně to dělám pořád, protože jako každého zdravého člověka mě sex prostě moc baví. A peníze, co takto vydělám, tak šetřím. Něco utratím, to je jasné, ale většinu ukládám. Když jsem se ženil, tak jsme s manželkou do začátku skoro nic nedostali, nechci, aby moje děti dopadly podobně."

Co pohlavní nemoci, máte strach?

"Samozřejmě, to je strašná metla. Bez kondomu do toho nejdu. I když je pravda, že mám dvě zákaznice, které kondom nesnáší. Ty mě ale vždy vítají s potvrzením od doktora, že jsou stoprocentně zdravé."

Už jste měl sex s nějakou celebritou?

"Ne, ani bych do toho nešel. Kde jsou slavní, tam jsou kamery. Mobil s foťákem má dnes každý blbec. To mi za to nestojí."

Kolik bylo nejstarší a nejmladší ženě, která si vás objednala?

"Nejstarší bylo 62, ale byla zachovalá a nehádal bych jí tolik. O nejmladší řeknu jen tolik, že když to skončilo, tak jsem měl vztek. A od té doby chci po teenagerkách předem občanku."

A zajímavé zážitky? Musíte jich mít plno...

"No, jednou jsem jedné ženě v noci hladil nohu a najednou si říkám, že je to nějaké divné. A já hladil hada, kterého měla jako mazlíčka. Vyskočil jsem a pak jsem se už na nic nezmohl."

A stalo se vám víckrát, že jste jako muž selhal?

"Párkrát se to stalo, třeba mě jednou jedna holka pozvala domů s tím, že má dvě hodiny čas a že pak přijdou rodiče. Pořád jsem koukal na dveře a nesoustředil se."

A nejzajímavější místo, kde jste byl klientce po vůli?

"Nevím, co na tom ženy mají, ale mají rády vodu. Jeden čas mě pořád braly do bazénu, vířivek, to už jsme byl pak napůl takovej rozpuštěnej. Taky jsme to dělali v Čestlicích v aquaparku... Každý člověk je tak trochu exhibicionista."

Jak vás ženy najdou? A do kdy mají čas?

"Zatím mě to baví, až to nebude ono, skončím, ale kdy to bude, netuším. A můj inzerát si v novinách najdou lehce, těším se."

Autor: jos