Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Láska na jednu noc? Flirt mi převrátil život naruby!

Jednorázový sex může připravit velké překvapení
7. srpna 2011 | 08:00

Stačí jedna vášnivá noc a váš život nemusí být jako dřív. Někdy vám zbude „jen“ hezká vzpomínka, jindy se narodí láska jako z červené knihovny.

Hlavně s nikým nespěte na prvním rande! radí skoro všechny ženské časopisy. Navíc teď v létě, v době dovolených k tomu všechno naprosto svádí. Příjemné teplé večery, osmahlý mladík z pláže a už jen pár dnu do odjezdu... Jsou prostě chvíle, kdy nám radí hlavně cit, intuice a emoce – pak jde všechno stranou a žádné strategie lovu, svádění a randění neplatí. To si můžete přečíst i ve třech příbězích, které do redakce Blesku pro ženy poslaly naše čtenářky.

Jaroslava (43): Jiný muž, jiný život

Bylo mi 22 let. Bydlela jsem u své sestry se čtyřměsíční dcerou a čekala na manžela, kterého pustili na amnestii z vězení. Sehnala jsem mu mezitím práci na statku s baráčkem a po věrném čekání věřila ve šťastnou budoucnost. Neměli jsme nic než postýlku a starou sedačku, ale mně to nevadilo.

Už po měsíci však mého muže spořádaný život a práce přestávaly bavit. Rozebírala jsem to u kamarádky na kávě a přemýšlela, co bude dál. Právě se chystala na ples, u dveří na ni zvonili kamarádi a nabídli mi, že mě odvezou domů. Sedly jsme do auta a já jsem fascinovaně zírala na řidiče. Bylo to jak zásah bleskem. Během vteřiny jsem se zamilovala. Když ostatní navrhli, abych jela s nimi, neváhala jsem. To jsem netušila, že dotyčný jede vyzvednout i svou přítelkyni, ona nakonec k mé velké úlevě nejela.

915436:gallery:true:true

Na plese bylo veselo, pak se ale jedné dívce udělalo zle a to byla má šance. Vyhledala jsem svůjv ‚idol‘, přesvědčila ho, že s ní musíme zajet do nemocnice. Během čekání mi řekl, že jsme se už setkali v listopadu na plese – moc jsem se mu prý líbila už tenkrát.

Dívce lékaři pomohli a při zpáteční cestě nějak vyplynulo, že potřebuje odvézt na ubytovnu a můžeme tam přespat všichni tři. A tam jsem ho prostě svedla. Na ples jsme se dostali až k ránu vyzvednout ostatní a domů jsem přišla odpoledne. To byl začátek konce mého manželství.

Vášnivá noc nezůstala bez následků – brzy jsem zjistila, že jsem se svým milencem těhotná. Několik měsíců jsme se všichni tři: já, můj muž a ON nesnesitelně trápili a všechno se změnilo až jedné noci, kdy jsem byla asi v šestém měsíci těhotenství. Můj milenec mě unesl – přijel autem s bratrem a řekl mi, že s nimi buď odjedu teď, nebo mě už nikdy nechce vidět. Tiše jsem sbalila to nejnutnější, spící dceru v náručí odnesla do auta a manželovi nechala vzkaz na stole. Rozvedla jsem se a vzala si lásku z té osudné noci. Vydrželi jsme spolu patnáct let.

Jitka (60): Nová láska mě přivedla na psychiatrii

Když jsem potkala Mirka, měla jsem dospělou dceru a mé třetí manželství bylo v troskách. Jednoho dne jsem se rozhodla navštívit kamarádku, se kterou jsem se vídala už jen zřídka. U ní jsem se seznámila s jejím kolegou...  Přeskočila mezi námi silná jiskra a ještě ten den jsme spolu skončili v posteli. Musím přiznat, že se mi podobná situace občas stala, Mirek ale takové chování rozhodně neměl ve zvyku. Oba jsme cítili, že se děje něco osudového. Náš vztah rychle gradoval.

Během tří měsíců jsme se oba rozvedli. U mě vše proběhlo relativně hladce, Mirek měl sedmiletého syna, takže tam byla situace složitější.
Nakonec jsem se z města přestěhovala za ním do hájenky a začala nový život. Ze dne na den jsem se ocitla v úplně jiném světě.

