Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Intimní zpovědi českých žen: Můj sex s cizincem

18. srpna 2011 | 04:59

Možná to byl jen dovolenkový úlet, možná dokonce láska. Čtenářky Blesku pro ženy se svěřily se svými vášnivými zážitky při milování s cizincem. Jaké jsou jejich intimní zkušenosti a kteří cizinci jsou v posteli nejlepší?

Úžasný sex s africkým černochem

Pláž v Egyptě a na ní se mezi ruskými turisty a běžnými arabskými zaměstnanci vyjímal on, typický černoch. Štíhlé šlachovité tělo a lesklá ebenová kůže. "Černoši mě fakt nikdy nebrali, a to nejsem žádná rasistka, jen prostě nejsou můj typ. Tenhle se ale kolem mě začal nápadně točit," vypráví pětatřicetiletá Vlaďka. Samozřejmě mu dávala najevo nezájem a ani to nemusela předstírat. "Jsem holka při těle, tak jsem to ani nebrala vážně. Dost mě to obtěžovalo, i když se choval spíš mile, než dotěrně," dodává. Právě její plnoštíhlost mezi štíhlými těly na pláži domorodce zaujala. Odolávala mu celý týden, ale nakonec se s kamarádkou ve společnosti jeho kamaráda nechala pozvat večer na drink. "Zkrátím to - jeden večer jsme se bavili skvěle až do rána a druhý den už i na pláži. No a další noc jsem s ním nakonec skončila v posteli. Samozřejmě jsem si vyžádala kondom, ale i tak jsem zažila opravdu bouřlivý sex. Jeho tělo a "vybavení" opravdu nemělo chybu. Byl to úlet, ale rozhodně nelituju," uzavírá Vlaďka.

Milenec z černé Afriky: Afričané nejsou zpravidla zrovna ideální milenci. Jejich sex je velmi sobecký, zaměřený především na jejich potřeby. A tomu se podřizují i místní ženy. Pokud pomineme domorodce zvyklé na obřízku ženy, sex mají tamní muži rádi tzv. "na sucho". Vlhkost ženy jim přijde nechutná, a proto tomu ženy svou vagínu přizpůsobují. Předem si své genitálie vytírají ručníkem, ale na vysušení mají i radikálnější osvědčené metody, jako je jedlá soda, tělový pudr, ocet, či v prostých vesnicích dokonce směs hlíny a moči paviána. Že ze sexu nemá žena žádný požitek, není třeba zdůrazňovat. Důležitý tu je prostě muž.

Vášeň

Autor: Archív Vášnivé milování s Portorikáncem

Miriam (36) žila několik let v New Yorku, kde hned po půl roce potkala svého prvního přítele z Portorika Louise. "Bylo to na večírku u známých a hned ten večer jsme spolu skončili v posteli. Takovou vášeň a vynalézavý sex jsem do té doby nezažila. Věděl kde a jak mě chytit a střídal polohy, abych byla uspokojená. Bylo to úžasné! Původně jsem to nebrala vážně, ale nakonec z toho byl skoro roční vztah," vypráví. Po rozchodu s Louisem potkala ještě dva Portorikánce Manuela a Ricarda. "Přiznávám, že jsem si je vybrala cíleně. Vztah mi s nimi nikdy na dlouho nevyšel, přeci jen jsou moc bouřliví a majetnický, ale ten sex byl prostě dokonalý," vysvětluje Miriam.

Milenec z Latinské Ameriky: Láska vášeň a horká krev, to na místních mužích ženy přitahuje, realita je však brzy probere. Pokud se nechají chytit do osidel manželství, stanou se vesměs mužovým majetkem. Muži jsou tu velmi žárliví a nedovolí svým ženám žádné potěšení, pokud se netýká především jeho. Úžasný sex se tak brzy promění jen v plození dětí a starání o domácnost.

