Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tvar rtů prozradí, jak jste náruživá: Jak jsou na tom české krásky?

Fotografie
11. srpna 2011 | 11:47

Víte, že na vás rty prozrazují víc, než si myslíte? Tvar, jaký mají, dokazuje nakolik si užíváte při sexu. Porovnejte své rty se slavnými kráskami.

Ženské rty byly vždy sexuální výzvou, proto muže odjakživa znepokojují. Navíc o ženách podvědomě mnoho prozrazují. Především po sexuální stránce. Více méně platí, čím více je srdíčko rtů výraznější, tím více je žena sexuálně náruživá. Svůj podíl má ovšem i souměrnost rtů.

Smyslné rty a výrazně vykrojené srdíčko: Dvojnásobný orgasmus

Tyto ženy nemají své souměrně a smyslně vykrojené rty nadarmo. Předurčují je k velkým sexuálním prožitkům. Aniž by musely vyvinout větší úsilí, jsou pro muže automaticky přitažlivé. O to víc si také užívají postelové hrátky a nemají problém dosáhnout orgasmu. I několikrát.

Kdo je má: Rihanna, Simona Krainová, Iva Kubelková

980670:gallery:true:true

Smyslné rty s nevýrazným srdíčkem: Nespoutaná vášeň

Ženy s těmito rty jsou od pohledu přitažlivé a dominantní. Stejně tak se chovají v posteli. Svou nespoutanost nijak netají, což je dvousečná zbraň. Muže většinou velmi snadno získají a mívají i dlouhodobé vztahy, ovšem právě na jejich nespoutanosti jim i často vztahy krachují.

Kdo je má: Angelina Jolie, Alice Bendová, Helena Zeťová

980674:gallery:true:true

Souměrné rty s lehce výrazným srdíčkem: Utajované uspokojení

Tyto ženy jsou v sexu sice dračice, ale velmi nerady to na sebe prozrazují. Tváří se na první pohled nevinně, ale muži, kterým prošly postelí, by mohli vyprávět. Své  uspokojení však dosáhnou pouze s partnerem, který pro ně mnoho znamená.

Kdo je má: Liv Tyler, Ivana Gottová, Eva Mendes

980673:gallery:true:true

Souměrné rty s minimálním srdíčkem: Zůstává neuspokojená

Těmto ženám srdíčko téměř splývá v rovině, přesto jejich rty vyzařují smyslnost a žádostivost. U toho ovšem také zůstávají, protože přes veškerou snahu a svou přirozenou náruživost mají s dosáhnutím orgasmu vetšinou problém.

Kdo je má: Tereza Maxová, Julia Roberts, Beyonce Knowles

980672:gallery:true:true

Úzké rty s nevýrazným srdíčkem: Slabá útěcha

Ženy s takovými rty nevyžadují v posteli zázraky a také samotný sex tolik neprožívají. Orgasmu dosáhnou jen vzácně. S partnerem jim jde především o vzájemné souznění a porozumění. Stačí jim, když je muž jen objímá.

Kdo je má: Lucie Vondráčková, Sandra Nováková, Kate Hudson

980671:gallery:true:true

Autor: INT, bak