Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Oslavte Valentýna jinak! Proleťte se balonem nebo vyrazte na hory

24. ledna 2011 | 00:01
Prezentace klienta |

Oslavit svátek svatého Valentýna se chystá zhruba 40 % Čechů. 14. února budou mít plno ve většině restaurací a zvýšený zájem hlásí i hotely. Ty pro zamilované páry připravili speciální romantické balíčky. Můžete se tak s partnerem nechat rozmazlit při masáži, prožít let balonem, romantiku při svíčkách ale i chvíle soukromí v privátní vířivce.

Romantický víkend ve dvou na Šumavě nebo pobyt v lázních – i to je možné najít mezi romantickými balíčky, které pro zamilované dvojice připravily české hotely. Při jejich pořizování sice sáhnete hlouběji do kapsy, než kdybyste pořizovali pugét, ale třeba cena romantické noci pro dva na Šumavě a večeře v luxusní restauraci je téměř srovnatelná.

Užít si na Valentýna můžete třeba večeři při svíčkách s výhledem na horská panoramata, masáže nebo privátní vířivku. Personál na pokoj před příjezdem často připraví i sekt, ovoce nebo čokoládové pralinky. Běžnou součástí romantických balíčků je pak donáška až přímo na pokoj a ranní snídaně do postele. Hladinu adrenalinu vám zase zvýší let balonem – i ten je možné na čtrnáctého února na recepci domluvit.

Přenocování v hotelu pro dvě osoby není o tolik dražší jak večeře v luxusní restauraci.
Autor: Orea Hotels

Víkend v čokoládě

Pobyty zahalené do vůně čokolády jsou v poslední době asi tím nejoblíbenějším a nejžádanějším. Čokolády se můžete během dvou dnů „dotknout“ jen zlehka díky masáži, nebo naopak prožít všechny koupele, zábaly a masáže v čokoládovém vydání. Personál, dobře si vědomý afrodiziakálních účinků čokolády, nešetří ani s čokoládovými pralinkami

Romantika o čtyřech chodech

Večeře při svíčkách je romantickou klasikou, která se neomrzí. K valentýnskému pobytu ji letos přibalí téměř každý hotel. Zatímco po běžné večeři v restauraci zamíříte domů a vrátíte se do reality, v hotelu se můžete přesunout do wellness centra, při pobytu na horách pak třeba na sjezdovku na večerní lyžovačku, nebo přímo na pokoj. Personál se postará o to, aby vám nic nechybělo. Donášková služba je totiž běžnou součástí romantických balíčků pro dva a ráno si tak můžete dopřát i snídani do postele.

V ceně romantických balíčků bývá snídaně do postele.
Autor: Orea Hotels

Valentýn v balonu nebo v kočáře

Jestli máte rádi trochu adrenalinu a váš partner nebo partnerka netrpí strachem z výšek, můžete si na hotelové recepci čtrnáctého února zajistit i nevšední zážitek v podobě letu balonem. Další možností jak strávit romantické chvíle je třeba pronájem kočáru taženého koňmi, který vás vyzvedne před hotelem a povozí po lázeňské kolonádě.

Nechte se rozmazlit

Během roku není lepší příležitost k tomu se pořádně rozmazlit než Valentýn. Hotely stále častěji disponují moderními wellness centry a vstup do nich k valentýnským pobytům přibalí zdarma nebo s výraznou slevou. Klienti si tak mohou dopřát třeba masáž lávovými kameny, levandulový, skořicový nebo medový zábal, uvolnit se v bazénu, využit saunu nebo vonné parní lázně. Velké oblibě se potom mezi dvojicemi těší možnost pronajmout si na půl hodinku vířivku jen pro sebe.

Nechte se rozmazlovat – v ceně valentýnských balíčků bývá i volný vstup do wellness centra.
Autor: Orea Hotels

Ne všichni ale chtějí slavit a demonstrovat pohodu ve vztahu „na povel“ právě v polovině února. Hotely romantické pobyty nabízejí i v průběhu zbytku roku a o to větším překvapením pro partnera pak může víkend ve dvou být.

 

Tipy na romantické valentýnské pobyty

OREA HOTELS, největší český hotelový řetězec s více než 20 hotely v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky vybírá z nabídky hotelů a jejich speciálních valentýnských akcí

Orea Hotels
Autor: Orea Hotels

Víkend se sv. Valentýnem

Dva dny plné romantiky v moravských lázních Luhačovice. V OREA Hotelu Fontána na vás čekají masáže, rašelinové zábaly i romantické večeře za svitu svíček.

Orea Hotels
Autor: Orea Hotels

Romantická noc na Šumavě

Vydejte se do OREA Wellness Hotelu Horizont a užijte si romantiku při svíčkách nebo ve wellness centru – ať už v sauně, vířivce nebo vonných římských lázních. Na pokoji čeká i sekt, růže a ovoce.

Orea Hotels
Autor: Orea Hotels

Valentýnské překvapení

Prožijte dvě romantické noci v OREA Wellness Hotelu Santon u Brněnské přehrady. Je možné zajistit i let baonem, privátní whirpool nebo odbornou masáž. Sekt a sladké překvapení jsou připraveny po příjezdu na pokoji.

Orea Hotels
Autor: Orea Hotels

Ty & Já na sv. Valentýna

V mariánskolázeňském OREA Hotelu Bohemia vás čekají tři dny plné romantiky. Čtyřchodové menu při svíčkách, masáž, sauna pro dva, absolutní soukromí… to je jen krátký výčet toho, co si můžete dopřát.

Klíčová slova: inzerce, Orea Hotels
Diskuse ke článku
.