Dostal mě řecký Bůh

Jako mnoho jiných žen u nás, ani Alice (31) nezapomene na jedno léto v Řecku. I jí se jeden den na pláži zjevil typický místní "Adonis", ovšem jmenoval se Kostas a nakonec mu neodolala. "Řekové jsou strašně vstřícní a pohostinní, hned máte pocit, že patříte do rodiny," říká. "V posteli byl naprosto skvělý, náš sex trval dlouho a fakt nebyl nuda. I pak byl vždy pozorný, udělal třeba frappé a objímal mě," vzpomíná spokojeně na letní úlet Alice. O pokračování vztahu ale neuvažuje, i když se jí Kostas snaží kontaktovat. Alice má totiž v Řecku vdanou kamarádku, a přestože ta je tam spokojená, Alice by takový život nechtěla.

Milenec z Řecka: Řekové jsou podle obecných průzkumů nejlepšími milenci. Dokáži svou ženu hýčkat a doslova z ní udělat svou Bohyni. I v manželství je žena ta, kdo má hlavní slovo, ovšem cizinka se musí přizpůsobit místním zvykům, aby si respekt získala. Na sex si ale ani v manželství nemůžou stěžovat. Muži je rozhodně nezanedbávají, jsou náruživí a navíc myslí i na potřeby žen, tedy funguje předehra a různé mazlení.

Jednorázový sex může připravit velké překvapení
Autor: archív

Okouzlená francouzským šarmem

"Pierre byl vážně okouzlující, jako Oldřich Nový z prvorepublikových filmů. Otevíral mi dveře, podržel kabát, byl zábavný," vybavuje si začátek slibného vztahu Helena (27).

A prý na velikosti nezáleží
Autor: profimedia.cz
Nechala se samozřejmě okouzlit až do postele. "Na tom to ovšem zkrachovalo. Slyšela jsem, že Francouzi nejsou zrovna moc vybavení, ale netušila jsem jak velká to je pravda. Kdyby se mě alespoň pokusil uspokojit jinak, ale jako milenec vážně nezaválel. Párkrát jsme se ještě sešli, ale nebavilo mě předstírat vzrušení, natož orgasmus, ke kterému jsem se zdaleka ani nepřiblížila," uzavírá Helena.

Milenec z Francie: Šarmantní, pozorní, elegantní, inteligentní, přesně tací muži, jaké většina žen hledá. Dokáží být proto ale i arogantně sebevědomí. V posteli jsou vesměs průměrní. Někteří při milostných hrátkách dokáží víc, než tento zkoumaný vzorek, ale vesměs jsou víc okouzlující společníci, než uspokojiví milenci. Rozhodně však nejsou prudérní. Nebrání se sexu ve třech, nebo i sadomasochistickým hrátkám.

S Arabem je to hezké, ale jen na chvíli

„Vypadal jako princ z Arábie a stejně tak se ke mně choval. Byl pozorný a velmi štědrý. Sex s ním byl velmi náruživý, ale v tu chvíli už víc myslel na své uspokojení, než na mě,“ vzpomíná na krátký vztah s celkem movitým

Trable v lásce
Autor: profimedia.cz
Tunisanem Barbora (31). Nebyla to žádná láska z pláže. Nechtěl si životem s ní polepšit, neměl to zapotřebí. „Když to mezi námi začalo být vážnější, začala jsem se cítit jako ve zlaté kleci. A to rozhodně nebyl můj cíl. O jeho prachy mi fakt nešlo, líbil se mi jako chlap a imponovala mi jeho péče a pozornost, na kterou nejsem u našich mužů zvyklá. Ovšem i v sexu začal být agresivnější a majetnický. Musela jsem mu být po vůli, kdy chtěl on. I když byl dobrý milenec, přestalo to být příjemné, protože to často bylo vynucené. Rozešla jsem se s ním proto,“ končí vyprávění Barbora.

Milenec z arabských zemí: U muslimů je často jediná žena, ke které má muž úctu jeho matka. Mají majetnickou a dominantní povahu. Rodina je pro něj velmi důležitá, ale jeho matka a on jsou ti, co určují běh domu. Pokud se Evropanka odstěhuje za ním, musí se bezpodmínečně podřídit všem místním zvykům, jinak by bylo zle. Sex s ním bývá krásný, obzvlášť, když si si ho chce pořádně užít, ale opravdu záleží víc na jeho uspokojení, ne na ženě.