946137:gallery:true:true

Opustila jsem všechno, o čem jsem si myslela, že bez toho nemůžu žít: město, kamarádky, práci a noční podniky, kde jsem trávila spoustu času. Místo toho jsem chovala slepice, učila se vařit – když vám domů váš manžel hajný přinese jelena, s vitanou si nevystačíte. Noci jsem trávila na posedu v lese. Byla jsem šťastná. Tedy, myslela jsem si to.

Po třech měsících na samotě jsem začala mít různé zdravotní problémy, bylo mi duševně moc zle, nebyla jsem to já. Chodila jsem od jednoho specialisty ke druhému a diagnóza byla stále nejasná. Můj stav se horšil, už se mi nechtělo ani vycházet z domu. Teprve po dvou letech mi jedna lékařka doporučila návštěvu psychiatra.

Příčina se odhalila brzy – náhlá změna prostředí se hluboko podepsala na mé psychice. Dostala jsem léky a chodila na terapii, ale nejvíc mi pomohlo přestěhování. Nový domov jsme našli zase v hájence, ale tentokrát na vesnici mezi lidmi, kde se nám oběma líbilo. S Mirkem žijeme velice spokojeně už 20 let a vůbec nelitujeme toho, co jsme udělali. 

Dagmar (28): Nemůžu zapomenout!

Vdávala jsem se v 21 letech za muže, kterého jsem znala už od školy. Měli jsme spolu dvě krásné dcery a já jsem doufala, že je to vztah na celý život.
Po sedmi letech se z našeho manželství stal stereotyp, vzájemně jsme se s mužem odcizili. Toužila jsem zažít zase něco nového, úžasného a vzrušujícího. Často jsem sedávala u počítače a hledala potenciálního přítele – milence. Za několik měsíců jsem objevila toho „pravého“. Byl vysoký, urostlý, výrazný typ, bílé zuby, roztomilý úsměv. Prostě velice přitažlivý mladý muž jménem Jakub.

Toužila jsem se s ním setkat a zažít něco víc. Domluvili jsme si schůzku v hotelu nedaleko mého bydliště. On přijel vlakem až z Moravy, já autem z našeho města. Zašli jsme do restaurace na večeři a pak jeli do hotelu. Noc, kterou jsem prožila, bych teď nejraději vymazala. Uchvátil mě vším, co dělal, jak se choval, jak mluvil, zbláznila jsem se do něj.

948058:gallery:true:true

Druhý den jsme se rozloučili a každý jel svou cestou. Mně už ale v tu chvíli chyběl. Hýčkala jsem si naivní představu, že opustím muže, sbalím děti a odjedu na Moravu za svým princem. Párkrát jsme si poslali esemesku, párkrát zavolali, z jeho strany ale zájem rychle vyhasínal.

Během krátké doby jsem se rozvedla a poznala další muže. Jenže... Žádný nebyl jako on, jako Jakub. Mám nového partnera, který se mému ideálnu v lecčems podobá, ale na Jakuba nikdy nezapomenu. Zážitek toho večera a té noci byl pro mě něčím nesmírně silným a zaryl se mi hluboko pod kůži, sama nedokážu vysvětlit proč. Vím, že z jeho strany šlo tenkrát jen o flirt – pro mě však zůstane navždy ,láskou z pasáže‘.“

Hlasování našich čtenářek na www.bleskprozeny.cz

Zažila jste lásku na jednu noc?
* Ano – 57 %
* Ne – 29 %
* Přála bych si to zažít – 6 %
* Nikdy bych to neudělala – 8 %

3 rady jak si užít lásku na jednu noc

1. Řiďte se intuicí, naslouchejte svému srdci a svému tělu. Dejte šanci „náhodě“.

2. Nečekejte, že dotyčný muž je váš budoucí manžel a zůstanete spolu navěky věků.

3. Zbytečně neriskujte, zachovejte si selský rozum, chraňte si zdraví a braňte se nechtěnému otěhotnění.

Autor: Olga Poucheová, Kbak