Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 potvor, které vám odvedou chlapa: Dejte si na ně bacha!

Jsou ženy, kterým je jedno, že je to váš muž
7. dubna 2012 | 08:22

Možná vám to právě ve vztahu neklape, nebo se ten váš prostě občas rád pootočí po jiné. POZOR! Tyto ženy vám ho velmi rády přeberou!

Nechceme z vás udělat paranoidní žárlivku, nebo stíhačku, která bude hlídat každý krok partnera. Jen prostě víme, že za dveřmi vašeho spokojeného vztahu není vždy úplně bezpečno. PROČ?

Protože je dávno dokázané, že na světě je téměř dvojnásobek žen, než mužů. A těch schopných a použitelných chlapíků, je ještě míň – tak, kde je ten zbytek žen má brát?

Na koho si tedy dát POZOR:

1. Barmanky a servírky

Právě společensky přístupná místa, jako kluby, bary a restaurace, jsou všeobecně lákadla, kde to rychle mezi lidmi zajiskří. Svou roli samozřejmě hraje i alkohol, dobrá nálada s přáteli, a pak, je tak snadné si zaflirtovat s krásnou obsluhou… Jen u toho to ale často ten večer neskončí.
Třeba zrovna charismatický herec Filip Blažek má dnes šťastnou rodinku s někdejší servírkou z pizzerie Jolanou. No, jak myslíte, že ho sbalila?

2. Sekretářky a osobní asistentky

To je přímo filmová klasika! Neodolatelně svůdná asistentka a neodolatelně zámožný zaměstnavatel. Pokud je ve vedoucím postavení ten váš, tak sakra rychle zbystřete!
Asi znáte scénu z filmu „Láska nebeská“, kdy si Alan Rickman ve své roli šéfa ani vlastně nic nestihne začít s novou sekterářkou, která ho však od počátku nestoudně svádí. Přesto mu to naprosto a okamžitě rozbije manželství… Někdy stačí tak málo!
Milí a přitažliví šéfové jsou přesně ty nejoblíbenější terče nezadaných mladých lovkyň. Tak na tyhle potovry obzvlášť POZOR!

3. „Jen“ kamarádky

Kdykoliv jde váš přítel s někým někam „zapařit“, chcete mu to samozřejmě dopřát. Nic proti tomu, taky si ráda zajdete „na kafe“ s kámoškama. Pivo v hospodě je v pohodě, ALE! Na větších mejdanech se často a rády vyskytují momentálně nezadané kamarádky nějakých kamarádů a alkohol umí SAKRA udělat své. Fatální nevěra je pak jen otázka třeba i nechtěného okamžiku…

4. Bývalky pořád bodují

Tak tohle je opravdu nebezpečná konkurence! Pokud ten váš často s láskou vzpomíná na svou bývalou, tak RYCHLE a RÁZNĚ zakročte!
Jestli totiž ta "ONA" není nějak vážně zadaná, tak všechny okolnosti a čas pracují proti vám.
Proč myslíte, že v Sexu ve městě tehdy už ženatý „Pan Božský“ své manželce zahnul s „bývalkou“, hlavní hrdinkou, Carrie. A s kým nakonec skončil?! No, přeci s Carrie… Která jste VY?

5. Přitažlivé „cvičenky“

Jste ráda, že si váš partner udržuje kondici ve fitku? Zkuste se mu někdy vnutit, že byste si chtěla jít zacvičit s ním. Pokud bude nadšeně souhlasit, tak mu opravdu jde jen o nabrání svalové hmoty, a tedy to dál neřešte.
OVŠEM, pokud se začne dost divně a nekonkrétně vymlouvat, je jasné, že tam má některou v merku. Ony totiž ty krásně vyrýsované, potící se a hodně hubené „potvory“ ty naše chlapy bohužel fakt berou.                

Autor: bak