Izrael ji uchvátil z venku i uvnitř

Jana (28) není Židovka, přesto má Žida z Izraele za manžela. Uchvátil ji před třemi lety jednoznačně jako muž se vším všudy. „Tam muži ženu opravdu dobývají, o to víc jsou k ní celý život pozorní. Váží si toho, co získali. Odráží se to samozřejmě i v posteli. Jako milenec je pozorný a skvělý,“ objasňuje. „Dlouho se se mnou mazlí a chce se ujistit, že i já budu uspokojená. Po milování si spolu vždy povídáme. Nikdy se nestalo, že by se převalil na druhou stranu a usnul.“

Milenec z Izraele
: Muži ve „Svaté zemi“ jsou zvyklí svou ženu uctívat. Když jí chtějí získat, nosí jí vždy květiny a zvou na romantické procházky a večeře – prostě stará škola. Stejné je to i s milováním. A ani po svatbě na tomto zvyku nic nemění.

Chladné milování ve Finsku

„Jmenoval se Sven a potkala jsem ho na studijní stáži ve Finsku,“ vypráví šestadvacetiletá Naďa. „ Z počátku byl nesmělý až odměřený, ale potřeboval pomoc s jednou přípravou na zkoušku, tak jsme se víc sblížili. Poznala jsem tak velmi milého a hodného člověka, ale také něžného a pozorného milence. S mou dřívější zkušeností s Italem se to sice nedá zdaleka srovnat, proti tomu to byla vlastně nuda, ale přesto na milování s ním bylo něco krásného. Byl takový ochranitelský a oddaný. Pořád mě chtěl objímat,“ usmívá se při vzpomínce Naďa.

Milenec ze severské země: Muži jsou tam v lásce stejní jako tamní krajina. Na první pohled studení a nezajímaví, na ten druhý svou čistotou a nezkažeností přitažliví. Nejsou zrovna vášniví, ale trpěliví a něžní. A navíc oproti temperamentním jižanům nejsou vesměs přelétaví. Sex možná nebude výbuch ohňostroje, ale určitě příjemná jistota.

Někdy se sex prostě nepodaří
Autor: profimedia.cz

Rychlý thajský sex

Dovolená v Thajsku měl být pro Beátu (35) po nepříjemném rozchodu odpočinek od všech mužů. Proto taky s kamarádkou zvolili tuto destinaci, kam za sexem s Asiatkami jezdí především muži.

Láska byl jadna velká legrace
Autor: profimedia.cz
„Zaplatili jsme si v hotelu kurz potápění a náš instruktor byl na Thajce docela „udělaný“ chlap. Když mě začal balit, napřed jsem se smála, ale pak jsem si řekla, proč ne? Jak jinak se po nepovedeném vztahu odreagovat. To jsem ale netušila, že mě čeká jen „králičí soulož“.  Opravdu, jen sled rychlých pohybů a pak zvadnul. Fakt ubohý,“ přibližuje Beáta.

Asijský milenec: Oproti Thajským ženám to muži opravdu v posteli moc neumí. Navíc jen tak někomu nevyznávají lásku. Pokud ale už Thajec ženě řekne, že jí miluje, myslí to na celý život.
Asiaté vůbec city na veřejnosti moc nevyjadřují. I v Japonsku je pouhý polibek na ulici téměř zločin. Ovšem Japonec si vás rád odvede do nějakého hotýlku jako nějakou svou Gejšu a klidně vám během milování bude vyprávět o své manželce.

Jaké země mohou hrdě vyslat muže do postelí českých žen a kde raději milence nehledat?

Je lepší Čech nebo cizinec?
Autor: profimedia.cz

Umístění:

1. Řecko
2. Latinská Amerika (Portoriko, Brazílie, Kostarika, Venezuela)
3. Itálie, Španělsko, Portugalsko
4. USA
5. Izrael
6. Arabské národy
7. Kanada
8. Velká Británie
9. Austrálie
10. Česko (+ další slovanské národy)
11. Německo (+ germánské národy)
12. Francie
13. Severské země (Švédsko, Norsko, Finsko)
14. Japonsko
15. Thajsko (+ další asijské národy)

Autor: bak