Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Problémy s velkým penisem: Opravdu ženám vyhovuje?

Problém v posteli může někdy způsobit i nadměrné vybavení muže.
6. října 2011 | 18:51

Podstatou této úvahy je délka versus tloušťka mužského nádobíčka. Opravdu ženám tolik záleží na velikosti? Možná ano, ale jen do určité míry.

V tomto případě má pro ženy slůvko VELKÝ dva významy. Je zásadní rozdíl, jestli je penis dlouhý a tenčí, nebo kratší a silnější. Dovolíme si tvrdit, že jde o takovou odlišnost, jako u velikosti podprsenek 75B a 85 DD. Co se týče vzrušivosti pochvy a příjemných pocitů obecně, průměrně zkušená žena volí raději tloušťku a klidně se vzdá délky.

"Nechápu, proč si chlapi s dlouhým penisem myslí, že, aby mi to dělalo dobře, je třeba zarazit ho až po kořen. Když ale v kuse naráží na zadní stěnu vagíny, je to pro mě dost bolestivé a nepříjemné," líčí své zkušenosti s dlouhány Petra.

Lovte klidně jen doma

Délka penisu závisí na několika faktorech. Svou roli hraje genetika, někteří tvrdí, že i stravování během dospívání, a samozřejmě rasa. Velikostní křivka klesá takto: černoši, běloši, asiaté. Samozřejmě jde o průměr a ve všech etnikách existují výjimky, které by s pořadím zamíchaly.

V podstatě se dá i potvrdit, že s malým kašpárkem se velké divadlo nezahraje, i když i toto pravidlo někteří muži boří. „Bývalý přítel nebyl zrovna zvlášť vybavený, spíš dost podprůměrně, ale dovedl mě tak chytit a střídal polohy, že milování s ním bylo úžasné a náruživé,“ potvrzuje Diana.

Obecně je však pár centimetrů nad běžný průměr pro muže, a tím i pro ženy, výhoda. Pokud vám český průměr délky 14,87 cm a s obvodem 11,65 cm přijde málo, vězte, že nemá moc cenu pátrat jinde po Evropě. Natrefili jsme na podrobný průzkum od prestižního výrobce kondomů, který dosvědčuje, že kousek za našimi hranicemi stejně žádné terno neuděláte, všude je to víceméně stejné:

Jak jsou na tom muži v Evropě:

1. Francouzi: 15,48 cm
2. Švédové: 15,36 cm
3. Estonci: 15,17 cm
4. Maďaři: 14,99 cm
5. Italové: 14,95 cm
6. Rakušané: 14,89 cm
7. Dánové: 14,88 cm
8. Belgičané: 14,77 cm
9. Němci: 14,61 cm
10. Lotyši: 14,69 cm
11. Litevci: 14,55 cm
12. Rumuni: 14,30 cm
13. Nizozemci: 14,28 cm
14. Poláci: 14,21 cm
15. Slováci: 14,19 cm

Že by se kvůli těm pár milimetrům vyplatilo kupovat nízkonákladové letenky na lov po Evropě, se tedy říct nedá.

Tloušťka může být problém

Co je ještě snesitelné a co už ne, se rovněž liší podle výbavy ženy, jejích zvyků a představ. Pokud jste měla pět let třinácticentimetrového chlapíka a teď jste si začala s osmnáctcentimetrovým, není to oficiálně nic nadprůměrného, ale vám se to tak nepochybně bude zdát.

Obavy, zda není vaše pochva příliš úzká, nemusí být neopodstatněné, i když je třeba upřesnit, že pochva jako taková ani ne, ale problém muže dělat vstup do ní.

"Můj přítel nemá penis bůhvíjak dlouhý, ale ta tloušťka mě vyděsila. Prvních několik styků bylo pro mě utrpením, museli jsme se o sobě hodně naučit. Ale stálo to za to," vysvětluje Zuzka. "Doporučuji všechny polohy s doširoka rozkročenýma nohama, to se rozšíří i vstup do vagíny. A potřebujete ohleduplného partnera, to je jasné. "

S dlouhým jen bezpečně

Naopak při příliš dlouhém penisu jde hlavně o to, abyste našli komfortní hloubku, aby vám bylo přirážení příjemné. Už velebená jezdecká poloha, kdy je žena nahoře, je perfektní právě v tom, že nedojde k ničemu, co by se vám nelíbilo.

"Nám se osvědčil i misionář s nataženýma nohama, které držím pevně při sobě. Tím se penis zkrátí, protože část z té délky se ztratí někde mezi mými stehny, které ho těsně obepínají, " radí Andrea.

Abyste se vyhnula problémům s možnými trhlinkami a nepříjemně krvácejícími rankami, nedělejte to raději zezadu a při misionáři nezvedejte a nekrčte nohy. Jako prevence s dlouhány by to mělo stačit.

První dojem může klamat

Pokud budete příště pohledem hodnotit potenciální šance kalibru něčeho, co zatím vidíte jen v plavkách, džínech nebo v klidovém stavu, nevynášejte ukvapené závěry!

Podle sexuologů a urologů mají malé údy lepší perspektivu překvapivého zvětšení než ty, které jsou velké v nevzrušeném stavu. Souvisí to s přítokem krve a topořivými tělísky. Proto se nejednou stane, že z klidných sedmi centimetrů se znenadání vyklube dvojnásobek!

Perly mezi bezcennými haraburdím vám mohou uniknout, i když vysíláte příliš sebevědomé signály. Myslíme sexuální sebevědomé.

Když vyjdeme z toho, že až 60 procent všech mužů je nespokojených buď se svou délkou, nebo tloušťkou, máme tu velkou skupinu poměrně nejistých chlapíků, kteří velmi dobře vědí, že jste před nimi nebyla na dlouhodobém pobytu v klášteře a bojí se srovnávání.

Autor: lesk.sk, Kbak